Valborg....

...och då tar man sig ett glas rött och ätit grillat från ny grillen.
Mumms säger jag bara! :)

Att bygga ihop en grill....

....tar ungefär en timme stod det på bekrivningen. För oss två tog det mer än en timme, men nu står den fint på balkongen och kan säga att den är RÄTT stor. Oj Oj, nu rackarns ska den användas i sommar!
Har även hunnit med att byta däck på bilen, skickat in min och mammas passuppgifter! Så nu blir det slappning innan kvällsprommen :)
Glad VALBORG eller nått!

Städar bort lite....

....vinter och vill så gärna slänga lite saker som inte används.
Känns dumt att det vara tar plats!
Fann mig en sådan mössa....haha två för att vara exakt!
Har även hunnit med en promenad och rensat i en rabatt. Alltså ibland hinner man med en del under dagen. Snart är det lunch och sen ska de bytas däck på bilen tror jag bestämt. Så då imorrn när Mattias med är ledig behöver ja inte göra sådant tråkigt! :) Men nu kom visst grillen.....jippi!

Nu tar jag helg.....

...om några 20 minuter.
Att få säga att man tar helg en söndag kväll ligger inte i vardagen. Men två lediga dagar och sen jobb igen :)
Jag hoppas på fin väder så man kan vara ute och kanske pyssla lite i trädgården, typ ta bort döda buskar är väl mitt mål imorrn om det är fint väder.

Några få minuter...

...kvar tills denna arbetsdag är slut. Ungefär 90 minus några minuter för att vara exakt! :)
Har gått alldeles utmärkt att jobba idag, har inget att klaga på. Lagomt med samtal och mail.
Och ikväll blir det nog grillat och ett glas rött. Oj vilket lyx. Är inte livet allt för underbart?

Lördag!

Jag inleder min helg med en härlig morgon promme i både sol och moln och några väldigt få snöflingor.
Kl 9 blire jobb hela dagen, vilket känns helt okey! Men jag säger då GOD MORGON och hoppas dagen blir fantastisk bra. Ta dagen som den kommer.......haha!

27/4-12

Fredag och nu har maten hamnat i magen.
Det blev egenuppdragen fisk uppe i fjälls under påsken till middag. Jäklar så gott!
Igår va vi förbi i Avaträsk. Mattias och Patrik skulle bygga nått skydd så dom kan skjuta lite fåglar imorrn. Haha, men dom kan ju inte bygga koja, för dom har ingen dörr! :)
God Fredag.....nu blire kaffe!

Tråk väder ute....

....då lyssnar man på bra musik!
Blev denna låt några gånger! Haha! Man kan sjunga om allt! :)

Uppdrag granskning igår...

...handlade om att dom skövlade urskogar i Ryssland och det var IKEA som gjorde detta.
Mycket mycket snack om det. Sen fick man se bilder hur det såg ut. Men HALLÅ? Är ju bara att åka ut på ett hygge här så ser de HEMSKT ut! Tycker dom borde granska dagens skogsbolag som inte värnar något om skogen fast dom skövlar bort allt. Näe igår blev jag lite irriterad!
Ny dag idag och middagen är redan gjord! Ska väl städa lite nu eftersom det ringde en herre och erbjöd mig jobb imorrn, så då blire jobb imorrn och hela helgen :) GÖTT!

Jag ska bara säga en sak!

WIIKS!
Rackarns alltså där har dom allt och är betydligt billigare. Mitt garn fanns där för 20:- billigare än vad Torparn har i Dorotea. Jag komer ALLTID åka till Lajksjö och handla garn! :)
Sen fick jag läsa Land idag ute i solen, å då hade Marianne berättat om nässlor, vilket jag vet är riktigt gott och sjukt nyttigt. Men där i så fanns det ett recept på soppa, så nu måste man ut och leta nässlor, eller inte nu men om ett tag! :) Mumms va god den soppan är, min mamma bruka alltid göra Nässelsoppa!
Men då har min lediga dag passerat snart, men innan maten blir det promme när Mattias kommer hem. Har sagt till han att vi ska ut å gå varje dag denna vecka! :) Haha hoppas han vill det, men idag skiner solen så idag får man en kick av det! :)

Vips sa det....

....så va resan bokad. Vad hände? Hängde inte alls med här, tyckte det va lite dyrt men men kommer nog bara åka dit en gång ändå så då fåre vara värt det. Kan bli svårt att spara pengarna jag brukar dock nästa månad, men vi får se helt enkelt! :)
Nu ska då jag, mor, bror och Klara på weekend första helgen i juni. Jippi! Det är vi värda!
Så nu blire till att spara pengar, fast först ska ja ju på ikea nästa helg....hmm....rackarns vad hände?
Men idag ska jag ut på WIIIIIIIIKS om jag inte blir in ringd!

Sådär....

....nu har cykeln en sadel som är mer värd än själva cykeln. :)
Men gamla cyklar is the shit!
Imorrn ska den provköras till jobbet :) Må den rulla som den aldrig rullat förut! Haha

En tur till ström....

....resulterade i en cykelsadel :)
Så imorrn ska jag hämta cykeln hos mor och far och sen ska den hem och provköras! Haha äntligen får man cykla på en ståtlig herr cykel. Bild kommer såklart imorrn!
Ikväll trotsar vi vädret och äter grillat ändå. Nån måtta får det vara, nu är det vår och då får man äta grillat. :) Mumms mumms!

Idag är det visst massa.....

....snö på backen.
Men inte ska vi deppa för det, för när ja va ut med hunden blev hon så glad att det hade snöat, rullade sig och grävde och tyckte det va super kul. Och måste väl erkänna att jag själv blir lite så med, att det är kul med snö. Bara den är borta till måndag så jag kan cykla till jobbet :)
Idag blir det en tur till ström.......DOLLAR! :)

Fredag!

Då har vi kommit till fredagen. Känns mycket skönt.
Att jobba 10-19 en hel vecka är rätt tokigt, känns som man inte hinner handla eller laga mat. Men det har lyckats bra ändå, förutom handlingen. Haha! Men den får man ta till helgen.
Nu ska jag slappa lite innan klockan slår nio och då måste ja nog borsta mitt hår! Är väldigt ruffsigt och jobbigt, kanske dags att gå å klippa mig. Hmm........

Dagens visdomsord!

"Att klaga är som att sitta i en gungstol - du har något att göra men du kommer ingenstans"

Onsdag.....

...och det betyder att det är två dagar kvar att jobba efter man jobbat denna, har ju inte ens börjat! :) Haha! Igår fick jag hem en klänning, har du hört....en klänning. Tina och klänningar går inte ihop men jag ska tammetusan lära mig att använda det. Så får väl börja med att ha den här hemma innan jag går ut med den :) Haha. Tokigt!
Annars då? Ja Skellefteå vann igår, vilket känns bra, då får Brynäs kämpa ännu en match för att vinna!
wooop woooop

Vilken underbar....

...människa Mattias är.
Fick punkas på cykeln igår vid lunch, tog hem cykeln. Gick ner på jobbet, fick skjuts hem.
Gick ner i morse och sen vid lunch stod en lagad cykel utanför. Blir man inte glad då?

Roxi.....

....har fått sig ett ben.
Det är inte det minsta benet kan jag lova. :) haha
Jag skulle vilja se om hon orkar bära det i munnen, har inte lyckats se det ännu. Men hoppas att hon har något att göra nu när vi jobbar hela veckan båda två. :)
Dag 2 av 5. Känns härligt!

Gjorde en repris...

....av lördagen, bara att vi bytte till västra sjön istället :)
Vad ska man säga, totalt underbart!
Efter att ha skidat både dit och tillbaka till bilen så fastnade vi ett tag å Måntorp. Rackarns så skönt det va där, soligt och nästen vindstilla. Njöt lite och smidade lite planer....haha innan vi drog hemåt. Väl hemma blev det mat och sen tror ja vi båda somna innan kl tio, såg hela hockeyn och sen stängde vi av, men tydligen så vann kanske Skellefteå. Jippi! :)
Jobb hela veckan 10-19!

Oj Oj Oj.....

....vilken härlig eftermiddag. Skidor och utflykt och Mattias fick dricka lite öl ute i friskluften. Dagen avslutas med grillat. Så snart är maten klar. Bilderna får förklara vilken underbar dag vi haft!

14-03-12

Tänk att jag hittade en HEL 20-lapp på min promme med hunden i morse. Helt fantastisk va rik jag blev. Den låg som bara där på gatan ville bli uppplockad och få umgås med andra små lappar. Så nu är den med sina vänner i min plånka! :)
Så med det finnande så bjuder jag på en bild......TOP OF THE WORLD!
Högst upp i Skalmodalen, sen vet ja inte vad just fjället heter. Men såg ut över dalarna och det va super fint, dock hade det vart strålande sol hade jag sett ännu mer. Men det få bli nästa år! :)
Nu frulle och film på tv1000, eller viasat som dom nu har bytt till.

Mandariner....

....hur gott är inte det?
Köpte lite frukt idag och då va mandariner några av dom. Å dom var sådär goda som bara dom kan vara vintertid, men nu var dom så goda även vår tiden. Man blir som ett litet barn! :)



En dag kvar imorrn sen äre helg igen. Skönt å bara jobba fyra dagar. Haha vilket jag oftast gör om jag ska vara ärlig. I helgen hoppas vi på fin väder så man kan ut å grilla sig en macka i solen. Hoppas hoppas. Håll tummarna!

Musik poppning....

....på jobbet sista timmen för att hålla mig vaken.
Har ju vart lite drag idag så kan inte klaga på att det inte finns något att göra, men nu börjar ögonen vilja stängas och det är en skön känsla plus att det känns bra att ja tog bilen till jobbet! :) Haha
Bjuder på en låt som spelas om och om och om igen på radion, men vadå, den är ju rätt bra faktist. Dom där gamm gubbarna dom vet vad dom håller på med!


Imorrn blire upp samma tid som vanligt, runt sju, eller åtta, beror på om jag ska lyxa till det med lite sovmorgon. Oj så spännande! Haha, måste först kolla upp tablån för morgonen på Canal+ om det går något bra man kan mysa i soffan framför. Men nu ska ja inte sitta här och surra, ska väl ändå jobba!

Working time....

....eller?
Japps då va det dags för 4 dagars jobb. Man blir lite bortskämd när man vart lång ledig!
Men dessa dagar kommer gå fort. :)
Å 19 kr vann vi på lotto, snacka om stor vinsten! Snart så....snart!

Påsken är visst över....

...och det gick lite väl snabbt.
Men jag sammanfattar påsken med sol, fiske, åka skoter, äta kolbullar, sol, fiske och massa annat mys. En skön påsk som slutade med att man fick ta sig en dusch när man kom hem. Härligt!
Jag fick i alla fall två fiskar, vann dock inte storleksmässigt, men va inte igår man fick en fisk. Roxi har i alla fall njutit fullt ut. Hon hoppade till och med ner i pulkan alldeles själv när vi skulle iväg, men när vi skulle hem ville hon nog stanna. :) Men jag vill enbart meddela att jag haft en grymt härlig påsk.
Nu hoppas jag på en grymt bra vecka!

Packa, baka, packa!

Det ska jag göra nu, men vad gör jag istället? Jo sitter vid datorn.
Tänkte att när brödet ändå skulle jäsa i 30 min kunde jag packa klart, men vad hände?
Näe nu ska ja packa, för idag åker vi till fjälls. OM ingen hört det så åker vi till fjälls idag. Haha.
6 dagar med friskluft!

2012-04-03

Idag kl 17:03 tog jag påskledigt. Kändes skönt att lämna jobbet för några dagar till fjälls.
Satt på lunchen med denna bok:
Man måste träna hjärnan och det tycker jag är kul. Har bara än så länge kommit till uppgift 14. Men ska ta med den till fjälls så får vi se om det blir några fler uppgifter lösta.
Tog även en härlig promenad med påskvin till mor och far och önskade dom Glad Påsk. Är det inte himla skönt att det är ljust såhär länge så man kan va ute längre utan att bli trött! :)
Nu är jag i full-bakar-tag, gör nån elakings muffins med mint i. Mumms det är så gott! :)
Sen vet ja inte om jag ska packa det sista eller om jag gör det imorrn, vi åker ju inte förrän efter lunch så jag hinner ju med mycket imorrn! :) Tror jag tar det imorrn och gör klart detta idag bara, sen blire slapp vid tv:n! Jiiiiippppiiiiiiii!

En helg i Borga...

...har spenderas på följande vis.
Det har spelats patians, målats naglarna (hade tråkigt en morgon), läst lite, stickats, en tur med skidorna och sen att få vakna upp att solen lyser på hällan är inte så fel det heller.
Nu blir det jobb två dagar och sen ska det upp till nästa fjäll för att fira påsk. :)

RSS 2.0