Efter fyra dagar borta...

....så är de riktigt skönt att va hemma. :)

På fyra dagar har jag sprungit två mil och cyklat två mil. Det har vart ett fantastisk lopp av oss "Doroteas prinsessor".








Från prinsessa till lerduveskytte. För idag för vi iväg och tränade. Körde ett skott med bössan uppe och resterande med anlägg. Det kändes riktigt bra, träffade i genomsnitt 3 av 6. Lite mer träning så sätter jag nog de flesta. De bästa är att anlägget kändes toppen. Träna, träna, träna!



En veckas jobb, sen tar jag ledigt i tre veckor! :)


Då va denna helg...

...snart slut.
Midsommarafton åt vi tre rätters och jag var så mätt hela kvällen, lite sådär äckligt mätt. Så tre rätters kommer inte intas inom den närmsta tiden.

Efterrätten blev tilllagad i de fina mini kastrullerna. Rabarberpaj! :)

Det har även hunnits med att skjuta lite lerduvor. Riktigt kul nu när man vet vad man håller på med. Nästa gång måste jag prova göra ett anlägg med för att se om de går lika bra. :)

Tummen upp för Lerduveskytte!

Denna vecka blir de två dagars jobb för att sedan ta på löparskorna och springa lite varje dag i fyra dagar. Sen en veckas jobb innan semester och fjället. Underbart! :) Som jag längtar till lite långledigt!

Midsommar....

....vad är de för påhitt om att man ska jobba denna dag?
Själv försöker jag slå ihop jobb med jobb (två flugor i en smäll). Så jag sitter och lyssnar och knåpar lite!



Ikväll ska vi tusan göra en tre rätters! Sen om de kommer orkas med, det återstår att se. Men först ska de jobbas klart! :)


Söndag!

Idag började jag dagen med att skörda i landet. Gräslöken och rabarbern ligger nu i frysen redo att användas! :)

Sen på eftermiddagen tog vi oss ut och sköt lite lerduvor igen, även fast kinden var lite blå. Men denna gång hade jag bössan uppe och redo. Tyckte det kändes riktigt bra, så nu ska de övas och övas och även övas hemma på anlägget framför spegeln. :) Det är kul när man träffar några duvor!




Vid nästa skytte måste även den riktiga kameran med så man kan knäppa riktigt coola bilder!

Har även kunna färdigställa ett armband idag, vilket känns toppen för då är de bara resten kvar! :)

Trevlig söndag!

Hasselbackspotatis.....

....blev det ikväll till en grillad älgrulle och sparris och haloumi. Aldrig ätit hasselbackspotatis förut, men jäklar så gott de va! :)

Citronvatten har jag halkat in på så de dricks varje dag. :) Mumms!



Det har hunnits med mycket idag. Det blev gräsklippning, gång/löptur och lite Lerduveskytte. Vi provade den nya kastaren och den va kanon, men mitt skytte måste jag träna på.



Får se om de blir lite träning imorrn med. Måste bli ett med bössan! :)




Nytt material till...

...arbetet i verkstan är nu beställd. :)
Senaste armbandet som blev klart va ett till Sanna och såg ut såhär:



Sen har jag nu fått in några beställningar med lite annat mönster än vad jag gjort tidigare och det känns kul. :)

Annars ska kvällen tillbringas hemma i verkstan för att färdigställa några armband som står på tur innan de nya materialet kommer. :)

Regn och rusk...

....då jobbar vi lite i verkstan!
Dessa saker blev färdigställda idag.







Riktigt nöjd blev jag. Jag har en otroligt bra partner som förstår precis hur jag vill ha renhornen. :) Halsbandets mönster är de första som jag broderat. Så de är väl inte super rakt, men de blev bra ändå! :)

Nu ska de färdigställas lite fler armband, sen blir de nya idéer som ska spånas på.

Äppelträdet.....

...blommar så fantastiskt just nu. Dock kommer de snart en regnskur eller vindby som gör att dessa blommor försvinner. Men just nu är det helt fantastiskt!










Hur tänkte jag...

...när jag skrev lappar med tusch och tejpa fast på mina krukor?
För inte ser jag nu vad som står, rackarns regn! :)



Var även på lite crossfit ikväll, googlade att om man va lite snuvig gick de bra samt att kroppen inte kändes som bly. Så nu inväntar vi morgondagens träningsvärk!
Nya övningar var det ikväll, jätte kul !


Det tar sig...

...så snart är förkylningen helt veck igen!

Igår trotsade jag förkylningen så vi for ut och koka kaffe i regn och rusk så hundarna fick springa av sig, sen när vi kom hem sov vi alla tre gott i soffan i en timme. Sen tappa sambon upp ett varmt bad till mig och ett glas rött...vilken karl! :)

Imorse vaknade jag med snäppet mer energi. Härlig känsla, efter att ha vart halvt orkeslös. Så idag for vi ut å grilla korv och kaffe, hundarna både bada och sprang av sig lite energi.

En helt ok helg för att inte vara fullt frisk. Men imorrn blire jobb och på tisdag förhoppningsvis Crossfit pass! :)

RSS 2.0