Adventspynt!

Jippi idag fick jag äntligen pynta :) Hann ju även med lite annat. Skulle ro lite men idag tog det emot så får ta mig en rodd tur på söndag!
I helgen blir de jobb för hela slanten. ;)






Snart ska jag ta mig ett fredags bad med ett glas vin. Sen blir de middag (fyllda paprikor med tortilla chips och guacomole). Nu väntar jag bara på snön så man kan sparka till jobbet. :)
Glad fredag!

Äntligen!

Nu har den kommit. Våran egna rodd maskin. Så nu är det upp till bevis att vi använder den. Borde klara minst tre gånger i veckan. Körde lite ikväll och gisses vad jobbigt de va. :) haha.


Imorrn är min lediga dag. Då ska de adventspynta och städa lite grann. :)

Jag är Zlatan!

Ja jag läser hans bok. Jag har fått för mig att de personer som jag tycker är lite störiga kanske egentligen är en helt annan person. I somras läste jag ut Patrik Sjöbergs bok och den va faktist bra, nu tycker jag inte illa om han längre. Så då tänkte jag att nu ska jag läsa Zlatans bok så kanske han inte är så tokig heller.
Man ska inte dömma en person som man inte känner egentligen. Jag försöker hålla mig till det men det är svårt.
Mattias kollar på när dom beslutar att vi ska få högst skatt i Sverige. Jag lyssnar knappt! Självklart är det viktigt men jag tycker att politikerna är grymma på pajkastning och så talar dom på sådant språk som jag ej riktigt förstår, varför kan dom inte bara förklara för en som om man vore fem år?
Dessutom vet jag inte vad jag ska kunna göra åt saken. Så därför sitter jag här och löser korsord och surfar lite :) Men snart får man se på Bonde söker fru och dricka ett glas vin och äta choklad! MUMMS!
Är det onsdag så är det!
 

Pengarna på bordet!

Försöker spela via internet för att vinna en ipad men idag åkte vi ut på vad en Piggelin kostade 1977. Vi laddar om till nästa måndag så kanske det blir en då istället. Våran bästa placering än så länge är 121. :)


Så har ni tråkigt på måndags kvällarna så kolla in detta nästa måndag via www.tv4.se

En heldag i sthlm!

Att gå i stan är en utmaning, både fysiskt och psykiskt.....jag gillar inte folksamlingar! :) haha då kan man ju undra vad jag gör i sthlm med tanke på att de bor lite mer folk här än i dorro. :) Ett st byxor blev det och linnen och t-shirts. Även två lyktor! :)
Utsikt från Tobbe och Klaras fönster!


Hus hus och ännu met hus! :)
Glad att jag bor där jag bor med karln som jag bor med! :)

Stockholmo!

En lång färd ner mot den så kallade huvudstaden. Jag körde sista biten och även ända fram till bror och Klara. Att ha tvä äldre människor som tyckte man körde för fort för att dom inte hann läsa var en utmaning. Fick även va med om en taxibil som körde på ett rött ljus, jag förstår inte hur det gick till. Haha! Nu ligger man på soffan och ska få sluta sina blå för kvällen och drömma sig bort. Förhoppningsvis kommer jag hem med ett par byxor rikare.....har inga sköna byxor. Resten jag får med mig hem är bara plus. haha. Nä gonatt! :)

Hundhår och damm av!

Nu på morgonen tog jag och snabb dammade av pianot/el orgeln (vet inte riktigt vad vi har för nått) och spelade lite jullåtar. Det va inte igår man spelade och det syntes. Jag skulle vilja ha ett vanligt piano eller en flygel men dom är tung och tar plats. Är ändå inte super duktig, men kul å plinga lite :)





Nu måste jag bege mig på affärn en snabbis innan jobbet och ta ut paket :)
Årets julklapp är planerad och kommer snart beställas, förhoppningsvis hjälper den till lite med flåset och musklerna. :)
Ha en supet bra torsdag och kom ihåg att det bara är torsdag en gång i veckan!

ARG!

Ibland får man vara arg. Idag efter min lunch blev jag arg. Denna blogg är bra, för här kan man skriva ut sin ilska, fast egentligen ska jag ju inte vara arg, jag tog ju på mig det själv. Jag Tina Mårtensson tackade ja till att jobba övertid imorrn! 
Aja man kan inte hjälpa att man är en snäll människa som ställer upp och dessutom är grym på jobbet! :) Haha!
 
På fredag åker jag till Stockholm med mor och far för att hälsa på bror och Klara. :) Det ska bli kul, jag hoppas att jag får shoppa lite nya sköna kläder. Kanske få äta en god bit mat m.m. En liten roadtrip. Dock missar jag Mattias födelsedag, men jag får lov att göra tårta på söndag kväll då jag kommer hem. Självklart får han även present då! :)
 

Årets första åk!

Ikväll direkt efter mitt jobb tog vi oss ner till sjön och snörade på oss skridskorna, tände pannlampan och ställde oss upp och tog någea fina skridsko skär. Vilken härlig is och oj va ont i fötterna får snabbt :)
Men nu är de gjort och hel är jag! haha. Blev endast ett varv runt sjön.....nästa gång blir det två!




Självklart var isdobbarna med! :)

Gran letning!

Det stod på schemat idag. Vi va bara ute efter en liten en men de va nog så svårt. Den dagen vi bestämmer oss för att ha en inne kommer vi få leta ihjäl oss.....haha! :)
Fick även se dessa fina djur. Nästan så jag skulle vilja ha en på tomten. :)


Vi hittade en liten klen gran, får väl leta efter en senare istället :)
Även enris tänkte jag skulle pryda utsidan av huset......

Måntorps promenad...

...blev det imorse medans Mattias kika sina fällor. Gick riktigt bra eftersom jag hade broddar på skorna. Roxi fick nosa lite ren och kul är det när dom springer. :) Sen blev det till att hjälpa far med lite ved och kaffe på det. Väl hemma och klockan är bara halv tre......what to do?






Ikväll blir de kotletter i ugn och pären. Må de va gott. Men nu måste jag hitta på nå att göra.....kanske sticka lite så raggisarna blir klar nån gång. :)

Äntligen hemma!

Äntligen har lill pärlan fått komma hem efter sin semester. Nu få han vila sig massor och slipper att bli krossad och kränkt. Med ett nytt och fräscht hjul och fönster så står han där ute och skryter för subban. :) Den lilla rackarn, han ha varit med om mycket......men nu blir de lugna gatan! Välkommen hem Nissan! :)

Halvlek!

Så då är de två arbetsdagar kvar av denna vecka :) Skönt! Tittar i så många tidningar om julbak och pyssel. Jag skulle med vilja baka och pyssla....kanske måste ta tag i saken å baka nått smarrigt i helgen då jag är ledig. :)
Köpte mig en blomma här om dagen, så den står på toan. Jag ha massa planer men utan miljonerna som jag ej vunnit ännu så får dom vänta :)


Spinning idag, ingen träning ikväll. Jag orkade helt enkelt inte. Ibland får man va lat! :)

Ledig dag!

Idag fick jag äran att vara ledig :) Skulle jobbar 12-17 men jag hade ju svarat bort dom mesta mailen igår så va rätt lugnt idag. :) Skönt för annars hade vi jobbat 10 dagar irad. Så imorrn börjar jobbet igen. Å jag vill ha en system kamera. Men har börjat lägga undan alla tjugolappar som jag får över så tills ja fyller 30 har jag samlat ihop till en och då ger jag kameran till mig själv i födelsedagspresent :)
Den som spar kan investeta i något......hmmmm.......;)

Farsdag!

Jag vill börja med att grattulera min far idag, var och hälsade på han igår och gratta han då, då dom skulle iväg på dop idag och jag börjar om en timme.
Idag for vi ut till skogen en sväng imorse, inte allt för bra väder, det är dimmigt och regn ute. Vad är det som händer? Ge oss minus grader tack! :) Men det kommer så småningom det vet jag.
Sista kvällen ikväll sen börjar vi om imorrn med jobb fram till 17 resten av veckan! :) Härligt och jobba dag igen!
Nu snart är det ju första advent och jag längtar efter att få advent pynta lite, gillar just juletiden för att det blir så mysigt med alla små lyktor och färger. Är just nu ute efter en gardin till köket, vill ha en hissgardin för att prova om det skulle bli snyggt, dock vet ja att karln i huset vill nog inte att det ska vara något där, men han har inte klagat något att jag hängde dit vita gardiner i höst så kanske om jag bara hänger upp en så märker han inte exakt på än gång utan han vänjer sig nog :) Haha! Å så måste jag komma på vad jag ska ha i min adventstake, ska det vara mossa, granris eller godis. Tips mottages gärna! :)
 

Underbart!

Allt jag har att säga om prommen. Kallt och härligt, rumpen blev lite kall. Måste nog införskaffa mig ett par värme cykelbyxor.


Tredje kvällen ikväll av fem. Det går snabbt när man ha roligt :)

Snart helg?

Eller hur va det där nu igen.
Nej just det jag jobbar hela helgen så jag missar både norge tripp och dop av kusin barn.
Men så gåre ibland! :)
Bjuder på en låt såhär på kvällskvisten då man är som trött och vet inte riktigt vad man skriver! :) Haha
 
 
Annars har jag 3 kvällar kvar att jobba, helt okey att jobba kväll då det är lugnt, men jag har något fel, vet inte om det är som en drog att jag måste svara på mail hela tiden. Blir ju runt 100st nu senaste dagarna jag har jobbat. Lite jobbigt då man gärna tar det lugnt med. Men är man beroende så är man.
 
Nu snart ska då jag ta bilen hem och sova och vakna till ännu en underbar dag! :)

Att man kan svettas....

....så mycket på ett spinningpass är helt otroligt. :) Jag är imponerad över det. haha

Minus sju

Kallt imorse, skönt ute. :)
Vlev två prommar och en tennis match, en dart match och lite slalom. Kan säga att de vart en hektisk dag.......eller?
Så nu är jag redo för mina fem dagars jobb som börjar imorrn eftermiddag! :) haha
Önska jag tog med mig kameran imorse så hade ni sett fina bilder. Men ni få nöja er med denna så länge. :)



Måndag!

Idag stod det klippning på schemat. Japp jag har klippt mig, jag gör ju det sådär vart annat år/15 månad eller liknande. Håret växer som ogräs och jag tyckte det skulle vara skönt med någon sorts frisyr.
Vågade inte riktigt som jag tänkte men jag är total nöjd ändå. Camilla är bra hon! :)
En promme med hunden blev det idag med. Har inte vart sådär fint väder idag, mulet och grått men framför allt har det varit kallt, eller nån minus och det välkomnas mer än gärna! :)
Välkommen kyla! Gärna massa minus innan snön kommer. Snön får ju mer än gärna komma den med så man kan sparka till jobbet, nu gåre trögt att cykla eller sparka så det blir bena om jag jobbar dag! :)
Men i veckan är det kvällsjobb som gäller så då blire bilen! :) Haha!

Ute i det fria....

....fick man besöka damernas idag. ;)
Har vart och kikat om Mattias fått nån mård, men inte ett napp. Tog och gick med hunden medans karln sköt lite skott för att se hur hon reagerade. Hon blev nog lite fundersam bara, såg ingen rädsla så hoppas jag är ledig nyår så vi kan åka till fjälls.







Tog lite bilder idag men vet inte om de blev så fina. Men det är riktigt fint när de är lite dimmigt och kallt.
Imorrn är ja ledig och kl 10:00 ska jag klippa mig. Vet dock inte riktigt hur ännu. Men annars blir de väl endast toppning :)

2012-11-03

En härlig dag, även om det har varit tö väder ute. Man får som göra det bästa av situationen.
Det har promenerats, bytts däck på bilen, zumbat lite hemma då det inte har vare nån träning i veckan (har haft cd:n några år så lika bra att använda den), promenerats igen, duschat hunden (rullat sig i bajs) och nu får man slappa resten av kvällen. Jag känner att jag förtjänar att äta gott och dricka gott ikväll efter denna dag, har ju fått lite för mycket motion kan man säga.
Här kommer lite bilder från dagen!
Imorrn är det nya tag på den lediga dagen :) Skönt med ledighet efter en hel veckas jobb! Haha!

Ner till kyrkogården....

....gick vi idag direkt efter mitt jobb. Var längesen jag va ner men eftersom Mattias skulle ner så hängde jag på. Va längesen jag var och hälsade på min vän. Men nu ikväll var de dags att tända ett ljus för han. Du är saknad!


Det är så himla vackert på kyrkogården när de lyser från nästan varje grav. Så vackert!

Varför tog jag sparken?

Min fråga idag till mig själv är, varför tog jag sparken till jobbet? Dumt.....eftersom jag fick bära den hem. :)
När jag cyklar så börjar de snöa och när jag sparkar blir de tö. Haha otur!
Imorrn blir de då stövlarna på!
Skönt att komma hem och få sätta sig och lösa korsord efter den tunga sparken som jag bar hem! :)


En jobb dag kvar av denna vecka. Är de int för skönt :)

RSS 2.0