Sommar med Ernst!

Jag är lite förtjust i detta program. Det är så somrigt och man blir så glad i hjärtat. Tänk om man vore som han! 
Tur han gör både sommar och jul program så man får hänga med. Haha

Vaccination och...

....bubblande mage.
Det är vad som händer idag.
Har vaccinerat min hund på OKQ8, då tänker ni att där tankar man ju och köper massa annat, inte kan man vaccinera en hund. MEN jo det kan man. Haha för vetrinären va på genomresa, så vi passade på att ta det på ok när hon ändå hade vägarna förbi, då slapp jag ju betala en massa bensin pengar. :)
Igår tog jag för mig av gamla klyftpotatisar och en sjukt god sås (dock gammal den med) och det får jag känna på idag. Har vart på toa två gånger och det kom SJUKT mycket, dessutom bubblar min mage sådär konstigt.
Jag som alltid varit så stolt över att jag kan äta vad som, utan att ja blir dålig. Börjar jag bli som alla andra? :(

Pall på cykeln..

..måste ha sett roligt ut.
Kände att jag behövde en pall på jobbet under bordet för fötterna eftersom stolen är konstig. Känns bättre nu iaf.
Min pall är ju hemmagjord såklart men inte som denna men ändå lite lik fast ändå inte....
Efter jobbet här runt sju ska jag ta mig i kragen å köra 5 km igen. Va rätt skönt igår, så hoppas det är lika skönt idag, kanske måste smörja in sig i myggmedel innan då det inte blåser så värst mycket.
Veckorna går förbaskat snabbt. Men bara värmen håller i sig så man kan sola på lunchen och de helger man är ledig. Blir nog mycket jobb nu i Juli. Men jag gillart, vem behöver semester? haha Folk är ju ändå mer stressad när dom kommer tillbaka från den. Så det så! :)

Inte min dag idag...

....tror jag.
Först lyckades jag stå och kolla runt vart min bil var när jag skulle på lunch. Sen när jag åker hemmåt så har jag ställt min mat på taket på bilen å så kör jag iväg i full fart. Vips hamna den skålen på backen så locket for. Men maten låg kvar i lådan så jag åt upp den ändå till middag. Mumms! :) Haha.
Det var min dag.
Lyckades även ta mig 5km runt halva sjön å upp till Kullerbacken, sprang/gick. Skönt. Måste nog börja ta den svängen varje kväll. :)
Näe nu ska jag invänta tills klockan blir nio. 

Att luncha ute...

..i solen är helt fantastiskt.
Blir en lång vecka detta så då måste man få njuta under lunchen med lite sol och god mat. Idag bjöds det på fisk, tog både lax och torsk. Mumms!
Nu åter till jobbet!

Midsommar helgen...

...har vart helt underbar. En rejäl blandning.
I fredags så grilla ja men brudarna och for på logdans. Vilket man typ endast gör i inlandet känns det som. Fick mig några danser. Riktigt skoj, plus träffa ja som vanligt lite släkt :)
Lördagen bestod utav en lång promme, slappning och sen middag ute i skogen, jag kallar det en dejt! :) haha!
Avslutade helgen med en långpromme i solen idag, vilket underbart väder det ha vart och är. Jag bara njuter. Imorrn är det jobb igen. :)
Detta är våran fina midsommar stång som vi fick låna. Dock blev det ingen dans runt den då det regnade.
Middagen uppe på fjället. Sagatun närmare bestämt. Hade bara solen lyst hade det vart FANTASTISK. Men det får vi lov att göra om den dagen solen skiner. Allt blir gott när man lagar det utomhus!
Prommen runt sjön och upp till slalombacken och vidare mot kullerbacken. En bra runda att ha hunden lös på har jag märkt. Så får tacka mattias för att han valde väg igår. :)

Att avsluta...

...Torsdagen i ett bad och ett glas rött var fasen inte helt fel.
Dock va det inte ett sånt här snyggt badkar men vad gör det? Det är ju känslan just att få bada i varmt härligt vatten som är det viktiga. Att få koppla av!
Nu sitter jag med färg i håret och inväntar att det ska få sköljas ut. Alla räkningar har jag nu betalat. Nu är det bara dom som dras via autogiro kvar. Fasen man blir rätt fattig när man har en del att betala. Känner att det inte är så bra. Fast när min soffa är betald då ska det sparas pengar. :) Tänkte jag skulle betala av den på 3 månader om jag kan så slipper jag sitta med den på halsen i 10 månader. Så om 3 månader ska jag börja spara pengar! Jippi! Ikväll blir det grillning, eller nu klockan tre ska jag vandra till marie. Längtar. Ska bli så kul! Weeeehoooooo!
GLAD MIDSOMMAR ALLESAMMANS!

Inleder min...

...midsommar helg med att jobba över 2 timmar, vilket jag gjorde igår med.  Har lite att göra på jobbet, vilket känns bra. :)
Första juli händer det grejer, fast dock inte i mitt schema de första veckorna utan det blir nog senare.
Nä om man ska lägga upp lite mer produkter innan man slutar om en timme. Då ska jag ta en promme och sen tvånggästa någon med badkar! Mohahahahahahaha!

Jag lovade en bild...

...så här kommer den.
Lilla jag med mitt nya hår! :)

2 dagar...

...med mitt nya hår.
Känns riktigt bra, men har inte riktigt vant mig ännu. Ha lovat en bild och ska fixa en tills ikväll, annars kanske mina vänner inte känner igen mig när vi ska fira midsommar och då tittar dom sådär snett på en och undrar vad den där lodisen gör här egentligen! :) Haha.
Nu blir det frulle och sen jobb. Jippi! Woooooohooooooooo!

Dorotea....

...har jag äntligen kommit fram till igen.
Hör å häpna men inga förseningar här inte med tåget eller bussen. Ska man bo någonstans så är det i norrland. Här kommer allt i tid och då inte har vi bråttom till något heller.
Nu snart blire klippning. Spännande. Får kanske ta en bild efter så ni får se hur det blev....haha!
Här bjuder jag på en bra låt!

Har ni tänkt på att det....

....har blivit en vanesak att SJ är försenade?
I fredags så var vi två timmar försenade totalt. Känns som att dom senaste gångerna jag åkt tåg till Göteborg har det varit två timmar försenat, men däremot när vi åkt uppåt igen har det max vart en halvtimme eller inte ens det. Får se hur det ser ut imorrn bitti, men det är alltså något som går fel på vägen ner. Hmm...
Den dagen det inte är försenat kommer man bli chockad. Jag är en av de får som inte hatar SJ och tycker det är sjuhelsike jobbigt att bli försenad. Man kommer ju ner, allt kan ju hända på vägen. Har inte ens velat ha tillbaka några pengar från dom då jag ändå åkt ner 4 gånger och varit försenad 2 timmar varje gång. Jag tänker lite dumt där att SJ behöver dom där pengarna bättre än jag.
Har kommit på att jag tänker lite annorlunda än dom flesta.
Nu snart får man bädda på tåget och sova lite, det ska faktist bli skönt efter enbart 2 timmars sömn.

Det är tungt att studera....

...till friskvårdskonsult.
Man ska ju vara sådär representativ. Så därför gick vi ut och åt igår och drack gott, gick vidare och drack lite till, träffade super mysiga människor och drog vidare med dom till ytterligare ett ställe och drack lite till. Slutade med att vi var hemma och gick och la oss fem imorse och skulle upp sju för att gå på skolan. Haha
Ibland måste man bara undvika allt som heter nyttigt och köra på friskvården enbart (ha kul).
När vi väl va inne på banan friskvård så tar vi och äter lite gomat idag med.
Men nu blir det inte många knop, kanske lite borstning av håret och en dusch innan tåget tar mig uppåt igen. Är tungt å vara neröver! :) Haha.

Hipp Hipp Hurra....

...till min lilla sötnos ida!
Idag blir hon ett år, men inte är jag då hemma och firar henne. Får fira na på Måndag med något gott och extra mycket kärlek. Hoppas hon har det bra hos mor å far. :)
Till och med Agria skickade ett mess till mig och grattade henne, när har ett försäkringsbolag grattat någon? Haha. Tufft!
Imorrn är en jobbig dag på skolan som jag gruvar mig för alldeles för mycket för. Men det är bara ta tjuren vid hornen och gå dit! PUNKT! Nu ska ja väl sova antar jag....klockan är ju ändå rätt mycket!
Gonatt och Grattis till stor tiken min.

2 1/2....

.....timme kvar av jobbandet och innan man ska sätta sig på en buss i x antal timmar och sen tåg i x antal timmar. Rätt tungt tycker jag ändå. Men näst sista helgen som tur är.
Mina Fredagar brukar innehålla "Så ska det låta" och sen slutet på Talang. Så här kommer då en av dom som va med och va super duktig i talang. Här får ni ett smak prov. :)
Have a HAPPY day!

Nu går snart...

...bussen mot södern igen.
Denna gång är jag absolut inte laddad för fem öre! Men ska nog bli ändring på det då jag väl kommer ner. Handlar nog om att det är så mycket som ska in denna helg så jag blir tokig.
Men lika dött på jobbet som vanligt.
MEN IDAG KOM DEN! Underbart! Tänk nu är den här! På måndag ska den testas och då ska jag göra en hel style om nästan. Haha! Jippi.
Snart lunch å då ska det inhandlas lite saker till resan inatt.

Tar och avslutar..

..denna dag på jobbet med en låt.
Green Day slutar aldrig förvåna mig. Dock en äldre låt, men jag bara väntar på nytt från dom.

När det inte ringer så mycket...

....och det inte finns allt för många mail då får man göra något åt situationen.
Själv löser jag korsord. Men nu är det klart så snart ska man på lunch och sen blir det nog till att kika på en film eller två innan man slutar klockan sju. För just nu är det dött.
Packat väskan har jag gjort inför morgon dagen så det enda jag behöver göra är att skriva ut lite papper och köpa lite frukost till Fredag morgon. Sen är jag redo att åka. Jobb imorrn till sju och bussen går tio över. Gäller att springa ner till bussstationen, eller gå eftersom det inte är så långt! :) Haha! Näe nu ska ja nog spela någe spel eller liknande på datorn!

Nu är det bokat!

Sådär nu har jag ÄNTLIGEN tagit tummen ur röven och bokat tid för klippning och färgning av håret. På måndag klockan elva ska det klippas lite och färgas lite. Får se hur det blir med färgen, lite ljusare skulle jag då vilja ha då det är sommar nu och man vill känna sig lite sommar fräsch! :)
Dock blir det ingen frisyr i sig, utan mest toppning och lite uppklipp där bak kanske.
Annars händer det inte så mycket just nu i mitt liv, jobbar, äter, går ut med hunde, sover. Det är det. Gör lite skolarbeten som ska vara va gjorda till helgen. Ikväll blire till att packa lilla väskan så det är typ klart tills imorrn så slipper jag göra det imorrn kväll då jag åker direkt efter jobbet på Torsdag.
Snart är det slur för denna dag då blire en promme runt sjön och sen mat å sen hem.

Ytterligare en...

...måndag som bara springer förbi.
Lite jobbigt när man knappt hänger med hur snabbt dagarna går.
Idag har jag fått lärt mig ytterligare lite saker på jobbet, repetition imorrn, ska blir skönt.
Till helgen beger jag mig åter igen ner till göteborg för näst sista helgen. Ska bli skönt med ett sommar uppehåll sen. Då ska det masseras så man får bort sittande och ansiktmassagen som jag tyvärr ha glömt bort.
Nu ska ja dricka upp mitt te och sen blire tv hela kvällen lång till tio/halv elva tiden.
Ha en super bra måndag kväll allesammans.

Söndagen firas...

...med fiskbullar till middag! :)
Det blev visst jobb hela helgen. Inta ska man klaga för det, helst när det ha vart en fantastisk helg. Även jag har fått färg, dock ha jag jobbar inomhus. Egentligen har ja nog inte tid att sitta här när jag egentligen ska skriva lite arbete är tanken, men vadå det måste ju få njutas lite av allt kul på internet när man inte kolla under hela helgen. Haha hör å häpna......!
Nu ska ja ägna min kväll med att skriva arbete till skolan. Denna gång ska vi göra en affärsplan och det är inte lite jobb med det ska ja då meddela. Men det måste göras och har ju hela kvällen på mig, börjar inte förrän tio imorrn. Å så länge åskan håller sig borta är det lugnt!
Tjingeling å hoppas alla haft en super helg!

Idag ska det bloggas om....

...att ibland vill man bara inte göra något alls.
Så jäkla skönt om det regnar ute och man har inga måsten.
Jag får en liten känsla i kroppen att man måste vara ute när det inte regnar. Måste njuta av vädret. Dock tar jag mig ändå promenader när det regnar. Underbart.
Det roliga i det hela är att det är så sjukt varmt och härligt ute och så kollade jag på vädret och nästa vecka ska det bli sådär runt 10 grader vilket gör att det inte känns allt för skoj nästa vecka. Men man ska inte klaga!
Ikväll blir det ROSÈ, för det är inhandlat och lagt på kylen! Mumms!
Men nu bjuder jag på en låt.....varsego!

20 min i solen...

..på lunchen och jag blev lite röd på armen.
Är det inte underbart? :)
Eftersom man inte är ledig så mycket när man jobbar så får man passa på att va ute när man kan, som t ex på lunchen. Imorrn blir det hela lunchen och solkräm på om det är samma väder!
UNDERBART är ordet för det!

Du försvann som en vind.....

Har idag lyssnat lite på svensktoppen på jobbet. Är rätt lugnt nu och då kan man passa på att blogga lite. Känns som det är varmt och skönt ute, så en promme runt sjön ska hinnas med innan man får hem å slappa på soffan. Fast först ta sig en dusch tror ja....haha! :) Underbart väder. Älskar värmen jag!

Får man köra....

....fin bil så ska man int klaga! :)
Den va dock lite guppig. Men ja tänkte ja gör lite reklam för bror min.
Vill ni ha ett timmerhus.....?

Åska som heter duga....

...har det varit idag.
Inte för att det har blixtrat allt för mycket men strömmen gick på jobbet och sen dog internet. Med de så kan man inte göra så mycket än å svara i telefon och skriva ner de ärenden. :)
Snart slutar jag och då ska jag å hunden brumma upp med brors bil till Högland för att byta till volvon och köra hem igen. Vad gör man inte för bror! :) haha! Å nu fick man en lista på vad man ska köpa med sig på vägen dessutom.....oj oj oj. Lång kväll. Tur man börjar tio imorrn! :)

6 Juni....

...är det idag. Flaggdag!

Tina vs The Dog.....

.....1-1
Fick för mig idag efter att vi målat klart husets 3:e vägg att jag tar mig en promme eftersom det har blivit mycket fikande när man målat. Så jag bestämde mig för att gå till Avaträsk. Vilken smart idé!
Hmm...jag tycker mina idéer är bra, men efter ett tag så kommer jag underfund med att det inte är så bra som jag trodde. Haha! Men började gå och det gick bra, kom till Korsele korsningen (5km) och kände mig riktigt pigg. Kom till rastplatsen hitanför avaträsk och det gick mycket bra. Kom till Avaträsk skylten och det gick fortfarande bra. Men när jag väl kommer till 70km skyltarna då börjar benen ge vika och ja börja knata på i sakta tempo och känner hur det krämpar i bena. Då har jag endast 2 km kvar tills ja är hemma. Men hunden såg ju hyffsat pigg ut så vi knata på. Väl hemma lägger sig både jag å hunden oss ner och jäklar, nu tar vi oss inte upp. Eller hunden ha fått mat och ja ha duschat. Men kan då lova att det blir en lugn kväll. Inte går ja över milen igen på en vecka! :)
Glad nationaldag, eller något!

3:e dagen....

...med målning. Jäklar som det har skrapats idag.
Man blev som lite beroende att ta bort så mycket som möjligt på väggen, å få så lång rand med.
Men nu är det målat två gånger på den väggen och en återstår imorrn.
Jäklar det är ju jobbigt å måla hus.....tur man inte gör det allt för ofta. Nu är det väl minst 10 år tills nästa hus ska målas. Haha!
Ikväll är det dans i brattelabäcken, ska man dit? Hmm........

Det perfekta....

...målar vädret är det nog inte. Det regnar. Men vad gör det när solen ska komma runt tolv tiden. Tror jag tar å går en promme innan så är det gjort för förmiddagen iaf. :)
På med regnstället och stövlar å en runda runt sjön. Blir toppen det!

Lyktstolpsblommor...

...är något min hund verka tycka är läskigt.
Hon upptäckte en sån här om dagen och ryggade tillbaka. Men efter några till så gick det bra, men det såg lustigt ut.
Blir inge vin imorrn då jag måste köra bil tidigt imorrn bitti hem för att måla och då undviker ja vinet.
Men glass blev det då till middag! Mummsfillibabba!

Fredag och vadå?

Ja det är fredag. Underbara fredag. Haha å vad gör jag en Fredag som denna? Jo jag jobbar....10-19.
YES! Haha, sen blir det till att rasta hunden och mig själv och sen ett glas vin till "så ska det låta".
Imorrn blir det till att måla huset.
Vi gjorde en vägg igår och snacka om att jag har träningsverk som heter duga i ryggen idag. Haha! Men imorrn blir det med ställning så slipper man stå på stegar! :)
Men nu åter till jobbet efter lunchen!

Spindeln kom....

...krypandes på min hals och upp i ansiktet när jag stog högst upp på stegen!
PANIK!!!!!!!!!!!!
Dom som känner mig vet att ja är livrädd för spindlar, klarar av att döda dom men efteråt så kryper det i hela kroppen. Tur som ja hade ramla ja inte ner för stegen.....PHU!
Fy för spindlar dom borde inte få finnas. Men jag dödade den och vad händer? Jo det började regna....fasen va snabbt det kan gå ibland.

En vägg...

...på altan är klar :)
Haha sakta men säkert går det framåt.
Slängde ihop en duschkaka nu på lunchen med då vi väntar oss kaffebesök nu på eftermiddag.
När min far är arbetsledare han man en timmes lunch. Vilket man hinner en del på. Haha.
Nu blir det ut å måla igen i blåsten. Ja det är nästan storm ute....eller inte. Men kallt!

Down by the water!

Den här låten har spelats varm på jobbet. Skönt låt!
Idag är man ledig då det är nån högtid. Hmmm, ja men här ska det målas å skrapas, eller är det skrapas och sen målas. Ska även klättras lite på stegar. Men det är ok, ser inte ut att bli allt för fint väder heller, lite tråkigt men men. Blir grillat ikväll. Mumms!
Sov som en stock inatt och drömde jätte konstigt, haha! Gillar drömmar som inte är som verkligheten, för annars är det så läskigt å vakna upp å man vet inte om det är dröm eller om det är verklighet.

Onsdag!

Igår när jag körde bil så regnade det ute och spelades en grymt bra låt på radion som passade så fruktansvärt bra in. Dock inte denna som jag delar med mig av idag. Men oj oj.
Idag däremot så äre jobbet som gäller å det är fint ute, det gör att man blir lite mer pepp. En promme runt sjön efter jobbet och sen bjuden på middag av mor å far med. Härliga Onsdag!
Imorrn en ledig dag vilket innebär skrapa hus och måla. Men det är ok.....fasen tråk, men ok!

RSS 2.0