Lördag

Började dagen med go frukost och sen blev det till att försöka lösa melodikrysset samtidigt som jag sydde lite på armbanden. :) Tantvarning?!?


Självklart måste hundarna ut och motioneras så en tur på skidorna blev det. Fem eller sex matfåglar såg vi, dock tungt för hundarna bredvid spåret, men tror dom är nöjda över dagen.



Ännu en ledig dag imorrn, får se vad den ha att erbjuda, spännande! :)




Halt i 24 timmar!

I Måndags var jag ut och skidade och kände att de skavde på höger fot, på utsidan (typ att sockan var knölig). Tänkte inte mer på det och i Tisdags kände jag lite ont när jag sparkade med hundarna, men inget mer än så.

Igår kunde jag knappt gå, haltade mig fram på sparken till jobbet, affären och hem från jobbet. Hade så otroligt ont när jag kom hem på kvällen att foten pulserade och åkte upp i högläge

Idag kunde jag gå hyfsat på foten. Imorgon lär den vara helt återställd förhoppningsvis.

Hur kan man få så otroligt ont i foten under en dag, mycket märkligt!

Lycka!

Lycka är att få vara ute i naturen med hundarna. :)

Självklart börjar man söndagen med nypressad juice, en trogen tradition på helgerna!

Sen bar de iväg upp till Måntorp för att ta premiär turen på skidor.








Turen började i mulet väder, men när jag nästan va på Östra så kom solen och blåhimeln. :)








En underbar tur i sakta mak och ett stort tack till Måntorps skoterklubb (och Mattias) för de nysladdade spåret.

Måntorp levererar som vanligt!

Ingen fisk på hugget...

...idag och jag har bestämt mig för att köpa batteri sockar så mina fötter håller sig varma hela dagen. Det är ju alltid nått. :)

Vackert väder va det och de värmde i själen men inte kroppen så mycket.
Hoppas på bättre fiske lycka en annan dag. :)







Dagsljus!

Man måste passa på att vara ute i dagsljuset när man kan. Idag tog jag prommen i skoterspåret och insåg att längdspåren var körda så blev sjukt sugen på att ta fram skidorna. Snart ska premiär turen bli av. :) Det blev även lite styrketräning, snacka om att musklerna har gått å gömt sig efter att inte ha tränat Crossfit på nästan två månader. Så nu blir de till att köra lite hemifrån eftersom mina jobb tider inte är dom bästa. ;)Trevlig fredag!I helgen blir det 20 timmars jobb igen, men på torsdag är de fjället igen och då ska maggoten med!

Brödet jag bakade sist...

.....räckte hela vägen fram tills i förrgår.
Så idag blev de till att baka nytt bröd, ett super gott GI Bröd som jag tidigare bakat. Nu borde de räcka förhoppningsvis hela februari med. :)


Annars är de kvälls jobb fram till fredag då jag är ledig och sen blir de helgjobb för hela slanten.

Skalmodal

När vi begav oss var det -27 på sina håll, men vackert utanför bilen.

Väl på plats har det både varit kallt, snö, tö och regn. En salig blandning. Men en promenad varje dag, lite skoterkörning och fågeljakt har hunnits med. Här kommer lite bilder från veckan som vart.
























Imorgon är det hemfärd för att jobba lite, sen är vi snart påväg upp igen, men den gången ska maggoten med, så de blir lite fiske med. ;)

RSS 2.0