Påskdagen

Ännu en bra dag, snöstorm på morgonen men sen efter lunch sprack de upp. :) Man kan ju sammanfatta påsken som tipp topp med god mat, bra sällskap och helt laddade batterier. :)



Påskafton

Fiske idag igen men inte fick ja nån fisk, vet inte riktigt varför det endast nappar men att dom inte fastnar. Skyller på fiskaren, för inte kan de va fel på spöet. :)
Vovve ha fått en ny favoritplats, renskinnet tar första plats som hon kan ligga och vila på. Så nu kan vi inget annat än att köpa ett. :)

Solen kom till lunch så inte kan man klaga på vädret idag heller. :)



Långfredag!

Lunch ute och lite fiske på det! :) Denna dag ha inte heller vart så tokig!


Lite mer vind idag än igår, men inte fy skam när solen va framme. :)

Skärtorsdag

Behöver man säga mer? :)


Ledigheten börjar bra!

Packat och klart!

Eller nästan...jag hoppas allt är med. Imorron far vi till fjälls, direkt efter jobb. Underbart ska de bli! :)
Så ikväll ser vi på The Housebunny och skrattar lite.



Våfflor

Ja idag va det ju den dagen man skulle äta våfflor, så eftersom jag är en sån som äter semla en gång om året vill jag med vara en sån som äter våfflor en gång om året. :) Så efter jobbet för jag å köpte ett våffeljärn, nu är bara frågan vart det ska få plats. :) Haha.
Gott blev det i alla fall!


Imorron börjar jag kl 7, bestämde det då vi ha mycket att gör med LG så man få ställa upp. :) Weee men snart ledigt och påsk så då kan man jobba lite mer innan, bara man hinner packa så.

Söndag

Ännu en härlig vårvinter dag med skidning, solning, grillning och friskluft! :) Härlig dag med andra ord! Rasmus ha ju fått en sån skoter som jag kikat på, prov körde inte men den såg ut att gå snabbt, tyst och bensinsnålt, så jag är då fortfarande intresserad av en sån.....haha. Sanna, Jenni och jag skidade idag, är riktigt impad av Sanna som orkade 7km....riktigt bra jobbat. Nu blir det Mästarnas Mästare och sen ladda om för tre dagars jobb.



Lördag!

En sån dag. Gick super bra att skida imorse till Avaträsk, inte en skoter mötte vi. Sen blev det tunnbrödsbak och solning vartannat. Jäklar dom ha de fint där borta i Avaträsk, man blir som sugen på att flytta dit så man få solen dagen lång. :)




Lite ihop plock av dagens bilder får ni, nu ska jag bara komma på va vi ska äta ikväll....inget är upptaget! :)

Laddar med en....

......tidig kväll inför morgondagen då jag föreslog för min far att vi skulle skida till avaträsk innan vi bakar tunnbröd eftersom hundarna då får springa av sig och vi får motionera lite. Självklart nappade han på det och imorrn bitti halv åtta bär det av. Bilder kommer att tas under färden och bakningen......jag tippar på en super dag med många skratt och i slutändan gott bröd. Gonat mina vänner så väntar snart en ny dag! ;)

Träningsvärk....

....så in i rackarns hade jag i Tisdags. Fick för mig att göra utfall i måndags och det resulterade att ja knappt kunde gå på tisdag, sen blev de lite bättre under gårdagen. Så idag tog jag och gjorde några till, får se hur de känns imorron. Kan man va så otränad? Hemskt! :)
Blev ännu en fin kvällspromme efter jobbet idag. Å så lycklig man är!


Vovvs är nog med glad att hon få ut och gå om kvällarna. Å jag med såklart, nu ska vi bara försöka få med karln i huset. :)

Onsdag

Ibland kan ja bli tokig på jobbet. Jag tar fler ärenden än dom flesta, så jobbtänket kan ligga kvar på väg hem. Då är en promme i friska luften allt som behövs för att återgå till mitt lugna jag! :)


Ikväll blir de dusch och soffhäng, kanske kanske kanske man kan få sig ett glas rött, det eller kaffe.....tål att tänkas på! :)

Nu är det äntligen...

...ljust lite senare på kvällarna så man hinner ut med hunden efter jobbet i ljuset. Det blev rundan runt skoterspåret, hårda och bra. Nu ska de bli promme de flesta kvällarna. Härlgt! :)


Rackarns va jag är glad att ja bor där jag bor. Såg filmen "The promise land", rackarns den va bra. Å därför säger jag TACK för att inlandet finns!

Solen lös...

...med sin frånvaro idag. Såg den en mini stund imorse när jag skidade och JA jag gjorde en rejäl vurpa, men ingen skadade sig. Vi mår bra....haha! Idag blev det även rodd direkt efter skidning och sen tre styrke övningar. Får inte gå ut för hårt nu innan påsk. :)
Ikväll ska äntligen ananasen ätas upp, som jag längtat....


Sen tror jag vi tar och jobbar resten av veckan, eller inte helgen då. Då ska de skidas till Avaträsk för att baka tunnbröd. Mumms! :)

Sol i sinne...

....sol ute, men jag jobbade. Haha idag kanske det fanns en lite bitterhet i mig men kul för alla som va ledig och njöt av dagen. :)
Man kan väl säga att ja ha jobbat för två idag, då jag tagit över 200 ärenden. Nöjd med helgen så tar jag mig ett glas rött och inväntar min lediga dag imorrn! :)
Men solen fick jag se på lunch!



Jobb hela helgen...

...men börjar man nio så hinns det med en sparktur innan med vovve. Som vanligt så tar jag en ofrivillig pause mitt i allt medans vovve rengör tassarna. :)


Väl hemma efter jobb bjuds det snart på go middag. Kött och pären. Sen blir de soffhäng. Underbar lördag alltså och jag är inte de minsta avis på alla som fick njuta av de fina vädret idag.....inte alls! ;)

Fredagslyx!

När de väl är fredag och mina Mangos alltid blir för gamla innan jag äter dom så tog jag och gjorde lite fredagsmys till frukosttallriken. Har även en Ananas som ska ätas upp snart, men den ska väl även Mattias få smaka av. :)Jobb 10-19 idag och även resten av helgen. Härligt! Hoppas samtliga får en underbar fredag, för här ska njutas av dagen.

Blev inte riktigt....

...en hel dags ledigt utan tog på mig fyra timmars jobb imorse. Ibland måste man ställa upp. :)
Idag ha det ändå hunnits med att tvätta, handla och promenera. Inte helt fel i detta väder. Mums vilket väder, hoppas på detta väder på måndag då jag är ledig igen. :)


Imorron ska de rökas uppe i Måntorp och jag tror att de kommer bli kanoners. Får hoppas bara att vi saltat in köttet bra.

Tisdag

Veckan går framåt och det är redan Tisdag. Två dagar jobb till sen en ledig dag för att sen jobba helg. Påsken närmar sig med storm steg och de känns toppen, är ju ledig. :)
Funderar starkt på att färga håret på torsdag, vet dock inte om de ska få bli lite mörkare eller ej, tål att tänkas på nån dag till. hmm....
Morgon prommen blev runt kullerbacken, slalombacken och hem. Inte super lång tur men fick duga för dagen. Snö Snö Snö....nu tar jag en dusch innan jobb! :)



En härlig helg

Man kan sammanfatta helgen med sol, sol, sol och så friska vindar igår. Men i det stora hela så har de vart en bra helg! :)




Imorse på morgonpromenaden så såg det ut som det va två solar på himlen. Tyckte ja va lite coolt.






Dagens motion...

....blev skidorna.
Nyvallat utan fäste gick de riktigt bra slättförs men inte uppför. Men svettig blev jag, trött i armar och ben så man kan väl säga att de blev lyckat!


Å vädret ska nog kunna hålla i sig i helgen. Så sista kvällen på jobbet ikväll och det känns riktigt bra för halv tolv i natt är det helg! :)
Tro fasen de bli skidorna imorron med, måste ju passa på medans dom är vallade. :)

SOL

Behöver man säga mer? :)
For ut tidigt å skida med hunden, blev bara fem kilometer skate/klassisk. Men hunden är nog nöjd. Efter skidturen satte jag mig på sparken bakom garaget och lapade sol. Så dagens intag är nu klart. Hoppas alla som är ledig går ut i solen idag. Njut!


Nu hoppas vi att vädret håller i sig så att det blir en fin helg. :)

Onsdag

Tandläkarbesök i morse och allt såg bra ut som vanligt. Blir en sväng till på fredag och rensa lite tandsten. Tur man ha abonnemang.Sen fick de bli en promme med hunden, skoterspåret runt långtjärn och backen upp och fram genom slalombacken. :) Riktigt skönt, även fast solen inte fanns framme just då. Tre kvällar kvar av veckan och det känns bra. Snart bara två....finns både plus och nackdelar att jobba kväll. Fördel är att man ha mycket tid innan jobb, känns som om man kan hinna med en del. Nackdel är att jag och Mattias nästan inte ses på en vecka och att man dessutom missar allt bra på tv:n. Tur man jobba helvecka kväll endast var sjunde vecka. :) Nog surrat....

Magsjuka eller inte magsjuka!

Det är frågan just nu. Umgicks med Göran och Jenni i söndags och tydligen ligger dom i magsjuka.....om det stämmer så är det väl bara och vänta och förbereda sig på att den ska komma hit med. Blåbärsoppa inhandlat och även cola.
Men om man är väl förberedd så kanske man slipper den, borde ju komma ikväll eller imorrn. Men jag tar och går på jobbet som vanligt så hoppas vi att den missar vårt hus och fortsätter till grannkommun istället. ;)
Måste ju va frisk till helgen om vädret ska va superb!

Söndag

Efter nån timmes snöandes så kom äntligen solen. Rackarns så härligt och lagomt tills vi va tillbaks till Måntorp så var de strålande sol. Nästa helg.....då...ni! :)


Nöjd med dagen då man fått sig en grillad kläm-ihop-macka!

Kinect på eftermiddagen...

.......är inte helt fel. Man kanske kan få nån träning i alla fall. :)


Jag hoppas på sol imorron så man kan få grilla en macka....annars blir de skidorna med hunden. Nått måste man hitta på så hunden få springa av sig och även jag. :)

Snö och minus

Är de inte för underbart när de kommer snö! ;) Har skottat två gånger idag.....plogbilen va så sen. Men nu är de gjort. Har även vart två kortare turer med hunden.
Mattias hare bäst....ute och leker med skotern medans Tina gör grov görat hemma!




Idag fick man ta en tablett, men imorron hoppas vi på sol! :)


RSS 2.0