Första semester....

....veckan börjar imorrn, den enda semesterveckan till och med. 

Helgen har vart bra, motionerat hundar, badat hundar, klippt gräsmattan, ätit rökt röding och bara njutit av värmen. Må den va här för att stanna. 😃



Har äntligen hittat glassen som Måntorparna äter varma dagar. Så den ska provas nu nästa gång solen skiner och svetten rinner.


Njut nu av Måndagen imorgon, tänk på att de endast är Måndag en gång i veckan! 😄

Nästan en vecka ledigt...

...och inte har man legat på latsidan inte, de ha ja inte tid med. :) 

Är nästan klar med fyra armband, endast knappen som saknas. Lika bra att göra så mycket som möjligt, man vet ju aldrig när det är dags att amma, byta blöja och sova. :)

Har även påbörjat med ett babynest, nu saknas bara underdelen, tror jag ska ha ett svart tyg där, ska gå förbi mor och kolla om hon har imorrn. 

Idag blev de dock ingen promenad med hundarna, får ta igen det imorrn om de inte regnar. :)

Imorrn kommer bror upp från sthlm, ska bli kul att träffa han lite. Om inget händer så ska han bo hos oss under helgen. :)

Ha en super Torsdag!

Midsommarhelgen...

...är nu över och detta år var jag ledig alla dessa dagar. Inte fy skam det inte. :)

I fredags fick mina plantor komma ut å lufta sig lite. 
Vi var även ut till Nappsjön för att hämta hem lite för rökning samt motionera hundarna.
Gott blev det och lite bubbel fick man till.
I lördags blev de bad för hundarna och sedan ett stopp i Avaträsk för att sen hem och fixa till en del på staketet.

Nu idag tog vi motionsrundan uppe i Fjälltuna med ett stopp i Måntorp på kaffe. 

Vilken lugn och skön helg det har vart.

Har även jobbat min sista dag på länge i Torsdags och de känns lite konstigt. Men detta hinner jag nog inte tänka på när de väl är dags! :)

Roxi 5 år!

Världens bästaste Roxi fyller 5 år idag. Tänk vad tiden går fort. :) Ett stort Grattis på din dag!
Två kvällar kvar till långledigt. Fy rackarns va härligt de ska bli. På fredag ska det firas med tre rätters såklart och lite bubbel (alkoholfritt).

Helg?

NEJ, inte här. Jag jobbar hela helgen mellan 9-18, men inte ska man hänga läpp för det. Nu har jag bara 5 1/2 dagar kvar tills lite långledigt. :)

Igår händge jag med mor och far till ström. Där fick jag träffa världens sötaste valp (egentligen är nog de flesta valpar alldeles för söta). Prima heter denna tös och är min mosters.



10 dagar kvar...

....till lite ledigt, inte för att jag räknar ner. Haha! 

Igår var det nationaldag och regna gjorde det, men jag slog till på stort och lagade tre rätters. Blev en super god räkcoktail till förrätt och grillat till varmrätt och en smarrig pannacotta med blåbär till efterrätt. 

Mina inköpta tomatplantor har nu fått massa blommor och jag hoppas snart de blir frukt. De jag planterade själv har dött ut och blivit kastade. Nästa år kanske. Får hyra in plantorna hos folk som har soligt i ett fönster helt enkelt.


Jag har inte haft nån tanke på att lägga upp någon mag bild. Ja, jag är ju som gravid och mår fantastiskt bra och försöker röra på mig varje dag. Har ju två hundar som måste ut å motioneras. Dock är dom i löpen, så är extra jobbiga. Men jag är glad att dom synkat varann. Här kommer i alla fall en mag bild! 

Nu är de fyra jobbkvällar tills en ledig dag. Vi börjar och räkna ner dom! :)

RSS 2.0