Nordlandsbanan - minut för minut

Det programmet fastnade jag i idag. För er som inte vet vad de är för ett program så kan jag meddela att man får se spåret och naturen, precis som om man skulle åkt tåget. Med andra ord inte så speciellt spännande, men naturen va så fin så kunde inte släppa det. :)

Annars är jag grymt nöjd över att jag införskaffade mig ett "Baggenbälte" för x antal år sedan. Det håller ännu och är perfekt nu när det även ska gås med en barnvagn. :)

Nu längtar vi till Måntorpsdagen, hoppas vädret står på vår sida och att solen tittar fram. 

Några dagar till fjälls...

....är gott för själen.

For upp på Onsdag kväll. På Torsdagen var det uppehåll hela dagen så vi tog hundar och barnvagn och gick över till affären å tillbaka. En promme på nästan milen. Härligt! 

Sen igår var de regn nästan hela dagen men vi tog oss ut på en tur men denna gång bara hälften så lång och dyngsur va vi när vi kom hem. Haha men vad gör väl det, finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. :)

Det har i alla fall ätits gott, druckits gott och skönt att bara vara och inte ha några måsten. :)

Vi avslutar detta inlägg med en härligt redigerad bild på Borgahällan.

Nu åter på hemmaplan och Sambon börjar jobba igen på Måndag!

Fördelen med att bo i inlandet.....

....och på en mindre ort är att man känner de flesta. Igår var vi ner på BVC för lite mät mätning och vikt på tösen. Hon hade gått upp i vikt och det är de viktigaste. Prick 3000g vägde hon nu efter att ha gått ner när vi låg på BB. Det betyder att amningen fungerar. Var även ett hembesök på schemat, allt detta gjorde min egna mor. Härligt! 😄 

Idag tog vi dagens promenad uppe efter Måntorpsvägen. Efter det blev de ett stopp hos lertorparna på kaffe. 

Annars blir de mycket mys i soffan under dagarna. Får se vad morgondagen har att erbjuda. Spännande!


Spännande vecka har de vart....

....Ja de ha de verkligen vart.
I Måndags började jag känna att nått va på G, men tog ändå å sydde klart babynestet, riktigt nöjd även om de inte blev super duper snyggt!

Blev även lite bakning av bröd, frukostfralla. Dom råka jag dock inte hinna hä in i frysen och trodde dom skulle förstöras men tydligen så var dom mjuk när Mattias kom hem så han hädde dom i frysen. Hoppas dom blev bra! :)

Sen hände det, vid fyra tiden hade jag fått nog och åkte först ner till Aina för att se om de verkligen va på G eftersom det kändes dumt att fara till Lycksele för att sedan höra att man va tvungen att åka hem igen. Blev Lycksele! 
Kl 21:30 på kvällen kom det en tös på 3090g och 49cm lång. 
Ja de va min Måndag!

Sen ha vi såklart vart på BB tills idag eftersom barnläkaren endast var där måndagar och fredagar. Äntligen hemma hos hundarna och sambon. Så nu ska de mysas och anpassa sig till de nya livet som mamma och pappa! 

Ha en super bra helg allesammans! 

Helgen är strax över...

....och vi går in i en ledig vecka.
Nu ska jag planera in något varje dag så man slipper tänka på väntan. Imorrn ska de nog bakas bröd och pysslas. Ska regna sägs det så blir inte många knop ute, en promme kanske man hinner med mellan skurarna. :)

Idag var vi upp till Måntorp på kaffe. Varmt och härligt i solen. Väl hemma så är de väl klart att man måste passa på att vara ute så Fenja intar en skön plats på balkongen med kvällssol. :)

2/7

Ja då är vi inne i Juli och det är nu det händer. Någon gång inom lite mer än två veckor då har storken vart förbi. 

Annars har första och enda semesterveckan varit bra, kan ju inte klaga på vädret. Så de har hunnits med att färdigställa tre armband.
Har även hunnit med en promenad med hundarna varje dag, man måste ju motionera och hålla kroppen igång även fast man snart ska köra ett "maratonlopp".

Efter många om och men och lite fel så är babynestet nästan klart. Saknar endast snöre och ihop syning. Blev ett helt annat tyg än väntat, men tusan ibland blir de bara så. :)


RSS 2.0