Pulled Moose utan bbq sås

Måste skriva ner receptet på middagen som blev lyckad. Jag tycker att de blir lite rökigt när man kör med bbq sås, så tog och provade en egen variant.


Tog upp en köttbit igår och tinade den i kylskåpet under natten och tog fram den i morse. 
Gned in köttet med salt, peppar och dijonsenap. 
Stekte den runt om i en stekpanna med smör. La den i en gjutjärnsgryta med 4 dl vatten och 1 1/2 köttbuljong tärning.
Sen in i ugnen som stod på 150 grader i ca 6 timmar.

Kokade sås på spadet och grädde.

Serverade detta med kok pären och kokta grönsaker.

Blev otroligt gott och så enkelt (även fast de tar lång tid i ugnen). Kan verkligen rekommendera detta.

Dock ingen bild på när de va klart. Kom på i efterhand att jag skulle skriva detta. 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0