2017-02-19

Ännu en vecka med ishalka ute, vilket betyder att graderna har legat på nån enstaka minus till nån enstaka plus under dagarna.

När de va som mest tö fick J prova sin nya vattentäta overall och den funka kalas bra. Hon satte sig i en av vattenpölarna och va torr då hon kom in. Mer kan man väl inte begära. ☺ 

Fick några skidmil i veckan och det är jag riktigt nöjd över för nu är första delmomentet i ICA Klassikern över. Nu ser vi fram till nästa.

Mot Sagatun i strålande sol
I borgafjäll på skoterspåret
Provade en bit på det gula skidspåret
Snöööööööö
Här vände jag och åkte mot skidriktningen

Solen kom fram i Fredags och självklart tog vi oss en promme jag, J och mormor.

En bra helg med trevligt sällskap!


2017-02-12

Redan söndag igen.


Har vart en kall vecka men fantastiskt fina dagar. Jag och J trotsade kylan och va ute i solen och insöp lite D-Vitamin.

Soooool!

Solen värmde så var nog egentligen bara minus 10.


I fredags besiktade vi gamm bilen och jag tror att J tyckte de va intressant. Bilen gick igenom och sen shoppade vi loss på ICA Tallen. Köpte en vinteroverall och täckdress åt J för halva priset. Nu blir det spännande att se om hon kan ha det nästa vinter eller ej.

J står och kollar in mammas kusins bil

Har även blivit klar med lite armbands beställningar. Nu har jag lite fler idéer till armband som jag ska prova i veckan om jag hinner.

Giebnja och sapmi
Giebnja, Gierte och ett tennarmband med en antik blomma

Idag tog mormor och morfar J i pulkan och gick runt långtjärn. Jag passade då på att skida lite. Ska man skida 9 mil innan den 5/3 så gäller det att skida en bit när man får chansen. Så det blev 17km idag så nu har jag äntligen kommit över halvvägs. Får se hur långt jag kommer till veckan. Förhoppningsvis kanske 3 mil så slipper jag stressa i slutet. Hihi

Fina skoterleder!

Ett år äldre.....

....och blir bara visare och visare för varje år. Haha!


I helgen var det Dorotea dagarna och jag provade att ställa upp på marknaden för första gången i mitt liv.  Jag är mest nöjd över att jag vågade ställa upp och visa vad jag gör. Förhoppningsvis blir det fler gånger med mer alster och mer mys i mitt bås. ☺ 

På söndagen tog jag och mamma skidorna medans pappa gick med J i pulkan. Hundarna var såklart med.

Jag skidade i förväg bort till skylten där det är varning för flygplan och sedan mötte jag upp dom andra på vägen tillbaka. Då blev det fika och sedan skidade vi hemåt. Skönt att få köra över milen då jag har en bit kvar tills jag är mål för ICA Klassikern. 

Hoppas på att kunna skida några mil till denna vecka om de inte är för kallt.


På fredag får vi se om fin bilen går igenom besiktningen. Spännande! 


Man åkte dit...

... ändå. Jag som trodde jag skulle klara mig men då både M och J va dålig i Tisdags så valde jag att avstå träningen för att va till hjälp hemma. På onsdagen kände jag lite i halsen men inte så mycket mer där på kvällen. Däremot igår var snuvan här på allvar, de rann både från ögon och näsa. Såhär vacker var jag då!

Vaknade I morse och tog två Alvedon i förebyggande syfte och idag har de vart en bra dag. Mycket piggare så hoppas på att kunna ta lugna skidturer med vovvar i helgen så dom får springa av sig lite.


Imorgon är de först dags för lite marknad! Spännande! 😃 


RSS 2.0