Viljan eller...

...de där jävlaranamma fanns kvar. Steg upp vid halv sju, åt två ägg, väntade till sju och drog ut. Gjorde min vanliga runda och de gick hyffsat bra. Så ska köra den rundan ett tag. Det känns bra att kunna gå första biten så vovve få bajsa och kissa av sig. :)
Så nu kör vi, tjejklassikern näsa år kanske, eller va säger du Jennie?

Hemma...

...efter en snabbvisit i Uppsala. En riktigt trevlig helg med lite sömn och mycket skratt. :) Har fått träffat kusinerna, och lill go grabben på 9mån, fått shoppat lite och åkt en massa tåg. :)
Nu hemma och det känns underbart.


Solrosorna växer och nu i veckan ska de planteras resten. :) Nä nu ska jag umgås med karln. haha

Äntligen Fredag

Sista kvällen. Jippi!
Morgonens löp/gåning gick riktigt bra, sprang lite längre än de två första och hade ja inte haft en människa framför mig så hade jag nog sprunge längre, vill ju gärna va själv :) Nu gäller de bara att viljan sitter i nästa vecka så jag kan löpa då med.


Imorrn bitti kl 06:00 går bilen mot Östersund för att sen ta tåget ner till Uppsala. En natt där och sen nattåget hem på Söndag. Snabbvisit men va gör man inte för mors skull. :)
Nu blir de snart jobb för hela slanten.

Torsdag

Bara två kvällar kvar, känns riktigt bra må jag säga. Solrosorna dom växer som bara den, chilin och paprikan är köpt och ska nog planteras under morgondagen. :)
Packa måste ja med göra imorrn, tur de bara är två dagar så man inte behöver ha med sig så mycket. Dagens motion är gjord, blev dock bara lite mer än 4km promme idag. Nya tag imorrn! :)




Dag två...

...med löp/gåning och de va tungt men klarade mitt mål i alla fall. :) 6,7km blev det totalt idag. Nackdel med att ha hunden med är att de kan ta tvärstopp lite nu och då. Men fördelarna är många. :)
Annars flyter de på med allt möjligt, bara tre kvällar kvar innan helg och Uppsala.

Då kom första boken...

...hinner dock inte läsa den idag, men imorrn eller på torsdag ska den gås igenom. :)Har även hunnit med en promme idag, körde runkeeper appen å insåg att promenaden var på 6,2 km. Trodde inte de va så pass långt men en positiv överraskning. :)Imorrn blir de ny löp/promme, så får se hur långt det blir. Blir även pajlagning imorrn och sen kunde man krattat lite vid soptunnan, men få se om de blir imorrn, kan ju inte göra allt på samma dag. :)

En timmes...

....löp/gång blev det idag. Gick till grusvägen vid Polar och sprang därifrån kronhöffers väg runt och till Samhall för att sen gå timmervägen hemåt. Gick hyfsat bra, förutom att de rackarns knäet gjorde lite ont på slutet mot samhall, men tar man det lugnt nu från början så kanske man kan slippa knävärk i höst. Haha.
Planterade även lite Blåklint när jag kom hem i tre krukor. Får se hur de blir, har man inte gröna fingrar så får man öva tills dom blir det. Hehe. 
Har även beställt två böcker till min nya hobby som jag tänkt börja med på min fritid. ;)
Så väntan är olidlig, borde få dom i veckan. 
Men nu är man mätt och inväntar jobb, är min kvälls vecka 14:30-23:30. 

Dagens påfund...

....var att byta däck på bil plus släpvagn. Min bil får vänta tills nästa vecka. Vi tog även och högg oss lite tännvirke och plocka fram möblerna på balkongen. För att sammanfatta så va de teamwork och även parterapi! :) Haha.


Nu blir de hemmagjord pizza och soft, för nog rackarns tog de på alltid dagens göra. :)

Lördag...

...och troligen den sista dagen ute i snön. Underbart väder och sällskap. Förhoppningsvis ha man fått sig lite färg. :)


Imorrn får vi se vad som händer, om de blir en hemma dag och pyssel. Borde egentligen städa med....jaja få se vad som händer.
Väl hemma ser jag även att det börjar växa på min solrosodling. Ska nu köpa mig en paprika och chilli och odla. :)



Fetsadel......

.....vann överlägset över spinksadel. Cyklade en dag med spinksadeln och dagen efter hade jag ont i rumpan plus punka. Då tog vi fram fetsadel och den kan man lita på....så nu cyklas de glatt till jobbet. :)


Ikväll hoppas vi att Skellefteå får vinna sitt efterlängtade SM Guld. Tror rackarns det ska bli en öl till hockeyn! Kan va sista final matchen, om inte få man ju ta en öl på Lördag med. Hehe! :)

Kvällspromenad.....

....i solen. Men underbart! :)
Blev turen runt timmervägen där man få va hyffsat själv. Gillar att asfalten är här så man både kan cykla och gå lite fortare. Tråkigt däremot att snön är påväg bort. Skulle vilja ha vår/vinter en månad till. Men jag gillar ju samtliga årstider, så välkomnar våren.


Hockey, kaffe och en hög mangos! Kvällen kan ju knappt bli bättre. Hihi.

Sol inne och i sinne...

...men inte ute. Kanonväder på sin lediga dag blev det inte, men skam den som deppar för det. Här har det promenerats med hunden i regnet så både hon och jag va blöt. Gick förbi lite stockar och kom på att nyhugget luktar förbaskat gott. :)


Efter prommen blev det till att fara på affären då herrn fick välja mat ikväll och valde fyllda paprikor eftersom jag sa att vi måste äta nått med Cream fraish. Väl på affären tänkte att ja köper solrosfrön och lite jord så gör vi ett nytt försök med att föda upp några solrosor i år. Förra året va ingen höjdare, men skam den som ger sig.


Så imorrn är de dags för jobb i fyra dagar och sen helg. Må de bli en toppen helg för de blir den sista denna vår/vinter, för sen är nog snön borta helt. Men nu blir de middags lagning och sen ikväll är de äntligen dags för Morgan och Ola-Conny. Å bli till att ta cykeln på jobbet i veckan!

Paltkokning...

....och mys ute vid skotergaraget. Det fick denna dag innehålla. Även en promme med vovve såklart. :)
Nu när denna dag börjar lida mot sitt slut så är jag glad att ja är ledig imorrn och hoppas på strålande sol, för då blir de skidtur! Nu in i dusch och sen ner å jobba.



Lördag

Det betyder jobb för min del.
Vaknade upp med ett litet blåöga idag, råkade nocka ihop med Rasmus som är 5 år igår när vi lekte. Så de är inte riskfritt att leka med varken mig eller Rasmus verkar det som.



Två timmar till jobb, tror jag ska slappa lite eftersom motionen med hunden redan är gjord! :) Lite lunch på det här så.....

Fredagen...

...blev riktigt fin och riktigt glad är jag för det. :) Blev en skidtur från Avaträsk till Nappsjön och tillbaks med stopp för både renovering och middag ute. :) Underbart! Får gärna vara såhär nästa helg med då jag är ledig. hihi


Gumman är då nöjd och lugn ikväll. Härligt, imorrn blir det kvällsjobb så fram till halv tre ska vi nog hitta på nått! :)

En dag ledigt...

....är bättre än inget. :)
Ledig imorrn och då måste man ut i de fina vädret, hoppas på sol sol och ännu mera sol! :) Sen blir de kvälls jobb resten av helgen!



Skatteåterbäring?

Ja varför rackarns måste jag betala i år igen. Jaja redan betalt ikväll så få man hoppas på plusminusnoll nästa år! :)


Nu ett glas vitt och Mästarnas Mästerkock. Jag håller på flickan! :)

Mysstund. ...

..på balkongen hade voffsing idag. Tror hon med gilla denna årstid precis som husse och matte. :)


Kvällspromme direkt efter jobb efter skoterspår och sol, de är härligt det. Synd dom inte ha vart ute och sladdat ännu men få hoppas det bli hårdare tills imorrn och på torsdag. :)
Att va ledig Fredag kommer bli skönt, måste planera dagen...finns nog mycket som ska göras egentligen. :)

Livsnjutare....

...är vi nog hela bunten. :) Påfyllning av D-vitamin idag och skulle allvarligt talat kunna sitta kvar tills solen gick ner. Nästa gång blir de till att ta med middagen ut. :) Jag och Roxi åkte pulka från huset och första biten va riktigt guppig, men sen blev de bättre. :) Känns bra att vovvsing kan åka pulka, öppnar fler möjligheter. Så nu håller vi tummar på att jag vinner drömvinsten på Lotto till helgen så jag kan bli livsnjutare på heltid! :)

Första löpturen.....

....tog jag å gjorde idag. Sprang fjällåvägen bortåt och efter cirka halvtimmen så tyckte jag att lite utfall satt på sin plats, vände och började springa hemåt och då blev det känningar i högra knäet. Tur va så kunde jag spring/gå vägen hem med två stopp för lite mer benstyrka. Jag är med andra ord nöjd över turen, nu få vi se om de bli nå fler löpturer till veckan. :)


Till middag blev det fisk, JA jag filéeade fisken alldeles själv med hjälp av beskrivningen. Första gången jag filéeade och jag lyckades kanon, även om dom blev lite små men INGA ben. Mycket bra Tina! :)
Nu är även hockeyn SM semifinalen slut och super kul att Luleå-Skellefteå är i Final. Norrland dominerar!

Fredag

Fredagsmys, vilket är ett glas rött och Let`s Dance. Kul att det är tillbaks. Mycket på jobbet, tycker nästan synd om dom som jobbar helg. Hoppas på att dom får en lugn helg så ska vi komma ikapp på måndag eller tisdag.
Imorrn lördag kanske man måste slänga in en tvätt, sen vette tusan. Bra väder måste man ut! :) Gonatt! ,Ses imorrn!

Torsdag

Oj va denna vecka gått fort, redan torsdag och snart får man cykla till jobbet. Tror jag ska provcykla på Måndag. :)
På nått vänster ha dom lagt iskuber på sjön, jag förstår att dom är från isvaken, men inte tusan lägger man dom sådär på sjön. Värsta stoppklossarna för skotrar! Haha


Imorrn är de FREDAGSMYS!

Första dagen...

...efter några dagars ledigt. Tur de va full rulle så man kommer in i det igen. Fullt att göra hela veckan, ingen lugn och ro där inte. :)
Efter jobb, promme med hund, alltså de är ju rätt bra här på hemmaplan med. :)


Blev även lite handling och matlådslagning. Inte så kul att äta fil både till frulle och lunch. Men det är nu fixat. :) Å snart är de helg, hoppas på bra väder så man kan bättra på brännan. :)

Tillbaks till jobb...

....imorrn efter en skön ledighet uppe till fjälls. Har njutit var dag och vill mer än gärna åter direkt! :)


Vi avslutar påskbloggandet med denna bild!

RSS 2.0