Dopp i grytan....

...är avklarad. Mumms så gott det var, så nu blir det soft i soffan och snart gå ner till soptunnan med hundarna så dom får röra på sig lite grann! :)
Ja vad ska man säga....God jul på er åter igen. Må det bli varmare på nyår! 

Dan före dopparedagen....

....och jag sov sjukt länge, till halv tio. Det är länge. Å hunden hon höll sig tills ja vakna. Underbart! :)
Har hängt upp ljusen i granen idag och bara det va mig ett IQ-test, svårt det där. Haha!
Vart ute å lekt lite, eller hundarna har lekt och jag fotat lite, dom hoppar å ha sig så glatt utomhus, men inne då är det en annan femma, då är Cheeva lite mer reserverad och bestämmer. Men det är så det ska vara, hon måste läxa upp Roxi lite så hon lär sig. :)
Så här mycket snö är det....:) Weeehooo.
Imorrn är det då julfaton, tokigt nog så känns det inte som det, men det kommer nog :) Kallt är det ute, mellan 25-30 minus, det fryser som sagt i näsborrarna. Men det är underbart. Just nu är ALLT underbart!

Dorotea....

....är jag just nu i. Underbart att vara här. Roxi tror jag med mår bra då hon både fått leka av sig och känna av att det är Cheeva som bestämmer inne. :) Imorrn måste kameran fram så ni får se hur kul dom verkligen har. Å även jag då. Kan säga att det är lite kallt här, ungefär sådär 30 minus och det känns i näsan. Så täcket har använts och hon va super snygg. :) Däremot kan inte cheeva och roxi gå tillsammans på promenad då det bara ska lekas hela tiden med varandra.
Nu ska det tametusan fotas, måste börja ta tag i det igen....:)

RSS 2.0