Varför får inte kungen.....

....gå på strippklubb?
Förstår inte det där riktigt. Han borde väl med få gå på strippklubb.
Sluta anklaga kungen för något som är helt naturligt. Han har ju bara varit på en strippklubb och kikat lite på halvnakna tjejer, hur farligt är det?

Har en konstig...

...känsla i kroppen.
Kändes konstigt när ja gick å la mig igår och det kändes konstigt när ja klev upp imorse.
Ibland blir det inte rätt.
Hoppas på en bra dag idag och att jag har orken att ta mig ut på en promme ikväll direkt efter jobbet!
Ha en fantastisk tisdag allesammans!

Spindlar, det är ta me...

...tusan spindlar överallt. 
Jag våga knappt va hemma känns det som. Idag i duschen så kommer det en spindel i taket. Sen när ja ska ta på mit ett par sockar så kommer det en spindel ur den. Åhh det bara ryser i kroppen.
Jag måste flytta, det är alldeles för mycket spindlar här, dom härjar ju fasen fritt. På alla andra ställen jag bott på har dom vart duktig å hållt sig på väggen och gömd. Nu springer dom fritt som om dom äger stället!
Hmm, kanske är det dom vill....få bort mig! Hmm.......

Kunde inte hålla mig längre...

...så idag föll jag. PLADASK, kan man nästan säga.
Inom 5 dagar vet jag om det var värt det eller ej. Spännande! :)

Polisen gjorde...

....så jag hamnade i chock. Imorse när jag for till jobbet så är det väl klart som köttbuljong spa att dom ska stå vid kyrkogården och vänta på mig så jag får blåsa å känna mig SKIT orolig då jag drack vin igår.
Nästan så att dom va såhär många......dock bara tre och en liten grabb!
Sån tur va så gick det ju bra och jag får köra bil ett bra tag till. Nu blir det då inge mer vin på söndagar om ja ska köra bil på måndagen! :) Haha! Inge bra å hamna i chock!

Min helg i övrigt....

...får ni i bilder.
Det finns konstverk runt sjön som gör den turen lite trevligare
Hunden är liten jämfört med den här stora myrstacken!
Det har även spelats guitarr hero och det va rackare i mig skoj igen. Nu jäklar ska det spelas ännu mer!

Jag har aldrig...

...förstått mig på killar. Kommer nog aldrig göra det heller, men det är ok. Dom få va som dom är så är jag som jag är.
Idag regnar det ute, så efter jag hade vart ute å gått med hunden 5km och städat så bestämde jag mig för att dricka lite vin å se på film. Nu har ja gråit en skvätt till filmen å ska hä på nästa för att gråta lite till. Tror man behöver gråta ut ibland, har känt mig extra känslig några dagar å det är jobbigt.
Men ska se film nu å dricka lite mer vin och deppa över regnet! :)
Men Glad Morsdag alla mammor där ute. Har redan grattat min!

Daimstrut!

Det blev mitt val av glass igår. Dock inte lika god som jag föreställde mig. Men det funkade med, fast åt den inte ute i regnet utan inne framför tv:n!
Igår kväll var en konstig kväll. Såg på "så ska det låta" och sen blev det film, drack 2 vinglas och efter filmen så låg jag i sängen å tänkte om jag skulle gå upp å se den andra filmen men helt plötsligt så va det morgon och lill vovven gnällde lite. Första gången ja va riktigt trött på morgonen och då ska hon gnälla å vilja ut halv åtta! :) Haha men ja gilla na ändå!
Idag är det grått och trist, men det firar jag med en promme runt sjön om en stund, måste vila ner oboyen som jag drack nyligen :)

Jag tänker..

...trotsa vädret och köpa mig en glass på min kvällspromme med hunden! :)
Så det så regnet!

Fredag.....

...och jag tror fasen det har regnat hela dagen. 
Tur sitter jag inne och längtar inte direkt tills kvällspromenaden med hunden.
Två timmar kvar av jobbet och man kan säga att det är rätt lugnt.
Vad blir det ikväll? Ja det kan man fråga sig, men ett glas vin ska nog hinnas med till "Så ska det låta" innan man somnar. :) Missar till och med godisregnet på OKQ8 idag, vilken miss. Va längesen jag va på godisregn, kanske måste låna ett barn av nån så man kan gå på sånt där skoj utan att känna sig dum. :)
Haha. Näe nu ska ja hitta på nått dom två sista timmarna!
Ha en tipp topp fredag allesammans å ni som spelar sån där brännboll imorrn eller ikväll med för den delen. LYCKA TILL!

Somnade sent....

...vaknade tidigt. Sov ett litet tag till och klev upp halv åtta för att gå en sväng med hunden å sen lämna av den hos mor å fars hus (dom är ju inte hemma). Så nu sitter jag här i huset å har ätit frukost och väntar på att klockan ska slå kvart i tio så man kan börja fara på jobbet.
Regnet öser ner ute, inte lika kul men vad gör det när man ändå ska jobba? :)
Hur skönt är det inte å vakna till denna låt:
GodMorgon Världen!

Jag köpte mig en mustasch....

....idag.
Inte illa va. Tänkte när ja stod där på konsum att en sån där ska jag nog med ta. Måste ju stödja saker och ting, helst när det handlar om cancer som så många människor tyvärr går bort i.
Nu har jag skrivit klart projekt 2 i alla fall och även Yogan. Då är det affärsplanen kvar då, men det är så sjukt många frågor. Fasen ska jag orka mig på den idag med? Shit alltså.
Har iaf klippt alla gräsmattor vilket tog en timme, skrapade två halva plankor och upptäckte att det va sjukt tråkigt så gav upp det på än gång. Känner nu att en massage hade inte suttit fel på min vänsta axel. Hmm....någon villig att masssera mig?
Näe om man ska ta sig en promme eller om man ska spela ett parti betapet?
Det blir nog betapet tyvärr, sen när jag vunnit då ska jag ut å gå med vovvisen.

En ledig dag...

....solen skiner faktist och idag ska det göras så mycket som möjligt!
Har redan börjat lägga in en tvätt.
Nu klockan nio ska jag va pensionär och gå å handla direkt när dom öppnar.
Sen ska det klippas gräset och skrapas lite på huset innan lunch.
Efter lunch ska det skrivas projekt arbete och lite annat.
Sen ska det lagas go middag så jag har matlåda tills imorrn.
Shit det lät inte som om ja hade så mycket att göra, men skrapa huset kommer ta sin tid och även projekt arbetet så får väl säga att det är lite att göra men tar en massa tid. Haha. Ska även hinnas med en lång promme med lillvovven så hon få springa av sig idag.
Men ska börja dagen med att spela lite Betapet innan nio!

Måste bara klippa....

....mig en frisyr.
Är så sjukt less på mitt hår, har inte varit till en frisör på över två år så det är på tiden att jag gör något. Vill även färga det lite ljusare med ännu ljusare slingor. Så man får en fräsch sommar frisyr :)
Eller ska man bara skaffa sig detta?
Gör dock lite ont att sova tror ja. Så det blir nog till att kolla upp lite nummer till en frisör och boka tid så snart som möjligt. Helst innan midsommar!

Vädret lyckades tydligen....

....vända eller vad man ska säga....! Var som lite sol och moln där idag å då tänkte ja va skönt det ska bli med en promme ikväll igen då det va så fint väder igår. Men nu när ja tittar ut så regnar det och är alldeles grått. Konstigt det där. Men då får det bli regnkläderna på! :)

Ingen dålig film...

...detta!
Tänkte jag skulle rekomendera denna då jag själv såg den på tågresan upp från Götet sist och skulle lugnt se den igen. :) Haha
En dag jobb kvar sen ledig en dag och sen jobb en dag å sen är det helg. Riktigt bra må jag säga för på Torsdag ska det göras bort en massa måsten! :)

Snart....snart....

...snart slutar jag för kvällen och då ska det ut å löpas och umgås med vovven. Det blev till och med fint väder nu på kvällskvisten så man kan inte klaga. :) Lill vovven är ensam hemma nu i veckan så det måste vara tomt för na. Men hon klarar sig, hon är en stark hund. Haha!

Rain Drops keep...

.....falling on my head!
Idag regnar det. Blev alldeles blöt då jag tog min vanliga promme med hunden nu på morgonen innan jag börjar klockan tio. Jag tycker det är mysigt med regn om man får ligga inne å se film och inte bry sig om vad det är för väder ute :) Men idag är det ny vecka och snart är det helg igen.
Ska det regna nästan hela veckan så kommer ej kunnas skrapa något på huset eller klippa gräset. Nästan så jag ångra att ja inte gjorde det igår. Hmm.....
Planterade ut min ruccola igår, vilket kanske var en miss nu när det regnar idag. Men får se hur det går med dom. :) Haha! Äsch jag är på topp även om det regnar.
GODMORGON VÄRLDEN!

Vilken helg....

...måste jag erkänna. En fantastisk helg.
I Fredags blev man bjuden på mat, crabfish...mumms å lite vin. Igår blev man bjuden på mat, grillat...mumms. Har spelats lite spel, jag vann en gång. (stolt) Har promenerats lite med hunden, vart en sväng till V-mina och köpt hundmat och sen bara slappat och myst. Underbart!
Sötnöten min är för go!
Å min ruccola har växt, snart kan man skörda! :)
Måste bara gallra lite så dom inte dör ut. :)
I veckan ska ja bo hos mor å far då dom är borta på semester så jag är husvakt. Plus att jag slipper köra så mycket bil så kanske kan tjäna lite pengar på det.

Då va det över...

...och det gick fruktansvärt bra. Haha för att vara jag gick det bra. Trodde aldrig jag skulle orka 5km. Men det gjorde jag och under halvtimmen. Med andra ord runt 29min. Haha! Så med det bortgjort så ska det firas med en promenad runt sjön ikväll och sen lite vin. Mumms som jag längtar. Bara några timmar kvar av jobbet! :)
Men nu blir det lite jobb!

Blodomloppet...

....ska tydligen jag springa imorrn. Hela 5 km hade jag blivit uppskriven på. Haha!
Sitter just nu på jobbet och det är hyffsat lugnt.
Efter ska det springas lite då min hund måste få komma ut, ska ha henne kopplad så ja slipper bli dyngsur. :)
Imorrn blir det en lång lång lång dag.
Massera på dagen från halv nio till två, sen tre går bussen mot Umeå och sen är man hemma igen runt tolv tiden. Sen upp å jobba klockan åtta. Men sen är det ju helg....haha...underbart!
Näe nu ska ja kika lite på tv....å fundera!

Hunden sprang ut...

...på bryggan och plums ner i vattnet. Jag fortsatte att springa eftersom ja inte märkte detta, vänder mig om och se hur hon kämpar förtvivlat att ta sig upp på bryggan igen. Jag springer som en toka tillbaka och drar upp henne. Dyngsur springer jag vidare. Stackars lilla sötnosen, helt chockad.
Bjuder på en låt såhär på Tisdagen.

Tillbaka på plats...

...där ja ska befinna mig! :)
Framme i tid så började jobba vid tio, har lunch nu i 5 min till, sen jobb fram till sju. UNDERBART!
Just nu går det världens bästa film på canal+.......som ja grät till denna!
Ikväll blir det spring runt sjön med söt vovven min.

Säkert.....

....är det som vrålar i mina hörlurar på tåget upp.
Det är nått som inte stämmer.....det är hur varmt som helst på detta tåg. Man bruka alltid få frysa på dessa tåg, men idag då jäklar ska man nog få svimma av när man somnar...:) Haha
Tiden ser bra ut tror ja, kanske är några minuter sen men det är ok, det kör vi igen.
Go SJ go SJ go SJ!
Nu åter till degning med Säkert!

En ihopsittande dräkt....

....verkar ju hur skönt som helst att ta på sig en kall vinter dag. Hemma alltså!
Har sett några ute bland folk och jag tycker det verkligen är hur styggt som helst. Inte vackert alls.
Det här är endast min åsikt i det hela...Ha den hemma och inte på stan! :) haha Eller ha den vart du vill för det är ju du som bestämmer! :)

Den där musik tävlingen på tv....

......ser jag på just nu.
Finland  och Island är mina största favoriter om jag ska välja i denna finalen.
Sen har vi även Schwiez, Rumänien och Italien.
Jag orkar dock inte se vem som vinner utan det tar ja imorrn.
Nu blir det sängen! 
Imorrn är det en lång dag på skolan och sen en lång natt på tåget!
Gonatt!

Jag har funnit min....

....framtida blomma!
Nu ska ja bara hitta vart ja ska köpa den, har hört att den finns på IKEA så om du som läser detta ska på IKEA så hör av dig så kan ja kanske få köpa en sånhär blomma! :)
Kan annars ta den i inflyttningspresent :)

Vilken härligt dag....

....va det första jag sa till min vän Åsa när jag vaknade :)
Å nog tusan blev det en bra dag. Började nio och sliutade visst klockan 15. Så nu ha vi ätit lite glass och snart ska hon iväg på personalfest och jag ska softa framför tv:n och ha egen tid. Hur kommer det kännas? Ingen hund som ligger å fiser. Hmm, kommer nog gå bra! :) Haha.
Nu snart blir det middag....tacos rester från igår. Mumms!

20 timmar på resande fot...

....gör en rätt trött och sliten.
Ungefär 3 timmar försenad kan man säga att jag är. Haha! Är det fredag den 13:e så kan man inte klaga så mycket. Har iaf nästan stickat klart andra sockan till Martina :)
Sista biten nu mellan Sthlm och Göteborg har ja fått buta plats två gånger. Först fick ja sitta i klass 2, sen hade ja ingen plats så då fick det bli Bistron (vilket va nå fel på vagnen att när dom svänger så svänger den extra mycket, jag blev nästan åksjuk) å nu sitter jag i Klass 1. Man ska inte klaga....haha! Har dessutom fått en värdecheck på 100kr för att vi va så försenade att vi missade vårat första tåg så den ska användas till middag på tåget hem :)
Men nu är ja då försenad så missar lektionen idag, eller halva iaf.
Men om 48 timmar ska ja väl åka uppöver igen! Haha.....mitt liv är allt bra roligt.

Fredagen börjar bra....

...eller?
Mitt tåg är försenat till klockan ett än så länge. Så fort klockan slog över till tolv så kom det upp att det inte ska gå förrän kl 1. Ska bli spännande å se vad som mer kommer att hända :) haha!
Idag när ja körde till Umeå ser jag mörka moln, när ja väl kommer fram till vännäs då blir det typ kolsvart och det börjar ösregna. Vilken jäkla skillnad det va.
Längtar inte alls till en varm säng just nu, inte då.....men jäklar va ja ska sova imorrn natt! :)

Fredag den 13:e och....

...jag ska sitta på tåget i 14 timmar. Hmm undra hur det kommer gå. Inte för att ja är orolig, men har för mig att man kan ha otur den dagen. Kanske ska köpa mig en triss så jag vet om ja har otur eller inte, vinner ja då vet ja att ja har otur....hahahaha!
Sitter på jobbet just nu och man kan väl säga att det har vart en lugn eftermiddag/kväll.
Näe nu svarar jag lite på telefonen och mail sen får ja gå hem om 1 timme och 20 min.

Nog fasen kommer...

...detta bli sommarens plåga.
Vet inte riktigt vad jag tycker ännu. Hmm men nog kommer jag sjunga med när man tagit några vin glas. Haha Men är den bra? Hmm ja det vet ja inte ännu.

Att lämna av både...

...hund och plantor till mor å far under helgen känns lite märkligt! :) Haha. Men så ligger det till, även mina små sallader som vuxit lite måste tas hand om under helgen.
10min kvar av lunchen och sen 4 timmar till. Sen blir det en liten runda runt sjön. Hoppas det går bra.

Att få komma hem...

....till detta gör en glad i själen.
Min sallad har växt! Jippi, om 3 veckor ska det skördas! :) Haha!
Annars ikväll har jag hunne med att tvätta hunden, skamsen som hon är för det så ligger hon nu blöt å härlig på mattan. Hmmm....Hon va som tvungen att va fin tills min mor fyllde år! :)

Löpningen....

...har börjat.
Nu jäklar ska det löpas 3 gånger i veckan, eller 2....haha men några gånger i veckan iaf. Tycker det är sjukt tråkigt, men har hört att man får bra kondition! :)
Just nu kopplar ja av i soffan med lite kall ärtsoppa (har ingen micro och va lite lat) och citron vatten.
Fick tårta på jobbet med för att vi va så duktiga. Ibland är det för bra! :)

Min helg...

....har vart helt ok! :)
Ha jobbat en del åt min mor å far på gården, kört släpvagn, staplat ved, plockat bort bräder från taket m.m. Blir en del att göra även fast man är ledig. Men hjälpa bör man! :)
Blev bjuden på grillat i Lördags och i Fredags bjöd jag på världens äckligaste vin. Kommer aldrig mer köpa det. Haha.....men nu har ja väl kanske lärt mig att inte gå efter hur flaskan ser ut :)
Hann ju även plantera lite saker, det är både ruccola, gran och gräslök. Men planter måste jag ju fixa känner jag. :) Fint med blommor och plantera sin egen sallad borde man tjäna på, synd att man inte kan plantera fetaost, det hade vart något! :) Hahha
Men nu är det Måndag å det innebär jobb fyra dagar å sen ner till Götet för att plugga lite.

Cat Stevens....

...är ingen dålig kille :)
Sitter här å suktar efter popcorn och en bra film, men icket får man det en dag som denna, så istället sitter jag och kikar på uppdrag granskning. Har nog aldrig kikat på så mycket nyheter som jag gör när jag enbart har 1:an, 2:an, 4:an och 6:an. Helt fantastiskt vad jag följer med omvärlden nu för tiden :)

Knockade mig själv....

....i huvudet igårnatt. Hade typ glömt bort det, men idag dök det upp igen. Dum som ja är så dricker jag en stor kopp te oftast vid nio. Så sedan mitt i natten så vaknar jag och är kissnödig och måste springa iväg å kissa. Så igår natt råkade jag glömma bort att dörren stod på vid gavel och då råka ja gå rakt in i dörren med huvudet. Tur blev det inget märke, men jäklar så kul det va! :) Haha, jag skratta då glatt, tur att ingen såg mig.

Eftersom min telefon...

...har en grym kamera så blev inte bilderna så bra. Men den första är i köket och dom är plommonfärgade :)
Dom här nedanför är svart den undre och vit med vassstrån framför. Men vill man se gardinerna live så är man välkommen att hälsa på i Avaträsk :)
När jag slutar klockan sju blir det inte direkt nån middag har ja upptäckt, det är fasen inte bra, men varför ska man äta om man inte är hungrig? Men ikväll blev det 2 avokado mackor iaf. Haha!
Imorrn är det en ny dag på jobbet. Gillar mitt jobb och kollegor och atmosfären. :)

Med gardinerna upphängda....

...börjar mitt lilla hem kännas bra. Dock måste jag lägga upp gardinerna lite, men tror fasen jag ska ta å göra det med enbart nålar. :)
Att sitta här halv nio och äntligen få pusta ut i soffan känns bra, bättre sent än aldrig....!
Tror ja måste ta en bild på gardinerna å lägga ut, men inte idag, för snart blir det tekopp och en chokladbit. Måste förbättra beach 2011. Fetast vinner! :) MOhahaha

Måndag!

-Morgonpromenad
-Rejäl frukost
-Dusch
-Jobb
-Hämta gardinsakerna
-Lunch
-Jobb
-Hem och hänga upp gardiner
....................................................
Så ser min måndag ut, har jag tur så blir jag lite frisk med, tror att jag kan ha haft feber inatt då jag svettades som en liten toka. Tur att ja har inte ett fysiskt arbete som jag alltid haft utan ett skönt arbete på en stol. :)
Nu ska ja fixa frukosten!

renarna sprang över vägen...

...och Roxi hon blev rädd. Haha vågade knappt gå förbi där igen på hemvägen, fast renarna hade sprungit iväg. Hon har även haft nå konstigt för sig, så fort kyrkklockorna ringer så börjar hon yla, helt galet tokigt. Men hon är ju som hon är. :) Min favvis iaf!

Valborgsmässoafton?

Totalt missat att det va det igår. Haha! Men ja blev iaf bjuden på grillat och vin ändå, så jag är helt nöjd! :)
Igår högg jag ved som sagt och det kändes idag, men ja tog å högg i en och en halv timme idag ändå eftersom det måste bli klart. Men nu ligger jag här i soffan under täcket och känner mig sjuk, hur gick det ihop?
Tänk om man hade nån som tog hand om en....kom med en te kopp....eller en bra film? Men jag klarar mig själv! Haha. Jo nu får ni bilder från gårdagens huggning.
Så blev det ytterligare lite mer ved idag. Får fortsätta till veckan med att klyva eller till helgen. Men nu ska ja ligga å kurera mig under täcket å sen blir det en promme med hunden. Ha en fantastisk Söndag allesammans! Imorrn är det jobb som gäller och hela veckan lång.

RSS 2.0