Fridag...

....idag vilket betyder jobb imorrn.
Så idag blev det till att plantera blommor. Snart blir de väl kallt igen så dom dör, men än så länge är dom fina. :)




Nä nu blir det tacolåda, nachos och en god sallad. Är de fredag så är det. :)
Ha en tipp topp fredag kväll allesammans!


Björnloppet....

....är nu genomfört, gick denna gång. Blir de återkommande nästa år kanske man måste prova med å springa lite. :) Kan va en morot för att börja träna, det och tjejklassikern. Haha


Så idag gick äntligen cykelns bakhjul sönder, har väntat på de länge så kändes bra när det väl hände. Så ringde min far för att låna cykel tills däcket ät fixat. Kan ju inte lata ner mig och börja köra bil nu när värmen är här. :)
Två dagar till ledigt, jobbar dock helgen, men snatt får man börja räkna ner till semester. :)

Häggen...

...blommar och doftar riktigt gott, vilket resulterade i att ja klippte några och stoppa i en burk. :) Nu dofta dom gott på balkongen med.


Igår tog vi och målade stugan i nappsjön och satte pären. Det va nog bra att bräderna inte komme än för då hann vi med detta istället.
Idag ha vi grattat våra mammor och fixat lite på gården och tvättat och dammsuge, man hinner rätt mycket.

Lika bra att erkänna att om två veckor får vi tillökning i familjen. :)

Nu jäklar får vi beröm...

....av mig! Snabbt gicke idag att få ner de sista fem stolparna även fast de kom förbi folk och surra. Kan mycket väl vara därför de gick så bra. :) Hann ju även med både lek med vovve och promme så nu blir de duschen.


Imorrn är de fredag och det betyder att de snart är helg. Hur underbart kommer inte det bli. :)

Fyra sorters...

...korv från Spanien tog vi och smakade ikväll. Nä fy, nära å spy en gång. Tur jag fick en öl till korven......nä korv och Tina går inte ihop. :)



Sådär då va...

...några stolpar till uppe. 5st för att vara exakt. Plus de resterande hålen för stolparna på baksidan. Det går bra nu, kompis det går bra nu! :)
Efter man jobbat på gården tog man sig en promme med vovven som fick ta sig ett dopp. Väl hemma så tycker då jag att man är värd en glass och kopp te!


Imorrn blir de till att gjuta stolparna, vem vet, kanske vi gör samtliga eller endast några. :)

4 stolpar...

...till är uppe.
Hann även med en liten promme med hunden. Får se hur mycket vi hinner imorrn. Kanske man skulle ta och börja med löpningen igen......tål att tänkas på. :)
Staket står först på listan, sen ska det rensas i land och plantera lite sallad och blommor.

Fick ett sug på "ishink" idag på jobbet, va nån som prata om det, så nästan så man måste göra en till helgen. :) Hehe.

Dag 2 av...

.....staketbygget.
Upp tidigt och började jobba vid nio tiden. Fyra stolpar gick riktigt snabbt att få upp. Sen var de bara till att gräva hål för de resterande hörnstolparna så man kan mäta ut resten. Så med andra ord hann vi tre stolpar mer än igår och dessutom lite bad för vovve och kaffe hos B & M.

Till veckan blir de kvällsjobb med staket, så kanske samtliga stolpar är nere till helgen. :)

Man får även tacka middagssällskapet för igår. Riktigt trevligt så det kan verkligen göras om. :) God mat och dryck och gott sällskap, en helt toppen Lördag!


Staketbygge....

...i solen. Vi får hoppas det blir rakt i slutändan. :) Ser ju bra ut nu i alla fall. Härligt! Kommer se ännu bättre ut när allt är klart.Hockey lyssnar vi på TV4 Play. Bra skit det där. :)Men snart måste man hoppa in i duschen, ska ju få matgäster ikväll.Ha en underbar Lördag i vämen!

När man jobbar kväll....

....får man lov att göra nån nytta innan jobb. Så idag ha jag promenerat med vovve, ätit frukost ute på balkongen och tvättat en del fönster. Bara tre stycken kvar uppe, fick slut på fönsterputs så måste köpa de innan jag kan fortsätta med de tre som är kvar här uppe och de nere.
Men som sagt så är det helt underbart ute...måste nog ut nu innan jobb.


Imorrn är de helg och staket bygge! :)

Stolt matte!

Är stolt över vovve som tog å simmade när vi gick runt sjön. En bra början för att sen kunna simma längre ut vid ett senare tillfälle. :)


Imorrn och på fredag är de kväll jobb som gäller. Känns bra, då hinner man kanske tvätta fönsterna. :)

Nä en kaffe kopp på detta så är kvällen räddad!

Barcelona...

...var en fin och trevlig stad. Mycket grön stad för att vara exakt. Vi har turistat och sett de mesta av de man ska se på två dagar. Både kyrka, gamla kvarter, katedral, stranden, parker m.m. En helt ok helg.
Enda missen på helgen va idag när vi reste hem att dom hade överbokat planet med åtta personer för mycket. Min mor fick en stand-by biljett och skulle inte komma med planet. Min bror och Klara valde att stanna så vi fick åka vidare eftersom vi skulle med ytterligare ett plan och dom skulle endast till Stockholm. Men tror inte dom klagar allt för mycket då dom fick både boende och mat för dagen,kvällen och morgonen för att sen flyga hem imorrn bitti. :) Konstigt flygbolag. Så ska ni flyga med Vueling, se till att ha sittplatser.
Nu sitter vi och väntar på vårt flyg upp till norr och tystnaden. Ska bli skönt att få va ledig till helgen. :)


Vi bodde på fjärde våningen i en lägenhet så trappor har vi gått i, har tusan känningar i låren idag. :) Vi har iofs gått VÄLDIGT mycket nu i helgen. Åkte tunnelbana en gång.
Nu har jag sett en Barcelona match i Barcelona....dock på tv:n men de räknas väl ändå eftersom de inte va nån hemma match. :) Hehe.
Mer bilder kommer då jag har tid och ork att rensa kameran.

Ha en super måndag kväll!

Barcelona....

...here I come!
Imorrn bär de iväg till förhoppningsvis lite varmare och soligare väder. :) Har inte kollat vädret ännu, men det märks när man är framme. Haha


Förhoppningsvis är de bättre väder när ja kommer hem på måndag. :)

Våren är här....

...och man kan äntligen gå runt sjön. Ska nog testa och springa där imorrn. :) Känner suget, vilket är riktigt bra. Sen få vi se om de bli av eller ej.


Annars inväntar jag nästa vecka för att se om man kanske ska börja med garvningen av fiskskinn eller ej. Spännande! :)

Krattat...

...och klart. Blev ingen löptur idag, valde att kratta och göra fint på gården istället.
Jag säger bara en sak.....dessa grannar mitt emot, snacka om att skapa ovänner. Skit i våra löv! Haha

Bara tre jobbdagar kvar innan tripp till Barcelona.

Att man kan bli så lycklig....


.....när man lyckas köpa mandariner som smakar sådär gott som på hösten/vintern. Tänk att så lite kan göra en så glad. Ja iofs blir jag glad för de mesta. Allt är ju så underbart för de mesta.

Helgens jobb har gått bra, svarat bort de flesta mail så nu får de ramla in några under kvällen så de finns nått att göra för dom imorrn. För imorrn ska jag göra nå annat skoj på jobbet! :)

Tar och lägger ut bild på fin Elefant!





Men rackarns....

....vilket gott vin de blev till maten ikväll. Kräftstjärtsoppa och ett glas vitt, fredagen är räddad. :)
Står i valet och kvalet om jag ska springa imorrn bitti eller inte. Får suga på den karamellen lite.
Jobb hela helgen 9-18. Önskar ja slapp jobba kvällar och helger, men då hade ja haft så dålig lön så de gå inte. :) Haha.

Planterade Chilin och Paprikan igår, får hoppas dom tar sig så småningom. :)



Jag började...

....min lediga dag med en löp/promme tur på knappa timmen. Sen har de även tvättas två maskiner idag, börjar få ont om rena kläder. :)
För till mor och far och rastade vovve och då blev de lite lek.


Handla och sen hem för att kratta lite. Dock börja de blåsa så fick avbryta, men lite har jag iaf krattat. Får ta de pö om pö. :)
Nu snart promme med Miss Mary för att sen slå sig ner i soffan å känna sig ledig, för nu blir de jobb fram till nästa fredag. :)

1Maj

Igår va ingen rolig kväll för hunden. Men nu på morgonen var hon sitt rätta jag igen. Usch för raketer. Två kvällar som vi måste försvinna från Dorotea, det är nyår och valborg. Nästa år är de bara att ta ledigt.

Nu till nått helt annat. Morgonprommen avklarad och nu blir de frulle innan jobb 10-19. Här får man inte vara ledig, men imorrn. :)
Mina solrosor växer för fullt. Härligt,då kanske man kan lyckas med dom i år.



RSS 2.0