Söndagens....

.....jobb börjar lida mot sitt slut.
40 min kvar och sen blir det till att ta sig upp å ner för slalombacken är min tanke så både jag och hunden får ta bort lite överskottsenergi. :) Sen ska det ätas ost som vi inte åt igår. Haha.
Bjuder på en låt.
Ny vecka, Nya möjligheter! :)

Ännu en lugn dag på jobbet...

...kan man säga.
Okey det ringer lite mer än igår men det är ändå lugnt.
Igår kväll åts det kräftor och paj och dracks skumpa och whiskey. Dock blev det inga ostar då båda två var mätta och belåtna efter middagen vilket blev rätt sen. :)
Efter denna dag är det bara 7 jobbdagar kvar tills ledigt. Jag längtar lite kan man säga.
Men imorrn ska det plockas blåbär innan jobbet. Mumms!
Näe om man ska se film nu då!

Som jag längtar tills..

..ikväll. 
Det ska ätas kräftor, paj och ostar. En hel mysig kväll tror jag allt det blir.
Men först ska det jobbas i 7 timmar till. Haha, inte ett samtal ännu och har redan jobbat i en timme. Kommer bli en lugn dag skulle ja tro om det inte börjar tok ringa.
Ha en super lördag allesammans där ute i världen för det ska jag ha, även om jag jobbar! :)

En 30 min...

...kvar av denna arbetsdagen. Sen är det bara att cykla hem och ta nya tag för nästa. Men det är bara 9 dagar kvar tills jag är ledig. Tiden går fort när man har roligt! :)
Blir nog till att ta med stickningen imorrn då ryktet går att det är väldigt lugnt på helger. Men tänk då får jag ju göra två saker samtidigt. Sticka på min tröja samtidigt som jag får betalt. Det är inte dumt det inte!
Det är ju faktist helt fantastiskt om man tänker efter. Haha!

En bra film...

..som jag tycker alla borde se! :)
Sådär är det å va rik! Hahaha

Jag blir TOKIG!

Japps, ibland blir jag fasen det. Haha
Sitter och spelar Angry Bird på jobbet och en del banor fastnar jag sjukt länge på. Fattar inte hur man ska klara dom. Morrmorrmooooooooorrr!
Annars är det rätt lugnt på jobbet faktiskt.
En timme kvar och sen blire promme med vovvsingen runt halva sjön å upp på kullerbacken. 5km! :)
Imorrn är det Fredag....SNART HELG! :) Haha...eller inte!

Tre ovanliga ting på vägen....

....imorse när jag skulle fara å lämna hunden.
Det va en rolig syn vilket gjorde min dag!
(Om ni inte ser så är det två stora vuxna svanar och en liten barn svan)

Tänkte på det imorse att svanar är jäkligt stora ändå, brukar ju bara se dom på långt håll, men nu va dom ju då ute å drog raggen, gäller å passa på när det inte är så mycket bilar i farten :)

Att få va ledig..

..såhär mitt i veckan är inte helt fel.
Imorse ringde min far och undra om vi skulle ut å plocka hjortron. Inte kan man tacka nej till det. Vi plockade ungefär 8 liter hjortron på en och en halv timme. Plus att jag åt lite såklart. Han har sina små ställen :)
Imorrn börjar det långa jobbandes. 12 dagar irad för att vara exakt. Men det är det värt! :)

Att det alltid..

...ska lyckas regna när jag ska cykla och hämta hunden.
Blir regnkläderna på och stövlarna ikväll när det blir en tur med hunden!
Har även kommit på att det inte är en hit att kika på drama film när man sitter å ska svara i telefon. Fick mig en tår idag när jag kikade på "the blind side", vilket är en grym film.
Snyft snyft.
Imorrn är jag ledig, då ska det betalas räkningar.....må jag ha pengar kvar efter det, sen ska det även fixas ett ica kort som jag kan betala med, hur jag nu gör det....men det återstår att se imorrn! :)
Mycket som ska hinnas med imorrn.....!

Naturen när man är ute...

...och går är inte så helt fel.

Ännu en helg...

...med jobb är nu över.
Känns skönt, dagarna har bara sprungit iväg kan man säga. :)
Imorrn blir det åter på Datakompisen efter en helgs semester på ICA...haha. Men nu blir det mat och sen en promme lite senare med hunden....tänkte att ja tar maten först denna gång. Ska koka mig lite makkisar tänkte ja å steka lite körva! :) Lev å må

Soppan är uppäten....

....och en kopp te med en massa honung i är på väg ner i magen!
Imorrn då jäklar! Det enda jag saknar är en brasa och sitta framför. Är ju iofs sommar, men de hade vart mysigt ändå! Haha! En kopp te hinner man nog med innan sängen.

Då har det börjat...

...det eviga nästan-en-nys-nej-blev-en-tår-svidande-ögon-istället!
Tror jag nästan är ensam om att det hela tiden ska rinna ur ögonen när jag blir sjuk. Det har dock börjar nu idag och hoppas det är borta imorrn för då ska ja jobba på ICA.
Måste köpa mig honug och näsdukar. Sen blir det hem och kurera mig ännu mer efter jobbet. Kanske man får äta glass med, har hört att det ska vara bra....haha!
Ha en super Fredag, för det ska jag å hunden ha!

En ledig torsdag...

...var inte helt fel. Har börjat bli förkyld och har mycket jobb framför mig så idag har jag endast legat och sovit/kikat på film och även tage en promme med hunden. Kurerat mig helt enkelt! :)
Jobb tre helger irad och även jobb på veckorna. Men vad gör man inte för pengar och om man inte har något inplanerat? Haha
Igår beställde jag örhängen åt jag och min mor, hon har ju som sagt tagit hål i öronen såhär när hon blev 60. Så nu ville hon byta från pluttar till ringar, så då fixar Tina biffen. :)
Köpte dessa tre och även ett par andra, så får hon välja innan jag tar resten :) haha
Nu blir det film och en stor fet tekopp så man blir friskare. Annars är det bara att knapra ipren och använda nässpray i helgen :) haha

ca 1 timme kvar...

...av jobbet ikväll.
Måste säga att det har gått rätt bra faktist.
Dock tror ja inte att det va min dag för det kom världens skur precis när jag hade lunch/middag och självklart hade jag cyklat till jobbet. Väl hemma så bytte jag tröja och tog bilen tillbaka till jobbet! :)
Förkylningen börjar närma sig med rätt snabba steg, kände i början av veckan att ja va lite snuvig och nu kliar det i näsan och jag nyser som aldrig förr. Men bara att kurera sig imorrn då ja är ledig......då ska ja göra en massa kul. Haha, sticka å se film tror ja och ta en lång promme på förmiddagen med hunden såklart. Kanske ut i skogen och kika efter hjortron om jag orkar. Dagen är lång!

För- och nackdelar....

....på att jobba sent. 
Fördel - hinner med en del på dagen
Nackdel - förlorar kvällsmyset
Får se ikväll hur tråkigt jag tycker det är. :) Men just nu har jag minst 3 timmar kvar innan jag börjar. Hinner nog sticka klart ryggen och sola lite! Livet är på topp!

Det är så här det ska va.....

...som denna låt! :)
Jag håller med denna låt till hundra. Det ska fasen va gött å leva! :)

Skogens guld...

....va ja ut och kikade på och plockade lite utav. På en timme hann jag dock plocka lite hjortron, kliva i ett getingbo, springa för livet, tappa ut hälften av hjortrona. plocka lite till och sedan gå hem.
Fick ångra mig bittert idag då jag tog å tvättade hunden igår då hon luktade rent ut sagt SKIT efter promenaden i spöregn. Idag for hon ju å sprang på myrerna, inte va hon torr inte när vi skulle hem den rackarn. Men blir då inge bad för na idag.
Nu får vi bara hoppas att både jag och hunden tål getingstick då det blev några idag. Men än så länge känner jag inget! :)
Nu blire middag, go mat blire till och med. Mummmmmmms!

Årets första smultron....

...är ätit. Dock fann jag bara 3 st innan hunden hade vart och sprungit sönder dom. :) Men go va dom!
Ikväll kanske man ska kika på lite hjortron när man ska ut med hunden. :) Man kan bara hoppas att man finner några! Haha. Men nu jobb i 4 timmar till!

Mitt projekt...

....håller på att ta sig :)
Har börjat med ryggen och det går väl sådär, men det fungerar och hoppas det kommer bli bra. Såhär långt har jag kommit än så länge.

Jag är kocken idag...

...och då bjuds det på paj. Jag kan inte laga paj, men försöka duger ju. Får se hur det går! :)
Kan väl inte vara så svårt? Vad kan hända, att den blir för lös, men då får man väl äta det andra! Haha.
Det kan som sagt inte mer än bli fel, vad gör det? INGET!
Sallad blir det då till idag, vilket jag snart ska sätta igång med, men först ska ja ut å njuta av värmen!

Solen har strålat....

...på mig men inte fasen blev ja nå brun för det. Å så kom den en del moln. Haha, det är inte meningen att ja ska få nån färg tror ja. Så jag lägger ner detta och ska ta mig en promme med hunden så hon blir nöjd, kanske hon ska få bada med :)
Jag gjorde ingen sallad igår som ja sa att ja skulle göra, elakt av mig, så det blev ingen sallad till middagen. Men sjukt gott va det till och med min efterrätt :)

Jag måste ju vara världens bästaste!

Har tagit å gjort en efterrätt....mums, utan att middagssällskapet är medveten om det ....mohaha!
Nu blire kvälls mys, fast först ska ja ta å göra sallad!

Jag är nog lite besatt...

.....nu när jag tänker efter.
Varje dag det är lite att göra så tar jag och spelar lite Mahjong.
Är den en bra grej att va besatt av?
Hmm, frågan är om det är bra eller dåligt.
Man måste väl bli smartare av det här än av pac-man?
Äsch jag spelar vidare ändå. Skoj är det ju och jag får tänka, vilket kan behövas ibland.

Mitt stickande....

...gick inte som jag ville.
Jag hade totalt glömt bort hur man byter färg så fick dra upp det x antal gånger. Men nu har jag kommit på ett bra sätt och det verkar funka. Nu ska ja bara lyckas sticka hela baksidan innan jag kan säga hur det går.
Igår gjorde jag det........Jag stickade och lyssnade på dansband. Min far hade några skivor som jag slängde på. Jäklar va bra det va, skön musik å då inte bli man deppig av det! Haha

Nytt projekt på G!

Jag ska prova på något större än en grymt snygg mössa. Tänkte ja skulle prova sticka en pippitröja. Då kan man ju tänka sig, men shit hur mycket fritid har den där tösabiten egentligen. Jo jag har en del, å när ja väl tittar på tv, kan ja väl sticka lite. :) Ska börja med att köpa lite garn och stickor idag för att se om jag är gjord för att sticka en tröja. Kommer nog ta ett tag, men är ju bara sommar än så länge så det är lugnt. :) Haha....min fråga till mig själv är....kommer jag verkligen att klara utav detta?
Den som lever får se om jag blir klar med den i år :) Haha! Men ett projekt gillar jag. Tycker om å ha något att göra om kvällarna än att bara sitta å glo på tv, nog för att jag gör mycket annat än bara glo på tv :) Haha. Jag börjar med steg ett, köpa garn och stickor, sen får vi se.....jag håller er uppdaterad!
Har väl till jul på mig iaf!

Det är allt en stor....

....skillnad mellan damfotboll och herrfotboll. :)
Går betydligt snabbare i herrfotboll och dubbelt så hårt och kankse lite mer snyggingar.
Japan-Sverige på tv nu men jag lägger ner det och far å ser på film istället! Haha
Hoppas vi vinner i alla fall.
Godnatt

Lajksjödagen...

...är det idag och då serveras det palt. Jag vill med ha palt. Dock jobbar jag så kan inte åka ut å äta nån palt, men det hade varit gott med palt. Måste nog fasen köpa hem lite palt pulver så jag kan göra palt.
Skänker även en tanke till en av de bästa killkompisarna man haft. Tiden går fort, men du är fortfarande i våra tankar.

Dagens upptäckt...

...är att är man fejk ljushårig måste man färga det ofta, eller bleka. Tror jag måste färga mitt hår snart igen, fast då en lite ljusare brun blir det nog. Inte kan man hålla på å bleka håret alldeles för mycket. :)
Det är då dagens upptäckt!

Ett sånt litet....

...äppelträd, kan ha äpplen på sig. Iofs så är inte dessa äpplen stora och saftiga, utan dom är nog super små och super sura :)
En äppelpaj ska man nog kunna göra, en sur liten rackarpaj :)

Dansband har man ibland....

...svårt att erkänna att man gillar.
Men i lördags så drog Eva igång dansbanden å jäklar va det svängde...Haha

Återigen har...

...helgen passerat alldeles för snabbt :)
Men det har hunnits med en massa ändå. Lördagen blev det en tur ut med hunden, på fiket å surra av sig, hem till mor å far å fixa till sig (orkade inte åka ut till avaträsk). Sen iväg å käka med Eva och dricka lite vin å surra av sig, sen ut på hotellet. Väl där blev det ju några danser å surr innan det dök upp en person och snodde med mig hem. :) Haha. Söndagen var dock mindre bra, då va det bara till att kliva upp, då man lovat bort sig att hjälpa till med timmer som skulle staplas rätt så dom kan komma å hämta med lastbil. När det väl var över så hade ja så ont i ryggen att även imorse när ja vakna ha svårt att röra mig fritt. Hmm, det kan inte båda gott, men tur ja ska sitta still på jobbet så man får vila tills prommen ikväll. :)
Näe men här kan man inte sitta, har hört att man måste jobba lite med, börjar ju som sagt väldigt snart.
Ha en super måndag.....woop woop

Mahjong!

Idag har det spelats X antal mahjong games. Kan säga att enbart 3 stycken har gått ut, eller det blev 4:a med det som jag klarade alldeles nyligen.
Snart är denna dag slut och då ska det till å rasta hunden och mig själv å sen hem å bara vara å känna helgen. Skulle vilja lägga mig i ett bad....får se hur det blir med den saken. :)
Först ska jag ta å jobba klart!
Tjillevipp

Ännu en alldeles för lugn....

...dag på jobbet.
Igår ringde det typ inget och nästan inga mail. Idag verkar det säkerligen vara samma sak. Dock har ja bara jobbat i en kvart men känns som en lugn dag.
Bjuder på en sommar låt så man får in känslan av sommar och PARTY! imorrn......

Helt sjukt hur saker och ting...

....kan påverka en. Fick nyligen ett samtal från en kund och han va ju såklart inte glad. Jag är rätt van att folk skriker och gormar åt en i telefon eftersom dom då inte har något vett kvar i huvudet. Man skriker inte åt en annan människa! I alla fall så brukar jag ALDRIG ta åt mig, men just idag så sitter det en obehaglig känsla kvar i kroppen, varför då?
Får ta mig en påse popcorn och kolla på en grym film, sen kanske den känslan är borta. Ny dag imorrn! 10-19! Wooohooooo. Snart bara en timme kvar!

Att spela...

...pacman på jobbet måste betyda att det är rätt lugnt, eller?
Snart lunch och tydligen börjar jag tio imorrn med, här tror man att man ska få sluta tidigt på en fredag, men icket, så det blir att gå å handla på lördag istället. :) Tur att alkoholen redan är inhandlad, är bara allt gott som ska vara med den som ska hem! :)
Nu snart lunch. JIPPI! SOLA!

Typiskt...

...att just när jag har lunch och tänkte sola ute är det molningt mer än hälften av den tiden. Men jag har hört att man kan bli brun i skuggan. Så jag satt ute hela lunchen. :) Nån gång när jag är ledig ska jag lägga mig ute och sola å bli BRUN! :) haha! Men nu åter till jobbet och sen efter det är gjort vid 18:00 ska jag städa bilen. Måste nog fasen göra det nu känner jag. Haha.
Ha en fantastisk Onsdag allesammans!
Peace out!

Idag va de fight!

Haha, vilket det är varje dag!
Inget elakt såklart, dom busar å har sig, vilket är bra :) En lekkamrat måste man ju ha, det gäller nog alla. Inte vill man sitta på en stubbe i skogen alldeles ensammen hela tiden heller.

Planeringen...

...gick inte som det skulle idag.
Jag skulle ju vara ledig å städa bilen å baka...hmm, näe här blev det jobb istället! :)
Igår va det en bra kväll....haha!
Planer är grodda, får se om det blir av....haha.
Nu ska ja jobab lite snart, om typ tio min.....!

Fick ett sug...

...av att baka bullar. Undra om jag ska ta å göra det imorrn efter jag städat bilen. Prio ett imorrn är att städa bilen då ja inte orkade göra det i eftermiddag nu när solen börjat lysa. :)
Får se vad som händer imorrn, är länge dit ju.
Idag har de vart en lugn dag, vart på systemet och handlat inför helgen, lika bra att göra det på än gång. Och så har ja vart ute med hunden och nu sitter jag å löser korsord och ska snart hoppa in i duschen för att sedan dra iväg på vin och middag blev det. Ska bli gott, få se vad det bjuds på, nått kyckling. Mumms....gott gott.
Men först duschen kanske.....haha vore som bra så man känner sig lite ren! :)

Söndag!

Söndagar gillar jag, sista lediga dagen på helgen och man kan bara vara om man vill.
Idag har jag vart ute och gått två gånger, sett två filmer och målat naglarna. Man hinner mycket ändå och klockan är inte ens middag ännu. Haha
Lite hjortron är det nog dags att plocka snart. MUmms! Men nu blir de nog en film till och middag. Imorrn är ja med ledig och då ska det städas bil och inhandla alkohol. :)

en jobb helg, blev....

...en ledig helg.
Gick på jobbet och upptäckte att chefen hade bokat in en för mycket. Jag valde gärna att va ledig. Haha! Så drog hem igen. Det jobbiga är att ja va så inställd på att jobba så blev helt paff när ja inte skulle göra det så jag råka sova bort hela dagen. Haha! :) Men ny dag imorrn å sen är ja ju ledig måndag och tisdag med. På måndag ska det drickas vin....jippi. :) haha.
Men nu ska ja iväg på middag.
Tjingelång

Jag valde cykeln...

...och shorts idag. Tur jag tog tröja för nu regnar det ute. Eller har gjort så det lät ju vara svalt och skönt.
Sista minuterna kvar på jobbet innan det är helg, eller för mig är det jobb helg, vilket är helt ok. :)
Är ledig måndag och tisdag och då ska jag allt göra en massa nyttigt så man slipper göra sånt nästa helg. Typ städa bilen och tvätta hunden. Haha!
Men ikväll blire lite spring/gå med vovven, finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.
Ha en toppen kväll allesammans!

Alla har samma värde!

En man hade föreläsning för ungefär 500 ungdomar.
Han tog fram en 500-lapp och frågade:
"Är de någon som vill ha den här?"
Alla räckte givetvis upp handen.
Han knölade ihop den och frågade samma sak.
Alla räckte upp handen.
Han stampade på den och frågade samma sak.
Alla räckte upp handen.
Då sa han
"Det här ska ni ta lärdom av, för hur ful och smutsig någon än är så har den fortfarande samma värde

RSS 2.0