Idag är det många...

....funderingar i huvudet. Som till exempel hur jag kan sitta å jobba framför datorn en hel dag, men när ja kommer hem kan ja sitta en hel kväll framför den med. Helt sjukt! Näe ja får min soffa får de bli andra bullar! :)
Det va något mer jag tänkte på men nu kommer jag fasen inte ihåg det. Hur kommer det sig? Mycket konstiga tankar som tror sig ska komma upp i huvudet och fara runt å sen försvinna utan att egentligen ha gjort någon nytta!
Funderade på om man skulle göra den här bilden till en stor fin tavla å ha bakom soffan, va tror ni? Den är rätt snygg va....om ni fick säga något, tycker ni jag ska göra det?! :)

Träningsverken är försvunnen...

...eller man kanske inte får det av spinning. Hmm, men däremot kan jag meddela för er som inte vill veta att jag har ont i rumpan efter sadeln. :) Haha men det är som när man ska cykla första gången på året. Jäklar så ont i rumpen man får. Men hur som helst så är det en ny dag idag och det innebär jobb jobb och jobb, sen efter jobbet en promme med hunden, måla, äta, dega :) haha å sen vips så är det Fredag. Shit va tiden går förbaskat snabbt ibland.
Men i helgen tänkte ja åka på Dollar, men det blir nästa helg då vi ska åka till Lycksele och hälsa på far och förhoppningsvis ta med han hem. :)
Men nu funderar jag på om ja börjar nu klockan åtta eller om det är nio. Äsch det märks. Brukar göra det! :) haha

Spinning på lunchen....

....är inte helt fel. Första gången jag testade på var idag efter att ha vart lite sugen ett tag. Tobbe skulle ju ändå fara så då kunde ja lika gärna hänga med. Men jäklar, de va inte alls så tråkigt som ja trodde, men jobbigt va det. Så det kommer troligen bli fler gånger. Å helst om man får göra det på lunchen, då är ju träningen gjord för idag, ska väl ändå ut med hunden nu efter jobbet. :)
Såhär musklig va jag med när ja cyklade, men sen när ja klev av så försvann dom där musklerna, det är bra tokigt hur det kan vara så. Nästa Onsdag är en ny spinning. Kanske ska gå på den med! :)
Nu är det snart slut för denna dag, inte så många som ringt, men svarat på en del mail.

Hunden är helt vild....

....helt tokigt vild. Då ha man lagt leksakerna på en plats å vips så ska hon självklart ha alla, så hon tar å flyttar på dom å leker med dom en liten stund, å sen är hon less. Haha!
Två GARDEROBS dörrar är helt klara, vilket känns super bra för då har jag bara fyra kvar och nästa vecka borde alla dörrar vara klara. Sådär lagom till min soffa ska komma v15 :) Som jag längtar!
Bjuder på en bild en kväll som denna.
Ser ni mössan i mitten? Den har jag stickat alldeles själv, många som inte tror mig när jag säger det, men jag är grymt stolt över den. :) Måste nog göra en till bara för att! haha!

The Golden Age

Jag firar med en låt eftersom jag fick mig 2 BH:ar som jag beställt, så nu kan brösten få må bra med! :) haha

Chi gong....

....är nog inte helt fel.
I söndags så hade vi kroppslig stresshantering med Jan Novelius. Alltså han va så bra och det va så bra att jag förstod att det är många som får diagnosen ADHD egentligen är kinetisk. Fantastiskt vad jag lär mig!
Dagens jobb gick riktigt bra faktist. Å nu lät min dator, börjar han fucka upp eller? Det får han verkligen inte göra för det har ja inte råd med. :) Haha! Men nu ska ja softa lite till och sen ta och måla lite.
Over and out!

Back in da skog

Då va man tillbaka till inlandet efter att ha vart i storstan under helgen. Konstigt nog så kändes det förbaskat skönt att komma tillbaka till lugnet! Fantastiskt! :)
Kom till jobbet en timme tidigare idag, vilket va rätt skönt, för då kunde ja se Båstad/Stockholm som jag missade igår! Så man måste se allt från det ljusa sidan, då lever man ett gladare liv.

Uppe före tuppen...

....även nu. Jag förstår inte hur det kan komma sig när man ändå inte har några fönster på rummet? Då betyder det att det är inte ljuset jag vaknar av utan det är min inre klocka som tickar...haha, eller inte precis så men är en vana att kliva upp vid halv sju så då kliver ja upp då. 
Idag råka det va så att jag låg å sov men plötsligt blev ja kissnödig, tycker det är jobbigt att kliva upp å gå å kissa mitt i natten så har legat å hållt mig. Hmm, det är ju rätt dumt då man inte kan sova sådär skönt när man är kissnödig.
Men i alla fulla fall så är jag upp nu och om en timma ska vi äta frulle och sen vandra till skolan som börjar klockan åtta......till fyra går vi i helgen. Hmm....Ja det blir en lång helg med massa i huvudet med ännu mer intryck som kommer gå med bara farten.
Men nu ska ja fixa till mig lite....Ha en super Lördag allesammans!

Näringslära...

...är vad vi haft idag. 
Å vad ska man säga om det? Jo nu kommer jag gå runt å kika på förpackningar på det jag ska äta...haha! 
Det har vart sjukt intressant måste jag säga. Inga tillsatser kan ja säga till er där ute.
Checkade in på hotellet. Vårat hotell rum består av två sängar, en tv, en stol, ett skrivbord och några krokar. 
Såhär stort är det:
Rätt litet, men det har det man behöver när man sover borta...en säng! :) haha! Å så tv:n då, kan alltid vara bra att ha. Imorrn är det en ny spännande dag! Helgerna går fort förbi när det är plugg på G.

Bjuder på detta....

...såhär mitt på dagen! :)

1 dag kvar...

...av denna veckas jobb, eller det är ju faktist bara en halv då det snart är lunch. :)
Imorrn vid halv sex ska ja ta mig lilla pärla och brumma till Umeå för att sedan ställa bilen där på en fin pakering och sen flyga iväg till sthlm där vi ska ha skola i helgen.
Imorrn eftermiddag/kväll är det till att lyssna om kost, det ska bli intressant faktist. Kanske man kan få sig några tips å så hur man ska äta. Haha, sen är det mycket stresshantering som gäller under helgen. Tur man själv inte är så speciellt stressad. Så det va denna helg. Synd man inte kunnat va i Dorotea å solat då jag sett att det ska bli fantastiskt väder....men det får bli helgen därpå. :)
Näe nu ska ja väl inte sitta här å skriva, kan ju råka ringa.
Ha en fantastisk helg allesammans om jag inte uppdaterar något under helgen
Det vet man aldrig!

Ännu en dag...

...på jobbet.
Känns riktigt bra!
Snöar gör det med, så då känns det mycket bättre att sitta inne. Haha
På Fredag bär det av mot sthlm som ni vet, shit alltså nu är det plugg på G.
Ikväll blire packning och promenad. Annars inget nytt under solen...

Tänka sig vilket otroligt...

....konstigt väder det har varit idag.
Först va det sol, sen tok snöa det, sen sol å sen tok snöa det, sen blev det bara mulet och så började det blåsa på....Så nu blåser det en jäkla massa.
En bra dag på jobbet må jag säga. Kommer nog gilla mitt nya jobb. :)
Ni får en låt då ja inte har så mycket mer att skriva idag!

I vilket verklighet....

...befinner jag mig i? Hur kan 17-19 bli tre timmar? haha! Näe jag har jobbat 2 extra timmar på ica ikväll. ;)
Rätt ska vara rätt!
Nu är det kväll iaf å jag ligger i min säng/soffa och kika på tv, sjukt trött. Men tog tag i promenaden på än gång jag kom hem iaf, så det blev en 3km med vovven så hon med blir nöjd!
Trött är ja med kände ja....man ska nog egentligen inte känna efter. Men men en te kopp å apelsin och 2 1/2 men är inte fel en måndag kväll....kl nio it´s starting! Weeeeee!
Gonatt!

2 jobb på en dag....

...är inte helt fel faktist! 
Imorse ringde nämligen ICA och undra om ja kunde jobba några timmar. Självklart säger man ja då man verkligen vill jobba. Tur för mig så fick vi sluta en timme tidigare idag med så ja hinner äta innan nästa jobb i 3 timmar. Ska bli skoj tycker ja....sen får ja väl ta mig en lång promme till kvällen med vovven innan det blir tv och lugnet själv.
På Fredag bär det av mot STHLM igen och det ska bli skoj, tappar som bort mig själv lite i plugget mellan gångerna. Men nu måste jag börja ta vara på min tid och fixa detta....haha! Plugg Plugg!
Bjuder väl på en rolig reklam såhär på måndags kvällen.

2 1/2 timme...

....i solen. Nu hoppas jag att man har fått i sig lite D-vitaminer! :) haha!
Roxi verkade må hyffsat bra hon med!

Dagen börjar...

...med att jag går ut med hunden, gör frukost och sen hä på KOPPS! :)
Underbart.
Vad dagen har att erbjuda får vi se, klockan är ju bara barnet ännu. Haha!
GODMORGON!

Björnrycket...

...är nu över.
Å inte fick jag ett endaste napp, men satte mig fel från början. Haha. Men nästa år då jäklar.
Å inte ens vann ja en gräsklippare. Nästa år. Jag satsar allt på nästa år. Gäller å börja spara
pengar så man har råd till startkortet som kostar en 100kr...haha!
Den som vann fick upp fisken några minuter innan stoppskottet kom. En Sik på 900gram tror jag
det va. Snacka om tur. Ibland har man tur. Min tur kommer väl i annat hoppas jag.
Ikväll vet jag inte vad som händer, om jag ska bygga lite pussel å dricka vin, eller om jag ska ta och se en film. Får se vad som händer och sker. Det jag vet är att jag måste diska hos mor å far innan då ja råka skita ner lite medans ja va här idag innan fisket. Haha!
Ha en super Lördag!

Akustiskt......

...är ju för fint, tror inte det spelar nån roll vilken låt, bara dom gör den akustiskt! :)
Här får ni Shinedown med Simple Man

Livslinje....

...som visar hur mitt liv har varit!
Annars idag så blev vi lediga, eftersom chefen som lär oss va sjuk. Haha! Men men då hann jag ju göra detta utan stress, alltså scanna in livslinjen och fixa adressen å skicka iväg den. Så på måndag drar det igång på allvar kan man nog säga då vi har mera att göra. Hoppas det andra kommer igång med så vi får ÄNNU mer att göra! :)
Så idag blir det en lugn dag, ska väl så småningom ta mig en promme med hunden. Är fortfarande nere i Dorotea å degar, orkar inte riktigt åka hem ännu....så kan lika gärna sitta hos mor å far å dega lite. haha!
Men nu en match i betapet innan promme!

4 steg närmare...

....pensionär i tidig ålder.
1. Bor i pensionärs hus
2. Stickar raggsockar / tofflor
3. Kör en liten bil
4. Äger en tjock tv
Imorrn är det Fredag och jag börjar inte förrän nio. Så känner jag mig själv så kommer
det bli till att kliva upp runt sju tiden ändå och måla lite kanske. Haha det får man som se.
Men en sak är då säkert. Imorrn blir det röd vin, för ja köpte 3 hela flaskor idag.
Go Kväll!

Halvdag....

....blev det idag. Helt ok för min del då det ha vart strålande väder. :) Pengar är ju inte allt!
Så det blev en sväng på byn å inhandla lite mat och vin till helgen. Vinet bestämmer jag hur flaskorna ser ut, är flaskorna fina så är nog vinet gott! :) Haha! Sen tog vi oss en promme på sjön/skoterspåret.....Roxi hittade världens minsta pinne som hon så gärna ville leka med å bita på å helst av allt ta hem. Men där satte ja ner skon å sa nej. Haha!
Nu blir det lite soft, dricka en del vatten eftersom ja börjar känna av huvudvärk och kanske sticka lite...:) Kvällen är UNG!

Poff, som en smäll...

....kan saker å ting sätta sig som en knut fast runt hjärtat. Det gör sådär lite för ont så man kan börja gråta när man tänker på det. Fick reda på en tråkig sak idag, men känner jag personen rätt så fixar han det med en klackspark! Håller då mina tummar för det!
Från sorgligt till lite halv roligt...... :) Tror mitt jobb kommer bli riktigt bra!

Andra dagen...

...på utbildningen är det idag. Spännande! :) Hoppas jag lär mig något då vi ska börja jobba på riktigt imorrn! haha!
Igår kväll va ja förbi en vän å drack te och surrade, va riktigt mysigt så det måste göras om. :)
Annars då?
Hmm, ja vet inte, vet inte vad ja ska skriva just nu så det blir inte så mycket mer än såhär!
Lev å må idag!

Spring för livet....

....om det är dig kärt!
Att slå tillbaka det är det inte värt!

Man skadar inte om man älskar!

Nu så börjar det....

....ta sig! :) Idag klockan nio började jag utbildningen som ska hålla på i två dagar, idag och imorrn! Tror detta kommer bli kanon när man kommit in i det. Just nu är man ju bara sådär lagomt nervös och undrar hur man ska klara det. Men det blir nog bra. Brukar det bli i slut ändan!
På Lördag ska jag dra stor fisken å vinna fiske tävlingen så ska ladda upp med bland annat popcorn, öronproppar och korkar. Det är en del av betet som ska göra att jag vinner! ;)
Nu är snart lunchen slut så måste tillbaka till verkligheten....men just ja, måste ladda ner lite avsnitt från desperate housewifes då ja inte har femman :)

kvällspromenaden....

....gick av stolpen vid sex tiden och till solnedgången på sjön! :) 
FANTASTISKT!



Första natten....

....i min nya lägenhet gick bra. Sover dock i vardagsrummet då det är dörrar i sovrummet och har ändå ingen soffa än. Så då kan ja lika gärna sova här å samtidigt kika på tv :) haha!
Idag skiner solen, å eftersom man vart uppe sen sju så känns det som att man kan få vara lite inne nu på eftermiddagen. Sitter å funderar på om ja ska ut å springa eller om jag ska skita i det och bara gå....hmm....så därför sitter ja inne å funderar på det!
Har suttit ute å solat på min "altan" som ja har i solen såklart! Å jäklar i mig va skönt det är!
Imorrn då händer det saker i mitt liv. Ska börja på ett nytt jobb, så ska bli spännande! :)
Hoppas det kommer gå bra, utbildning i 2 dagar å sen är det dags att köra på.......!
På lördag då ska det vinnas i fisketävlingen här på Bergvatten sjön! GO TINA GO!

Ibland när jag....

....har lite tråkigt, så blir det lätt sånt här!
Nu vet jag hur det känns att inte ha någon tv. I min värld så är det bara att stoppa in antennkabeln i tv:n vart man än bor....eller? Näe för nu för tiden måste man ha box....haha. Snacka om att jag är kvar i den gamla tiden. Men sån tur så ska man få låna en box så man kan få kika på 1:an, 2:an och fyran....å 6:an såklart. Klarar mig på dom kanalerna, annars får man väl kik på en film :) haha!
Välkommen in i min värld!

Första dagen i Avaträsk....

....blev det idag.
Fick packa ihop de mesta av mina saker å stuva in i bilen tills klockan va tolv då ja åkte på affären å handlade lite, vilket ja redan efter 5 min förstod att ja glömt det viktigaste....TOALETTPAPPER! Men hade en rulla här så ja klarar mig tills imorrn. Inte hålla på å köra in till Dorotea i onödan! :)
I alla fall så skyndade jag mig hit för att få komma ut i det fina vädret, solen å snön.
Gick ner på sjön och tog mig en lång promenad, kan då meddela att sjön är rätt lång! :) haha!

Fälld av en hund....

...är inte varje dag.
Idag tänkte jag som jag tänker varje helg att ta på mig skidorna och ut å ta en sväng i det fina vädret eftersom solen lyste. Började skida iväg mot sagatun hållet och det gick hyffsat bra. Kände mig helt okey och hunden drog si sådär som hon brukar. När ja kommit cirka 3km bort vänder jag mig om och kikar upp mot himlen, näe va äre jag ser? Det är ju för fasen helt mörkt bakom mig. Men jag tänkte att tänk på nuet, solen lyser, nu är det fint. Kom ännu längre bort, kanske en 5km då jag släpper lös hunden eftersom det är världens finaste myr där, lång å fin, så hon får springa lite. Men hon blir så fantastiskt glad att när jag skatar mig fram så springer hon på sidan å som hoppar upp å ner å vill äta på min stav. Rätt som det är så kliver hon på min skida så jag störtar ner på magen skrattandes. SHIT, va fasen hände? Å det första man gör är ju såklart å kika sig runt om någon såg....vem fasen kunde sett det där, när man är ensam ute på en stor fet myr? :) Haha! Kliver upp och tänker att om jag har ont får jag känna efter när ja kommer hem, så fortsätter framåt och vips så börjar det tok snöa....vad hände? (vädret kom ikapp)! Fortsätter skida eftersom jag har sagt att ja ska åka en och en halv timme, men efter en timme ungfär börjar ja tänka att om det börjar snöa ännu mer så hittar ja ju inte hem, jag och mitt ur usla lokalsinne. Så vänder om å skidar hem i snöstormen. När jag har cirka 3km kvar till bilen så börjar min kraft att totalt ta slut. Det har dessutom slutat snöa och solen börjar skina lite nu å då. Väl framme vid bilen efter en kämpig stund så skiner solen som bara den. Rackarns att det skulle börja snöa, annars hade jag kommit en bra bit idag och fått ringa efter hjälp påvägen hem eftersom jag garanterat inte hade orkat.
Väl hemma så tar jag mig en varm dusch och njuter av vad jag gjort! :)

världens upptäckt gjorde jag idag!

Har länge gått å klagat att mina kläder har försvunnit. Men idag så tänkte ja kika vad jag hade i den där påsen som hade saker i sig....jo klart det låg lite kläder i den med. Först rena och sen en påse med skitiga som legat där över två månader. INTE så jäkla fräscht, så det blev rakt in i tvätten med allt! :) haha! Så jäkla dumt att ja går runt å klagar att mina kläder försvinner, när jag själv har gömt dom från mig. Ja vad ska man säga. Haha!
Nu snart blir det en tur på skidorna, ska bara fixa nått att dricka å lite choklad bit å ta med i midjeväskan! :)

Äntligen Fredag!

Idag ska det jobbas, från 8:30 - 19:10......ska då inte klaga på att ja ska få jobba idag! :) Underbart! Å ännu en glad nyhet är att det ska vara sol/moln imorrn, det som har stått att det ska snöa....hoppas det blir sånt väder för då blir de allt att ta skidorna och dra ut en sväng, upp mot Sagatun å se hur långt ja kommer på en timme! :)
Jag tror jag är alldeles för morgonpigg.....att vakna halv sju är inte bra....utan att hunden ens vill upp. Försöker somna om och då är det väl klart att lill vovven börjar gnälla å tycker vi ska upp....haha! :)
Ha en super Fredag allesammans!

Att gå hem i solsken...

...klockan kvart över fyra är inte fy skam. Underbart skulle jag vilja påstå. Idag har jag jobbat, å det har gott super duper, gått omkring där i en norrmejeri väst som jag tyckte va varm å skön. Haha!
Jag gick å tänkte på det idag när jag gick hem, jäklar va härligt det är med solen, å att jag verkligen gillar mitt liv. Hade jag inte gjort det, så hade jag ändrat det på än gång. Sån är jag. Är nått fel så fixar jag det! Trivs förbaskat bra här uppe i norr! Snö, sol och vårvinter....underbart underbart!
Om man tänker att jag hoppar upp med mitt högra ben ännu mer, så kan man tro att jag gör ett trix, men så är inte fallet utan jag står på marken och lyfter upp brädan medans marie ligger å tar kortet! 
Vilken jäkla helg. När ska vi alla brudar ta å göra en sån här helg? Dricka vin, mysa i solen, åka två åk i backen för att sen gå på afterski och rocka järnet! :) Kom igen nu, nu kör vi en bara bröst helg! haha!

Körkortet ska äntligen få....

....infinna sig i min plånka. Som ni kanske inte vet så har jag tappat bort mitt för typ nästan två veckor sen. Glömsk som jag är så fixade jag kortet till det idag och nu snart ska det få postas och skickas iväg. Sen får jag väl mig ett nytt förhoppningsvis. :)
Så då va det gjort -CHECK!
Soffan är då beställd å kommer om 4 veckor...så sjukt länge. Men tills dess kanske annat har kommit in i mitt nya hem, vad vet man? :) Haha! En tillfällig säng kommer på söndag ner från Borga och en tillfällig soffa/säng med. Så sen kan jag ju bo där iaf! Haha :)
Igår åt jag min första och sista semla för detta år. Min mor sa att man skulle lägga den i en tallrik med varm mjölk och sen äta den. Va lite fundersam över det där om det verkligen skulle vara gott, men det visade sig att det gick så bra så. Ny tradition i mitt liv!
Ikväll blir det lång promme på skoterspåret och sen slapp.....yes! Imorrn tror ja det blir jobb, måste ringa till Ole och kolla läget...jag jobbar ju mer än gärna! pengar pengar pengar.....
Aprils biljett är beställd!

Idag är ingen vanlig dag...

....för det är Semle dagen! Och självklart kvinnodagen. Betyder det att männen har alla andra dagar? Är inte det lite fusk? Hmmm....äsch shit samma, man får ju äta en semla idag! Jippis!

Nu är jag igång igen....

...med mina promenader efter att ha vart på latsidan en veckan. Haha! Igår blev det nog en 5km iaf, inte lika långt som jag brukar men en sväng iaf.
Idag är jag åter igen ledig, inväntar Torsdagen och Fredagen då det blir jobb på Ica om jag inte minns fel. :) Så idag ska jag ut å måla den andra omgången typ snart och sen hem å äta lunch och sen blir det till att ta en tur med hunden på skidorna skulle ja tro. Så fantastiskt skönt å åka skidor så tar mig nog en tur, solen skiner dock inte idag, men det är inte hela världen. Varmt ute iaf.

Vit prickig....

...i ansiktet på en måndag är nog inget bra. Eller?!
Haha men tur då att det är målarfärg. Idag har ja vart så himla duktig å målat hallen där jag ska flytta in innan den 14:e.....typ till helgen tänkte ja att det ska vara klart så ja kan sova där. Hallen ska målas en gång till och sen är det skåpdörrarna. Men det ska nog gå fin fint. Längtar tills det är klart!
Idag har jag även träningsverk sen helgen skulle ja tro....shit va skönt det är!
Ikväll blire lång promme med hunden efter skoterspåret och sen en lugn kväll.....som vanligt, brukar ju faktist inte ha några stressiga kvällar. Haha!

Helgens bravader i bilder!

Man kan inte mer än säga att min helg ha vart UNDERBAR! Tack alla för en super trevlig helg!

Borga hela helgen!

Kan då börja med att berätta att jag har haft en fantastiskt rolig helg. Men grym åkning i puder, solsken och bra sällskap. God mat och gott vin bjöds det på. LOVELY
Bästa helgen på länge. Bjuder på en bild, mer bilder kommer då jag fått dom av marie!

Att slå in paket...

...är inte varje dag man gör, å helst inte i sånt här papper. 
Jag tycker det passar min bror. Han är ju bara barnet ännu. Å Nalle Phu slår aldrig fel! Haha!
Nu ska det bara packas in i bilen, äta lunch, vänta på posten, hämta upp marie, fara förbi systemet åt hon, tanka bilen och sen brumma iväg! Mot en fantastisk rolig helg!

Borga och 30-års fest....

...i helgen.
Efter lunch går bilen upp mot fjälls och stor stugan med massa underbara människor och massa alkohol. Haha! Det är nämligen så att det ska vara en såkallad 30-års fest/middag där imorrn. Så då måste man befinna sig på plats då man blivit bjuden, till och med fått sig ett inbjudningskort! :) haha!
Miss Mary fick bli min plus en....underbart va skoj vi ska ha å åka en massa imorrn i backen. Så snowboarden ska självklart med. Haha! Jippi!
Nu blir det till att packa lite, kanske springa ut med hunden min en sväng så hon är rastfärdig! :) haha!
bjuder på den bästaste bilden än på Borga hällan!
Ha en FANTASTISK HELG allihopa!

En hel dag på kommun...

...i mjukisar och t-shirt. Det är inte fel det inte!
Idag började jag mitt projekt 2! Känns skönt att vara igång med det och att få massera lite, jag har ju fått för mig att det är skoj. Konstigt! :) Men däremot så känns det i kroppen efter 5 timmars masserande. Men hoppas på att alla va super nöjda efteråt. Jag är då nöjd! :) Skoj va det!
Ikväll är det jag som lagar mat i familjen och det blir såklart go maten....Pölsa och pären med röbetor. Frågan är bara hur länge potatis ska koka, för det är något jag VÄLDIGT sällan gör.
Å ikväll blir det nog tävling...ska vi klå dom förra gångerna? haha!

Klättra i snöhögar...

....är totalt underskattat. Hur skoj är inte det?!
Igår så tog jag med mig fyra av barnen på dagis och gick ut å klättrade i snöhögar. När vi snackar snöhögar så snackar vi meterhöga snöhögar! :) Sjukt stora och jäklar va skoj vi hade! Haha! Att leka av sig som vuxen måste ju va hur bra som helst. Lekte även med lego både igår och idag, riktigt skoj, måste nästan införskaffa mig lite lego.
Nu har jag beställt en soffa, hoppas det går snabbt att få den. :) Min andra soffa i mitt liv, är ritkigt stolt! Haha! Måste bara fixa till lite mer ute i lägenheten innan den kommer, tänkte ja skulle sova i den tills nästa månad då jag kan köpa en säng! :) haha!

Glömde TOTALT bort...

....att skriva igår, men blev en lång dag.
Jobbade 7:45 - 16:30 och sen hem och snabb äta för att sedan ut med saker till avaträsk!
Idag jobbar ja lite delade timmar, så börjar 9:45 och jobbar nån timme, sen ska ja ut
med ännu mer saker till avaträsk och sen börjar jag kvart i tre till halv fem.
Blir ju några timmar ändå. 
Imorrn ska jag börja med mitt "Projekt 2" på kommunen. Ska bli spännande! :)
Solen kommer nog titta fram idag, blåser dock lite ute. Men det gör inget.....
GE MIG D-VITAMINER!
På Lördag då ska det firas, både det ena och det andra....haha

RSS 2.0