Uppsala..

..och utbildning. Det är aldrig fel att gå en utbildning och tur så är den bara två dagar i stöten. Så imorrn får man åka hem igen. :)

Upp tidigt imorse för att hoppa på planet och sen startade utbildningen 9:00 och höll på till 18:30. En hektisk dag, så nu har jag tagit mig en lång varm dusch så nu är jag laddad för hotelllyx med Loka och två chokladbitar. Blir en tidig kväll!

Imorrn frukost vid sju tiden och sen startar utbildningen 8:30 och räcker fram till 16:30. Sen ut till Arlanda för att flyga hem och sen hemma vid nio halv tio tiden. Fredag jobbar jag 7-16. Sen en helg i BORGA? Awesome!

Måndag!

Denna vecka kommer gå fort eftersom den är rätt fullbokad. Jobbar 8-17 imorrn, åker ner till Uppsala Onsdag och Torsdag, jobbar fredag. Sen blir de upp till Borga i helgen för att känna fjällluft, basta och elda. Kommer bli grymt!

Idag var jag ledig och det har bakats ett GI-bröd. Jag är inte så mycket för de olika bantningskurerna så tar lite av varje istället eftersom jag vet om att om man vill gå ner i vikt så gäller de att göra av med mer än vad man stoppar i sig!


Jag tog även å pressade lite juice som vi ska avnjuta lite senare. :)


Till middag blir de nått nytt. Broccolibollar med rostade rotfrukter. Det gäller att prova nå nytt å dessutom är de ju vegetariskt, inte illa eftersom jag älskar en god kött eller fisk rätt.
Trevlig start på veckan!

Lediga Torsdag!

En sparktur vid nio och en promenad vid halv två tiden eftersom solen tittade fram. Har hört att man ska va ute i solen för att få mycket D-vitamin. Nu hoppas vi att hundarna är nöjd med! :)




Finns mycket vackert i Dorotea som man kan knäppa kort på. :)

Tre jobb dagar kvar av denna vecka, sen en ledig dag. Nästa helg hoppas jag att de blir en tur till Borga! :)

Sparktur nummer 2....

...med pannlampan gjord. :)
Jag skulle lätt sparka långt med dessa två draghundar till hjälp. Dock blev jag hungrig idag å vände vid bommen. Haha



Känns bra att kunna sparka med dom så att de blir lite spring i deras ben. Nu gäller de bara att börja cykla till sommaren. :)
Men nu först lite cirkelträning och en dusch, sen middag!


-25 ute, mygg fritt

Dagens motion tog vi på cykelstigen och bortåt. Turen får ni i bilder så ni får se hur fantastiskt det var. :)





















Nu blir de bara bättre och bättre ute, snart får man sitta i en driva och mysa i solen.
Imorrn börjar 6 dagars veckan, ledig Torsdag!

Skidpremiär!

Idag packade jag in skidor och hundar i bilen och drog upp ovanför Måntorp för att ta mig en tur. Lite kallt om både rumpa och hår, men så otroligt skönt. Gick inte snabbt, men framåt.
Här kommer premiären i bilder!










Vad kan man mer säga om turen än att Måntorp levererar idag igen! :)


Fredag!

Sista kvällspasset påbörjars snart för denna vecka, sen är de helg! :)
Idag har Fenja läst" Dorotea Aktuellt". Som ni ser så får hon läsa den sist eftersom den sedan blir en aning svårläst. :)




Onsdag!

Det har varit lite kallt ute de senaste dagarna, så inte allt för långa promenader blir det. Idag blev den endast på ca 3km. :)


Blir de varmare i helgen ska jag nog damma av skidorna och ta en tur. Då får hundarna träna! :)

Annars blir de inne pyssel som gäller innan jobb. Både stickning och korsordslösning. Samt eldvakt!



Underbart!

Var det inte helt fantastiskt väder ute idag? :) Jag å hundarna mådde då gott på våran promme på ca 8km idag. Livsnjutare är något vi eftersträvar!





Roxi gick med socka första biten tills hon tappade den i skogen och fick då gå utan. Jag hade en extra med mig, men de gick så bra, så nu får hon va utan på heltid. Dock är jag nog skyldig sambon en yllesocka eftersom jag ej återfann den. :)

Min kvällsvecka börjar imorrn, vilket betyder att de snart är helg och ledigt igen. :)

Lördag

En blåsig och kylig dag, men jag trotsade vädret och tog med mig hundarna ut. Roxi fick springa lös idag, vilken lycka. Var några veckor sen hon fick springa, så nu är det en nöjd tös! :)








På vägen hem stannade vi till i Måntorp på lite fika. :) Sen väl hemma blev de lite snö skottning så sambon blir glad, så nu sitter man i soffan och inväntar kvällen!

Ingen träning...

...blev det alls idag, varken för hundar eller Tina. Blev en film direkt efter jobb och när den va klar då fanns inte orken. Jag måste ut med hundar direkt efter jobb annars blir jag en hösäck! :) Får se om de blir dubblas i helgen istället.

Fredag imorrn och de känns toppen eftersom jag är ledig i helgen, då ska jag och hundarna på äventyr. :) Förhoppningsvis får man en värmande kopp kaffe på hemvägen.

Ha en fortsatt underbar torsdag kväll!


Bjuder på en bild från i somras.

Lediga dagen!

Idag har julen plockats bort helt, igår försvann alla saker och idag tog jag och bytte gardiner. :) Nu väntar vi på vårvintern och de soliga dagarna, fast först mycket snö och kyla. :)

I eftermiddags tog jag och gjorde några Energibars som jag tänkt ha som mellanmål på jobbet så jag orkar med en promme direkt efter jobb innan middagen. :)


Nu få vi hoppas att dom är god!

Idag blev det även andra passet av cirkelträningen, hade fortfarande träningsvärk i rumpa och lår, men bara att köra på ändå. Tog även tyngre vikter på vissa av övningarna så hoppas jag att de kan ta i armarna med. :) Två pass till ska jag hinna med i veckan!

Nytt år....

....och nytt litet styrkeprogram hemma. Denna månad ska de bli lite cirkelträning! :)

Gjorde första passet igår och idag känns de, skönt, för då kanske de tar! :)


Imorrn...

....är de jobb som gäller.
Längtar redan till nästa gång vi ska upp! :)


Vi for iväg för att slippa raketer och smällare, men tro fasen att de ska skjutas även ikväll. Nu får ni FASEN ge er! Man skjuter på nyår kl 00:00. Missar man det, då få man spara sig till nästa år! PUNKT!

En god start på året....

....blev det. Frukost, lunch och sen ut och rasta skotrarna. Vovvar fick va hemma och vila. :)


Imorrn går bilen hemåt, men jag hade gärna stannat några veckor till. Dock måste de jobbas, samt att hundarna inte ha nå mat. :) Haha! God Fortsättning!

RSS 2.0