Halvlek!

Att få sitta ute och äta lunch är lyx. De va riktigt härligt på balkongen så var tvungen att sitta kvar och virka lite med.


Lite beroende framkallande är de att virka, helst när man ser ett resultat. Men snyggt blire.

Två kvällar kvar om man räknar med denna som kommer. Känns bra, för sen är man ledig i tre dagar innan nytt schema börjar, jag som va nöjd med de jag hade. Men men!

På fredag blir de första maj brasa och god mat uppe i Måntorp. Måste kolla på fredag om man har nått mer som ska eldas upp. Man vet aldrig vad man kan hitta. :)

Cykeln har nu rullat....

.....i en vecka utan punkas. Jag är mäkta imponerad av däcket samt däckbyterskan. :)

Helg frukostarna är mina favoriter, ny pressad juice, goda mackor, ägg, kaffe och så får man läsa igenom Land. Fantastiskt!


Jag har även omplanterat tomatplantor som jag fick av mor, samt planterat två egna. Nu får vi se hur många som vill överleva till sommaren. :)




Idag kom snön tillbaka en sväng så vi passade på att byta till sommardäck. Sen blev de en tur på marken så hundarna fick springa av sig lite.

Men nu ska de snart avnjutas egenfångad röding och pären. Mumms!

Att ha en "To Do List"...

...är inte så tokigt om man vill få saker gjort. Idag jobbade jag fem timmar extra sen hade jag däckbyte och sy klart armbanden på listan. Vilket jag lyckades med!
Armbanden som blev klar har ni här:


Och mitt däckbyte har ni här:


Man behöver inte ha mycket på listan!

Nu hoppas jag bara att jag lyckades med däckbytet och att cykeln fungerar kalas bra imorrn när man ska jobba! :)

SAIK

Idag blev jag klar med "Supporter" armbandet SAIK. Riktigt nöjd är jag.


Bara att hojta till om ni vill beställa ett, eller besöka Facebooksidan Utsmyckad för fler modeller m.m

Igår trodde vi på dåligt väder, men bestämde oss ändå för att äta lunch ute så de blev en skidtur till västra och tillbaks. En helt ok dag.


Påsken 2015

Påsken var bra, här får ni den i bilder!
















Efter en dag i snöstorm och stängd väg hela dagen tog vi beslutet om att köra hem igår kväll då dom öppnat vägen eftersom det skulle fortsätta storma idag och på fredag.
En spännande resa, men vi tog oss hem välbehållna!



RSS 2.0