Lördag!

En liten tur i skogen, så hundarna är väl hyffsat nöjd i alla fall.


Imorrn börjar det! September utmaningen! Häng på vettja, inte alls dumt att ha ett mål om man ha svårt att ta sig ut! :)

Nu har vi tjuvstartat!

Med att sitta nere och mysa framför brasan. :)


Fenja har lärt sig att gå upp och ner i trappen, så nu blir de ingen lugn och ro här inte. :)

Nä fy...

....vilken kort promme de blev idag. Upp för liftspåret och vägen runt. Hundarna fick då va lös en bra bit, så dom kanske är lite nöjd iaf. Får ta en längre tur imorrn kanske. :)


Hösten närmar sig, cyklade med både mössa och vantar till jobb idag. Jag ska då inte frysa! :)

Så där, då har även ett nytt stickprojekt tagit form. Första armen har jag börjat med, bara resten kvar nu! :)


Mycket på jobbet idag så huvudet är helt tomt. Känns skönt med helg efter morgondagens jobb. Kommer bli en tipp topp dag imorrn precis som alla andra dagar denna vecka!

Tänk att snart...

....får min garderobsblomma återkomma till jobbet. Just nu är den på semester hemma här och ska få bli lättare, ska nämligen plantera om den imorrn eller på Torsdag. :)

Dagens promme gick runt 5:an som man kan gå runt sjön. :) Med ett stopp av ett kvällsdopp för vovvar.



Måndag!

Första dagen på sista veckan i augusti. :)

Efter promme blev de lite gosaker, så rackarns nyttig man kan va då. haha


Men jag gillart!

Varmt....

.....idag! Skönt men tungt att va ute i skog och mark. :)






Sista veckan i Augusti går vi in i imorrn. Resultatet av utmaningen kommer den sista. Sen kör vi igång med en ny utmaning i September. Haka gärna på. :)

Balsam för själen!

Det kan man kalla dagens äventyr. 
 
Ett litet mini stopp i Måntorp, tog och snodde lite hallon på Christers gård. Fick faktiskt ta dom. Om vi ska förbi imorrn så blir de mer hllon. :) Mumms! Så här kul kan man ha med sin mobil när man väntar på att grabbsen ska skjuta in bössan och man själv dunkar musik i bilen för att Roxi inte ska vallt för rädd. :)

Snart helg....

.....om några timmar. :) Ska först jobba klart detta pass.

Sjalen är nu klar, endast trådar som ska sys in. :) Känns skönt för nu kan jag börja på ett nytt projekt.


I helgen ska de va fin väder och då blir de till att fara ut å kok nå kaffe. Haha, även rasta hundar och en själv. Kanske finner man nått bär eller så som man kan ta med hem. :)

Torsdag!



Töserna ha ju fått nya västar och är man minstingen i familjen får man såklart en stor så man ha nå att växa i. :) Snart ha hon nog växt i den, iaf då de är dags för jakt.

Regnbåge....

....är något magiskt. Tänk om de ligger nån liten peng vid slutet av den.


Man få väl prova nån gång då man känner sig fattig. :)

Tisdag!

Jobbet rullar på, får nytt schema i september, slipper 10-19 passen. :) Hösten närmar sig och den är så välkommen. Nästan så man vill ha mössa och vantar när man cyklar till jobb.
Promenaden idag blev på endast fem kilometer, endast? Förut gick man ju endast tre, men nu känns de toppen och gå längre. :)


Nu hoppas vi på fin väder resten av veckan!

Mindre än två...

....veckor kvar av utmaningen och det känns väldigt bra. Jag tror att jag når målet. Men det återstår att se som sagt. :)

Underbar helg...

..till fjälls avslutas med en toast med smörstekta kantareller. Fulländat! :)


Imorrn är de ny jobb vecka och ny vecka med utmaningen. Ska försöka öka lite på några övningar. :)

Kantareller....

....men hur gott är inte det. :)
Lyckad dag och 38 påsar blev det totalt idag. Så imorrn blir de bara plus de vi finner.



Mot fjälls....

....å de känns underbart! Nu hoppas vi bara på att jakten på svamp blir lyckad. :)



Tisdag!

Mycket att göra på jobbet, då är de skönt att ta en promenad på kvällen. Dock är Roxi i höglöpen så hon dra alldeles för mycket än vad hon bruka. Tur de snart är över. :)



Känns bra nu....

....med Augusti utmaningen. :)
Jag känner att jag orkar övningarna mer än först. Så nästa vecka hoppas jag att man kan öka lite mer. Nu måste vi bara fundera ut om vi ska lägga till och öka till September utmaningen. :)

På Torsdag efter jobb blir de direkt upp till fjälls. Förhoppningsvis finns det så mycket svamp så vi kan plocka ihop så vi klarar oss i två år :)




Då måste man finna....

.....ny fälg! (heter de fälg på cykeln)Helgens jobb är över och de känns bra. Ha vart mycket i helgen, men då ha tiden rullat på iaf. :) Imorrn ledig så då bli de långpromme med vovvar, lite styrka och kommer jag på något ställe där de finns massa hallon ska jag nog ut en sväng på det med. :)Men nu tv:n och slappning i soffan.

Niceville

Alltså vilken bra film. Shit.....som jag grät. Så vill ni se en bra film, bli lite arg och gråta....så se Niceville!

Ett steg närmare....

.....så nu blir de till att träna skytte tills uppskjutning nästa år. :)



Lediga Torsdag!

Min lediga dag denna vecka och här har de hänt saker. Morgon prommen blev på över 6km och Fenja är lika pigg som vanligt så nu vet jag att hon klara även det ibland. :)


Sen har de blivit de vanliga....ni vet städa, tvätta och handla. Ville gärna ut i bär skogen, men de få bli på måndag då jag är ledig igen. :)

Annars då? Jo jag har gått varje dag hittills och de är ja stolt över. Gjort mina övningar som jag ska.....så man kan säga att de rullar på i lagomt tempo. :)

Ny vecka....

....med jobb och träning. Som ni alla vet kör jag ju Augusti utmaning. Dagens träning är redan gjord och det känns bra. Igår hade jag vilodag, blev endast en lugn promenad till mor och far för att kolla till katten....så denna promme fick inte bli med i schemat. :)

Igår hade vi kräftpremiär. Gu så gott det är. Mumms. :)

Vi lagade även cyklarna igår, så nu får jag cykla på jobb, känns underbart! Ha en fortsatt underbar Måndag så ska jag bege mig på jobbet.


Självplock!

Idag va jag på självplock, fick ihop en tre liter. Riktigt nöjd, även fast halva landet va klart. Så nu måste man ta en jordgubbe varje gång man går förbi köket så kanske vi hinner äta upp dessa innan dom blir dåliga. :)



Första veckan....

.....på jobbet avklarat alldeles strax. Lagomt mycket att göra så vart en toppen vecka att börja på. :)

Så då har även mina bamsingar till tomater börjat växa, hoppas dom hinner mogna innan kylan kommer så vi hinner ha skördar fest! :)



Ledig helg, vilket innebär en massa skoj och lite träning imorrn förmiddg!


Augusti utmaningen!

Nu har den börjat.
100km/mån
Plankan 480st
Utfall 540st
Dibs 360st

Jag ha även lagt till några andra övningar. Så får vi se om vi lyckas göra detta nu denna månad. :) Om de är nån som vill hänga på, så gör det. :)



Ni får en bild av Roxis torsdags lek min :) Haha

RSS 2.0