Inställd Spinning!

När de inte blev nån spinning idag tänkte jag att då tar ja väl och dammsuget på lunchen. Så nu är det tomt på hunnhår tills ja kommer hem efter jobbet. :) Men nu blir de sparken ner för att göra ett ryck på fyra timmar innan man få göra kväll :)

Redan Tisdag!

Jag tror Roxi är påväg in i löpen, beter sig konstigt och går omkring och är orolig. Inatt och idag har de snöat för fullt. Alldeles vitt är det. Fantastiskt! :)
Då det är vitt ute bjuder jag på en vårvinter bild. Har hittat ett litet roligt foto program.


Har även bokat biljett hem från bror i slutet av november. Kanske man kan shoppa lite om man har tur! :)

Söndag

Sista dagen på helgen och kan säga att de va skönt att ställa tillbaka klockan en timme, kändes som att jag hann med så mycket idag. Startade dagen med frulle och film. Sen blev de promme i solen och kylan. Underbart ute!




Sen när vi kom hem jag och hunden så fick hon mat och jag började sy kuddfodral. Köpte tyg för ett tag sen så tyckte de va dags. Dessa kuddar ligger nere i källarens soffan :)


Nu ha man gett Mattias massage och duschat, så nu blir de film och sen till middag bli de hemmagjord pizza. Mumms. Imorrn börjar en ny jobb vecka, mån-fre, 8-17. En bra vecka alltså! :)

Heldag ute....

...då äre skönt att få lägga sig i ett bad. Idag ha vi vart uppe i måntorp och skogen. :) Kokat korv och kaffe! En riktigt bra dag med fint väder, tog dock inga kort så de få göras nästa gång :) Nu har middagen hamnat i magen så nu blir det lugnt och såklart "Så mycket bättre" :)
God lördag allesammans!

Idag överraskade jag mig själv!

Jag måste få skryta men middagen blev väldigt god! :)
Rostade rotfrukter i ugn blandat med couscous och bönor och roccula. Toppad med räkor och en fetaost kräm. Ni hör ju hur gott det låter. Såhär såg Middag a la Tina ut:


Bästa av allt var att Mattias till och med gillade det. Då blir man lite extra stolt. :)
Imorrn efter fem gör jag helg och det känns bra, hoppas få åka ut i skogen på lördag. För er få där ute som läser så önskar jag en god torsdag! :)

Måndag!

Hade turen att va ledig idag så va iväg till v-mina och besiktade subban. Väl där måste man ju passa på att gå på granngården, så nu är jag en fodertunna, en lykta och 200 ljus rikare. Inte dumt alls. Det bästa av allt är att man va hemma runt tolv igen och kunde sätta igång och städa. Så nu är de fin fint. Inget hundhår i alla fall, men jag är inte ens orolig för jag vet att de kommer mer imorrn :)
Imorrn börjar jobb i fyra dagar för att sen ta en lugn helg med mys! :)

Tunnbrödsbakning!

Gick som på räls att baka tunnbröd. Å va gott de blev. :) Tror man fick sju påsar. Sen blev de pizza! :)




Sen drog jag ut med kusinerna på MB. Så då ha man gjort bort sig för i år och behöver inte ut nå mer.
Trög dag idag, men tur jag är ledig imorrn med! ;)

7 av 7

Så då ska vi jobba sista dagen av sju! Rackarns så fort veckan ha gått. Ska bli skönt med tre dagar ledigt. Fast imorrn ska ja upp tidigt för att börja kl åtta med bakning. :) Mumms tänk ett nybakat bröd med ost. oj oj oj....va gött.
Ikväll blir hamburgare och X Factor.
Trevlig fredag!

Dag 5 av sju!

Det rullar på.....
Snöat har de gjort, vet en som gillar det och hon heter Roxi :)
Ikväll bli de simmning direkt efter jobb och sen hem å kik på bonde. Sen är de torsdag och nästan helg. Blir nämligen tunnbrödsbakning på lördag! :)



Snön faller....

...och det är underbart.
Nu hoppas jag den försvinner och att kylan kommer så att marken fryser innan snön lägger sig helt. :)



Hur man byter soppåse i sopkorgen...

Jag förstår att många vet inte exakt hur man gör. Men för att förenkla det hela kan jag börja med att när den börjar bli full, alltså när de ramlar skräp över kanten, så lyfter man upp påsen ur hållaren. Kan va lite trixigt att lyfta upp den utan att de ramlar ur nått. När du lyft ut den så knyter du ihop den och ställer den vi dörren om du inte orkar gå ut med den på än gång. Då detta är gjort tar du en ny påse och här i den där du tog upp den som var full. Sådär då kan du detta tills nästa gång det ramlar ner skräp på sidan av sopkorgen. :)

2 dagar gjorda av 7

Snart är den andra dagen gjord.
Det känns bra. För då vet man att snart är det helg igen. :)
Så för att avsluta dagens jobb tar vi och sjunger till Tomas Ledin. Kom igen allesammans.....
 
 
Sådär då när vi sjungit klart allesammans så får vi hålla tummarna på att det blir kallt innan snön kommer så att marken fryser och att vi får en super duper bra vinter! :)
Näe nu sjunger jag vidare på en annan låt......

Cykel/Bil lös...

...gör att man få halvpanik när man inser att gummi däcket på cykeln ligger utanför. Hmm så va bara att gå till jobbet. Imorrn blir de promme med, så få väl fixa cykeln imorrn kväll. :)
Nu ha ja lagat mat, gjort upp eld, gett hunden mat så nu tar jag och slänger ner röva i soffan! :)

Morgonfrost!



Bilden är från igår morse :)
Sådär då va morgonens promme gjord och snart går man på ett sju dagars pass. Ledig nästa helg i alla fall :)
Trevlig helg!

Sol ute, sol inne

Att vakna till solen som skiner ute är underbart! :)
Så härligt när det är lite frost ute, så nu får kylan kolla så att marken fryser innan snön så vi får en ordentlig vinter! :)
Lite bilder från morgonens promenad!

Spinning!

Den va jobbig idag. Jag kan inte förstå hur mycket man kan svettas av att sitta och cykla i ett rum med andra cyklister. Det är helt sjukt. Svetten bara rinner. Antar att det är bra eftersom det verkar som att jag inte saknar den svett som åker ur en. :) Haha!
Men i alla fulla fall tycker jag spinning är jobbigt men kul. Man får inte glömma bort att det ska vara roligt att träna med. Det bästa är att man väljer motstånd själv. Ingen tvingar en att ha SUPER hårt motstånd utan har du en mindre bra dag behöver du inte lägga på allt för mycket.
Men svettigt är det helt klart!
Fem tummar upp för Spinning!

Veckans andra kväll

Är snart avklarad! :)
Igår blev det Michael Jackson som ljudade ut från högtalarna.
Ikväll är det Stiftelsen.
Eftersom jag tycker dom bara blir bättre och bättre, skönt att höra bra musit på svenska så man förstår vad dom sjunger om! :P haha!
Här kommer en låt i alla fall!
 
 
Lyssna........dom är bra!
Nu snart får man hem och slänga huvudet på kudden! :)

Veckans jobb....

Har börjat!
6 dagars jobb som börjar med fyra kvällar en ledig fredag och sen jobb i helgen. :) Mycket jobb och lite mys. Men de ta vi igen nån annan vecka. :)

Stickad sjal!

Här kommer min gigantiska sjal som jag stickat. Riktigt skön är den och färgglad. :)




Tog ett tag att sticka den. Kan även göra rutorna större på den såklart. :)

Helfestlig kväll!

Dagen ha vart blöt och blåsig!
Till kvällen blev det älgstek, potatisgratäng och brunsås. Allt hemma gjort såklart så jag överraskade mig själv.
Nu avslutar vi kvällen med Pannacotta och en Irisch! :) Mumms!



En granne som blir tokig!

Våran kära granne blir tokig för att vi inte tar upp löven. Vi prioriterar annat här i livet och dessutom ligger dom våran gård så han ska inte klaga. Men antar att de är så de är att ha grannar. :) Haha.


Gårdagens träning känns i hela kroppen! Det är en skön känsla. Nu hoppas jag bara på mer 8-17 pass så man kan vara med fler gånger. :)
Idag är de bullens dag, så kaffe och en bulle blev de ikväll. Mumms!
Imorrn är de fredag och sen helg. Härligt!

Cirkel träning!

Jag trodde inte att de skulle va så jobbigt. Men efter man ha svettats och kämpat så känns det bra nu när man sitter i soffan ny duschad. :)
Mina muskler hade visst flytt fältet nu när träning inte stått på schemat. Så innan jul borde jag ha fått tillbaka några muskler. :)
Kommer kunna träna minst en gång i veckan. Det kommer bli spinning, fotboll, simning och cirkel träning. Det beror helt och hållet på hur jag jobbar. Skönt att börja hösten med träning. Då kommer detta nog fortsätta med :) Wiiiihooo men nu bli de "Bonde söker fru"

Smultrona växer på...

...även om det är höst ute så blir det bär. Dock blir dom inte så röda men en del har jag ätit! :)
Så nästa år borde dom va super goda. Hoppas bara dom kan vara kvar i blomlådan under vintern.
Har även börjat på ett par ragg sockar, får se om Mattias får dom eller hur det blir.
Att sticka är för mig en hobby, då har jag nått att göra om jag ser på tv eller bara ha tråkigt! :)
Igår bakade jag bröd, filmjölkslimpa för att vara exakt. Och imorse fick man ta sig en smakbit..
Rackarns va god den va! :)
 
3 dagars jobb denna vecka, vilket känns enormt bra när man jobbade 7 dagar förra :) Då behöver man lite ledigt å inte göra något alls på. Till helgen blir det kanske Borga en sväng, annars höststäd på gården.
Inget riktigt bestämt ännu.
Vad har mer hänt. JO min bil ha haft inbrott och Länsförsäkringar var riktigt trevliga att tala med. Så nu väntar jag bara på alla papper och att bilen kommer upp hit. (Bror ha lånat den så den ha vart i sthlm).
Sånt som kan hända, men kul att systemet fungerar med försäkringar. :)
 

Måndag!

Jag hade kunnat jobba åtta dagar irad, men jag kände att jag behövde minst en dag ledigt. Helgens jobb ha gått snabbt och bra. Fick bort rätt mycke mail i alla fall :)
När vi va i skalmodalen så plocka vi med oss lite renhorn. Jag hade lite planer med dessa som inte riktigt har blivit av. Så Mattias tog och spraya ett svart och hädde upp de på ljus hyllan. Blev riktigt bra! :)


Idag ska jag njuta av min lediga dag och hjälpa min far, baka bröd, promenera och dricka kaffe hos svärföräldrarna. :)
Trevlig måndag och en grymt bra start på Oktober!

RSS 2.0