Har man ingen frukt...

...hemma får man ta det som finns. Morötter blev det både för mig och Mattiad. Litet morotspaket! ;)


Fredag imorrn och då blir de jobb fram till fem, sen tar jag och roxi bilen upp till borga där vi ska fira min farbror ;) Ska även passa på att åka lite skidor med hundarna så dom få springa av sig. Tror de kommer bli en tipp topp helg. ;)

500 tag...

...blev det på roddan idag efter sparkturen med hunden. Ungefär över 15 min blev det ändå. 
Har fixat bra musik och då kommer det nog gå lite bättre att ro. Kör lite som jag känner hur dags formen ser ut.
Det enda jag saknar är att se hur långt man ror, fast då kanske man blir lite besviken. :)
haha men då va onsdagen över i alla fall och imorrn torsdag, må de bli lite lugnare på jobbet!
 

Lediga dagen...

...bara susade förbi, men mycket blev gjort. Tre tvättmaskiner, dammsugning av övervåning+tvätta bort blodfläckar (roxi är i löpen), fixa tävlingen till helgen. Sen blev det även en skidtur bort till björnvallen där vi tog ett varv och sen skidade åter hemåt med ett litet avstick upp på myren för att sen skida hem. Väl hemma tog jag en rodd tur på tolv minuter. När man väl va varm kunde man ju göra bort det. :)


Just ja, föll två gånger idag med. Första på skoterspåret ner mot skidspåret.....tur de va djupsnö annars hade en elstolpe stått i vägen. Andra gången va några meter efter det då jag kommit ut på spåret men hunden drog åt höger och pladdask så låg ja ner igen. Haha men då va de gjort! :) Nu få fasen Mattias komma hem snart, super hungrig!

Sköna söndag!

Ännu en jobb dag är över och idag hat det vart rätt mycket. Men då gå tiden fort och vips så va kvällen här. ;)
Imorrn är ja ledig och då ska de tvättad, städas och motionera hunden. Blir nog till att skida känner jag!
Har även en uppgift att klura ut en tävling till helgen. Det ska bli en intro tävling så den ska göras imorrn med. oj oj oj....blir låtar från svensktoppen!



Lördag...

...och det har inneburit jobb för min del. Men för andra har lördagen spenderas med nöjen! ;)


Men jag är inte avis, inte de minsta.....eller väldigt mycket. Jag skulle med vilja vara ledig samtliga helger men med jobb jag har så få man ta lite helger. :)
Soligare och varmare helger kommer då jag är ledig! :) Då är ni välkommen att umgås med mig!

Jiihaaaa....

...äntligen fredag och jobb i helgen. Bara för att de bli jobb i helgen så kommer vovven inte få nå hemsk mycket motion. Därför blir det bilder på sötnöten.



Torsdag!

En ledig dag och det resulterade i en sparktur till skoterleden och promme därifrån, hem och ro och sen tyckte jag en sparktur till lät bra. Man kan säga att idag ha jag verkligen vart ute i solskenet.


Nu blir de torsk med äggsås och troligen lite stickning på det. Bakstycket klart så tog å börja på en arm. Trevlig torsdag! :) Imorrn börjar jobb helgen!

D-vitamin....

...är det enda kosttillskott man behöver ta. Det är min åsikt. Så länge man bor i norrland och inte äter fet fisk varje dag, så rekomenderar jag det. Tänk på att om du överdoserar en del vitaminer kan de ha en annan effekt. Så ät varierad kost med både grönt och annat gott.
På sommarn får vi D-vitamin av solen så vi klarar oss. Så vi i detta hus äter den burk vi har sen blir de uppehåll till nästa höstmörker.



Projekt....

....sticka-en-tröja är i full gång. När jag väl tror att de kommer bli bra då tänker jag bara på min stickning. Vill som bara bli klar och se resultatet. ;) Ny vecka ha de blitt och denna vecka jobba jag 6 dagar. Helgen är alltså min. :)


När den är klar kommer jag naturligtvis lägga upp en bild. ;) Men nu snart blir det 2 1/2 men!

Knappa milen...

...blev det idag på skidorna. Skidade fjällåvägen till tredje vägen, sen kopplade jag hunden så jag kunde få lite drag hjälp hem. ;) Tog även en lugn roddtur när ja kom hem så ikväll borde jag få äta ostkrokar med gott samvete!
Nu ska jag ta och sticka lite, har ju nytt projekt på gång. Så spännande!


Sen måste jag ju åter igen berätta att solen sken i Måntorp på vägen hem. Tror tammetusan att dom alltid har sol. :)



Fjällluft är bra...

...för både kropp och själ. :)
Jag och Roxi tog oss upp till sagatun idag för att åka lite skidor och springa av sig lite energi. Väl upp på blåste det lite lätt men det va helt ok. Inte allt för många skotrar var det heller den tiden. Efter vi skidat i en timme bortåt så vände vi och skidade tillbaka. Då rackarns va det så mycket skotrar vid Sagatun stugan att man blev folkskygg. Haha inte lätt! :)
Skönt att fara ut i tid för nu hann jag fara å köpa garn så jag kan börja med mitt stick projekt. Så nu på eftermiddagen blir det till att sticka lite och njuta av ledigheten.
Imorrn blir det mer motion och friskluft, får inte inta för mycket på en och samma dag.
Bjuder på lite bilder från dagen, dock va de som sagt inte det bästa vädret så bilderna blev lite mörka, hoppas på bättre väder imorrn och finare bilder. :)
 
 

Att få vara inne...

....är inte kul när man kan få vara ute och springa lös. Just nu tror jag min hund längtar till morgon dagen. För då ska de ut och skidas och springas om vädret tillåter. ;)
Här drömmer hon sig ut!


Sista kvällen ikväll och det känns skönt att få va ledig till helgen. Ladda batterierna inför nästa veckas jobb och kyla. ;) Ha en fantastisk fredag!

Ett år till...

...kan jag nu köra lill nissan. Vilken bil! Dock hade jag iofs ett däck som måste bytas men det är helt okey, så länge jag slipper besikta om lill rackarn. Så det är glad och stolt Tina som kör nissan till jobbet idag! ;)


Såg däremot tre exemplariska renar idag. Gick efter varandra på sidan av vägen. Betydligt smartare än dom flesta människor som går i bredd. Så att renar är dumma är en lögn. ;) haha

Jag är beroende...

....och tror jag kan behöva hjälp. Men rackarns det är ju halv bra. Just nu är jag inne att försöka få tre stjärnor på banorna. Hur ska det gå?


Imorrn blir det besiktning av bilen. Må den gå igenom, lill pärlan.

Kylan fortsätter!

Kallt ute men mys med kamin.
Så för att kompensera att helgen va så fin även fast de va lite kallt så tog jag och gjorde ett fint snitt i fingret idag med lök-hackar-kniven. Blodet sprutade dock inte på än gång. Men fingret åkte upp i högläge och jag kan erkänna att ja inte kollat om de blev djupt. Allt skinn är ju kvar så vill inte va där och gräva så det få va i fred så de läker fint och ytterligare ett ärr kommer infinna sig på ett av mina fingrar, 4 av 10 fingrar har nu ärr. Bara 6 oärrade fingrar kvar. ;)


Istället för att lägga upp ett äckligt finger så blir det en brasa som dagens bild ;)
Hann även en rodd tur idag. Går bra nu. Välkommen Tisdag!

Minus 22

Kylan håller i sig, så idag tog jag och Roxi en sparktur. Klädde mig riktigt bra eftersom jag svettades, jackan är förbaskat varm och skön. :) Ett stopp blev det hos mor och far. Man bara njuter av solen!


Imorrn börjar kväll veckan. Det positiva är att jag är ju ledig till helgen med. Har gått och trott att ja jobbar men det är ju nästa helg. Så till helgen hoppas vi på lite varmare men lika mycket sol! ;)
Har även en blogg nu med endast bilder. Eftersom jag gillar att knäppa kort så kommer endast bilder upp på den. Så vill ni endast kika bilder och ej läsa så gå in på thepicturesofturner.blogg.se

Trotsade kylan!

Inte kan man vara inne när solen lyser så fantastiskt fint. Sen att det är över 20 minus är ju en annan femma. Men vi tog å klädde oss för kylan och drog upp till Måntorp för att ta en tur på skidorna. Så nu har vi alla tre fått motionerat av oss lite. Tog även och provade Måntorps egna längdskidspår och jag måste säga att det va ett riktigt bra spår bara de får frysa på sig lite. Å skoterleden, den ska vi inte ens prata om, SHIT va fin.
Mer sånna här dagar tack då man är ledig, får gärna vara någon grad varmare. :)

Idag va det sådär kallt...

....att när man drog in luft i näsan så frös det i näs håret. Ja jag har näshår! :) När det gör så då vet man att det är kallt ute.
Väl hemma hade vi besök av ett gäng Måntorpare.....mycket kul och jag hoppas att barna verkligen gillade kinnect. Måste ju säga att dom va grym på bilspelet.
Sen blev det På spåret och tävlingsinriktade som vi är så spelar vi det på webben med. ;) Haha tokar!

Imorrn är enda frågan vart jag ska ut och motionera hunden.


En rodd tur senare....

....och det är dags för Farmen. Jag kan inte avgöra om det är bra eller dåligt. Men denna vecka följer jag, nästa vecka blir de jobb och inget Farmen! Imorrn är det fredag om ni inte visste det och självklart står fredags mys på schemat. :)

Halvlek eller?

Idag hade jag gärna vart ledig, vilket väder. Helt fantastiskt! Vilket sparkföre det va med. Underbart! :)


Mer sol till folket och gärna en massa energi så alla kan få känna den glädje jag känner när solen lyser. :)
Trevlig Onsdag och glöm inte fyran hela kvällen...

Tisdag!

Då va de tisdag och imorrn är de halvlek. :) Har både hunnit med en sparktur med hunden och en rodd. Nu börjar det igen! Dock blir det ingen spinning denna vecka och tre veckor framåt. Tyckte det va dumt att köra imorrn och sen göra uppehåll på två veckor. Så därför kör jag igång med det rejält om tre veckor! ;)
Mycket som börjar nu på tv:n samtidigt. Oj oj oj!


Tror rackarns jag ska ta blåbär och mjölk och en te kopp till Inkognito.

Träningsverken...

...kom lagomt idag. Ljumskarna mår som dom mår, men till helgen blir de mer skidor om vädret tillåter.
Idag har de vart en lugn dag, drucke kaffe på två ställen å allt och en liten promme med hunden. ;)


Inge bra på tv:n heller, tur man få jobba imorrn!

Första turen på skidorna idag...

....blev kanske en aning lång. Men nu är motionspasset klart för idag. Skönt att känna sig slut när man kommer hem. Efter en tur fram och tillbaka till camp Klippen med lunchstopp så borde man vara värd lite julmust till kvällens mat. :) Tydligen var det 16km sammanlagt så tror att träningsvärken infinner sig imorrn. Men då vet jag att det går och kommer säkert bli fler gånger. Den som vill få mer än gärna följa med. Blir ju stopp i klippen innan man vänder åter. Bjuder på lite bilder från dagen! ;)











Var lite slut i kroppen sista biten, men nu i efterhand känns det toppen då man är ny duschad och bara sitter ned. :) Imorrn är de en ny vecka men jag är ledig och jobbar endast fyra dagar! :)


Mamma mia!

Det är vad jag tvingar Mattias att se på. Men den är ju bra och dessutom är det bra musik i den! :)



Bilder från dagen!
















Lördag

Vaknade imorse och insåg att det va -15 grader ute och det kändes lite för kallt för att åka skidor. Så det blev till att tvätta och städa bort julen. Sen tog jag och Roxi sparken bort till skoterspåret för att sedan gå till älven och tillbaks. En helt underbar promme! :) Även fast de va lite små kyligt så rann svetten. Tack Mattias för lånet av byxorna. (han visste dock ej om att ja låna dom)
Väl hemma fick det bli en te kopp och lussebullar. Har några som ej ätits ännu, så tur dom är god.


Blir väl en tvättomgång till och sen tror jag rackarns att jag tar mig ett avslappnande bad med ett vin glas! :)
Trevlig Lördag allesammans.

4 Januari

Morgon spark turen är gjord och vips så finner jag denna fina bild. Jag måste alltid ha en kamera med mig för jag ser väldigt många fina kort när jag är ute. Kan inte missa chansen. Dock blir de en del obra bilder med. Men då missar man ingen chans. Hade jag dock tage denna bild med systemkameran så hade den blivit ännu bättre.


I helgen blir det jul-utstök och kanske en tur på skidorna. Är lite små sugen. Men tror vädret får bestämma.
Trevlig Fredag!

Nog va de allt bra att vi...

...for hem en dag tidigare. Så man få känna sig riktigt utvilad och redo för jobbet imorrn. Har ju hunne tvättat två maskiner och sparkat med hunden. Blir ännu mer tvätt till helgen men nu blir de två dagars jobb och vardag igen. :)


Vackert ute idag och sådär lagom temperatur! Snart är vårvinter dagarna här med mys uppe på fjället! :) Men tills dess njuter vi av vintern!

Dag ett....

...på det nya året och nu sitter jag hemma i soffan med lite smått huvudvärk. Ska nog pillra mig iväg och ta två alvedon. Sen blur det den efterlängtade duschen och middag och slapp framför tv:n.
Helgen i Skalmodalen ha vart toppen. Igår lånade jag Mariannes skoter för en tur på fjället med grabbsen. Jag kan då erkänna att en skoter är ja sugen på att köpa.....Får se om de blir en eller ej. ;)


Nu hoppas jag alla har börjat året bra och att ni fortsätter så år 2013 blir ett toppen år! :)

RSS 2.0