Lördagen....

...är inte så tokig! :)
Tanken var att jag skulle följa med att skjuta lerduvor, men eftersom Mattias inte ville lämna roxi en längre stund så tänkte jag att ja stannar hemma så får han fara å leka lite. Tar och följer en annan dag då solen skiner så man kan sola lite medans pojkarna leker! :) Hahha!
Så det fick bli en promme med hunden runt sjön och så ställde jag in glassskålarna i frysen för ikväll blir det hemmagjord glass, måste ju prova glassmaskinen! :)
Träffade en liten stövar valp på vägen och blev så rakarns kär. Va söt dom är dom små liven....:) Roxi ska inte känna att hon inte är gullig för det är hon även fast hon är vuxen och myndig! :) Haha. 
Näe om man ska ta och invänta mor och far och fara å hälsa på och lämna ett brev som kom till oss istället för dit, sen ska det nog städas lite här hemma tror jag bestämt! :)

Då va det helg!

För min del i alla fall. Vet att det finns det som jobbar i helgen.
Min helg är efterlängtad! Weee......På söndag är det bara ett år kvar till semester! Det ni......haha inte är jag deppig för det! Går snabbt! :)
Ha en super trevlig helg, nu snart ska jag hem å äta gott och dricka gott!

Fredagen....

....började med en morgonpromme med hunden och sen lite hopp och styrka :) 
Idag är jag helt återställd efter den där dumma sillen! Hahah. Lär man sig av sina misstag? Hmm det tror jag inte, ja kommer nog äta mer gammal mat.
Vårat äppelträd blommar så fint, tråkigt att inte solen sken när jag tog bilden, men man kan föreställa sig ändå att det är super fint och luktar ypperligt gott!
Ledig helg i helgen, så får se vad som hittas på.....ska bli skönt att bara vara med. Men något står säkert på schemat, typ gå förbi hos mor och far och proppa i sig alla rabarbermuffins som mor hade bakat! :) Hahah!

Att matförgifta...

....sig själv är inte en höjdare.
Tog och provade det igår vid lunch så igår kväll var jag inte så stark.
Men tog och gick på jobbet idag ändå lite halv ynklig och utsvulten. :)

Men nu när klockan början närma sig 18:00 så känns det betydligt bättre, kan vara för att jag tog alvedon på lunchen eller så är det för att det har gått över. :)
 
Bjuder på ett bra band.........och låt såklart!
 
 

Bra dag igår....men....

....vad hände nu? 
Börjar dagen med att söla tomat på min t-shirt. Hmm, hur dagen kommer bli får vi se....:)
Roxi har gått och blivit i löpen med, det enda braiga med att hon är det är att mattan i vardagsrummet fick ut och lufta sig lite och sen ner i källaren, plus att när hon har löpt klart så blir det stor städning av golvet med dammsug och tork. Haha! Så även fast det är lite blodfläckar lite överallt som man försöker torka upp efter som så blir det bra i slutändan! :)

Idag är en...

...bra dag!
Bara så ni vet! :)
Egentligen är det en toppen dag och ett steg närmare.....

Hade jag haft karaktär...

...hade jag inte ätit godis igår utan hållt mig tills helgen. :)
Men va tusan ligger det framme så kan man inte låta bli......
Andra dagen på mitt 10-19 pass av fem. 
Morgon promme och dagens hopp är gjorda, så nu frulle och korsordslösning i land.
Njut av dagen mina vänner! För idag är det Tisdag och tänk på att det är bara Tisdag en gång i veckan!

Lite att göra på jobbet....

....då lyssnar man på musik!
Ryser varje gång jag hör denna låt. Så himla bra!
 
 
 

Då va.....

...midsommar över. Vad hände då igår kväll? När ja kom hem blev det sill och ägg förrätt och ett glas vin, sen kubbspel, jag vann 2-1! :) Senare tog vi och grillade. Efter två vinglas och en whiskey va inte ögonen så uppkäftiga och somnade till i soffan lite då och då. Så var min midsommar, inget speciell alltså. Å nu sitt man på jobbet och har precis startat sitt arbetspass!

Glad Midsommar!

Fredag och midsommar!
Kollar man ut så ser vädret ut att bli kanon. Så jag vill önska er alla där ute en underbar midsommar. Det är ni värda. :) Själv jobbar jag några timmar men får hoppas på varm kväll med gomat och mys.
En sådan drink nedan skulle inte sitta fel en varm dag som denna!
Glad midsommar och skål på er!



Sparrissoppa!

Hittade ett recept på sparrissoppa. Jag kan erkänna att den vart riktigt bra! :)
Mumms, gillar att laga mat som jag aldrig gjort förut, för man vet aldrig hur det ska smaka. 
Man blir helt enkelt överraskad varje gång det lagas något nytt! :)
Blev även ett glas vit såklart! :) Det är man värd när man lagar en super god soppa! :)

Man har lite tur....

....när man lyckas passa in fina dagar då man är ledig.
Blir inte så mycket ledigt i sommar så jag klagar inte då det är sol ute när jag är ledig! :)
Har hunnit med en del idag, klippt gräs, varit och handlat (sjukt mycket folk, tror det va kö till osten innan jag hann dit) och så har jag såklart läst lite bok i solen.
Imorrn blir det jobb då det är många som är lediga, men inte är jag bitter för det, jobbar bara mellan 8-17 :) Även lördag blire jobb 9-18! Men söndag är jag ledig igen, hoppas på sol då med! :) Haha! Men här kan man inte sitta, måste snart ut och gå en promme med hunden, kanske ska invänta Mattias och se om han vill hänga med idag.

En helg kan gå fort....

....men man kan även hinna med en massa saker! :)
I fredags åkte vi upp till klippen för att övernatta och kolla läget. Strålande sol och alldeles underbart! Mer sånt till folket! :)
På lördagen när vi va påväg hem stannade vi i Måntorp och där blev vi bjudna på mat, mumms så gott det var! Å efterrätt och kaffe på det! -mumms-
Sen hem för att snabb duscha och sen till mor och far för att hjälpa dom med telefonerna. Båda har nu var sin smartphone. Haha.
Så har vi kommit till söndag. Här har vi hållt på med gårn, fixat plattor, stupränna, dörr och trappor. Har hunnit med mycket, så ikväll blir det en lugn kväll med go sallad till middag och bara ta det lugnt!
Lite bilder från fredagen kommer här.
Såhär härligt hade vi det!
Provade en ny öl, tydligen var det citronsmak i den, Var väl sådär! :)
Middagen bestod av Pitabröd, kebab och wookgrönsaker!
Lyssnades även på fotboll under kvällen, Sverige spelade väl inte så värst bra, men betydligt bättre än tidigare då dom inte ens fick va med å spela EM!
En helt underbar helg, så nu kan man jobba ytterligare en vecka. Snart midsommar och sen hoppas jag värmen kommer ordentligt! Trevlig Söndag!

En whiskey...

...på det här så kanske min heshet försvinner! :)
Allt värt ett försök i alla fall. Man har ju hört att det ska fungera.

Regn ute...

...städ inne! :)
Idag har de vart städdag. Och även lite bygg dag.
Håller på att bygga ihop garderober as we speak! :)
Skönt med ledighet, är otroligt hes, men har fått vare mycket tyst idag så rösten kommer tillbaka, ska ta mig lite eftermiddags te efter denna garderoben är byggd. Då är det bara en kvar! :)
Ha en underbar Torsdag!

Whoooop!

Jag firar mitt inlägg med sista kvällen för denna vecka.
Tror inte min röst hade klarat ännu en kväll.
Den dog ut där ett tag men kom lite tillbaka efter en liten te kopp.
Imorrn ska jag försöka göra så mycket som möjligt av mina små sysslor så att man bara kan vara på fredag och resten av helgen!

13 Juni

Solen skiner och är faktist riktigt behagligt i solen.
Att börja halv tre såna här dagar är helt okey, man hinner som njuta i solen.
Har suttit ute och läst största delen av dagen.
Min tomat planta har även den fått vara ute och luftat sig. Hoppas på att den växer lite mer och att det kanske kommer nån liten tomat? Ska få vara ute mer i solen tror jag!
Sista kvällen ikväll, hoppas rösten håller bara. Sen imorrn finns det sysslor att pyssla med här hemma på gården! :) Plattor, klippa gräset, rensa ogräs m.m.

Läckerol, vatten.....

....och Läckerol har fögyllat min kväll! :)
Är man lite hes så är det svårt att prata i tele, men det har fungerat än så länge, får väl vara glad för att det inte riktigt ringde på lika mycket som igår. :) Haha!
En kväll kvar bara sen LÅNGLEDIGT!
Jag älskar verkligen dom lediga dagarna. Men gillar verkligen mitt jobb med, tycker det är kul att gå till jobbet och då har man ett bra jobb med bra jobbpolare! :)

Det blommar....

.....friskt i träden :)
Så underbart att solen har hittat hit med. Dock så har ja inte vart ute så mycket idag eftersom på nått vis så har min röst blivit lite konstig. Igår runt dom sista samtalen så började den försvinna lite lätt. Idag är man lite hes men ska nog gå bra att jobba! :) 
Bara två kvällar kvar tills man är lång ledig i fyra dagar! Underbart!
Roxi mår super bra idag och det är skönt att det inte var nått allvarligt!
Life is good!

VAV?

Är inte VAV något man borde få göra?
Borde införa vård av vovve, eftersom även dom kan bli sjuka och behöva hjälp en dag! :)
Idag mår Roxi mycket bättre....personligen kunde jag inte somna igår kväll efter ja kom hem från jobbet. Man tänker ju både det ena och det andra.....men efter att hon vart upp och drack lite vatten så kändes det bättre och jag somnade.
Idag har hon hoppat och lekt lite, men ingen promenad ska vi ut på eftersom vi har bestämt att hon ska få vila så hon får tillbaka sin rätta energi.
Just nu ligger hon ute och njuter och tittar runt.
Man kan ju inte mer än smälta när hon bär paraplyet åt en!
Gullvovven!

Söndag....

....och jag har ätit för mycket godis.
Usch! Skulle aldrig ha tagit med mig lite godis på jobbet........FY!
Men men nu är det uppätet i alla fall.

Idag har Roxi inte varit sig själv. Matte som man är blir man väldigt orolig.....må det bara vara att hon är trött och kanske hade lite vätskebrist. Åt som hon bruka men har inte den där energin som hon alltid har.
Så nu sitter jag orolig på jobbet........inte okey!
Det är nästan så jag måste VAVVA (vård av vovve)

Vi drar en....

...en lugn låt innan vi gör kväll!


Fredagsnöjet!

Igår kom solen fram på eftermiddagen.
Då tog vi tag i saken och for å provade lite!
Grymt skoj måste jag erkänna, men rackarns så nervös jag va när jag skulle börja skjuta (har ju aldrig gjort det förut, luftgevär räknas inte).
Idag regnar det! Som vanligt känns det nästan som. Tur vi satte pären igår och även planterade jordgubbarna! Börjar inte jobba förrän halv tre så vet inte riktigt vad som ska hittas på innan. Måste kanske ut på en promme, men det regnar....hmm....ja vi får se helt enkelt. Ta dagen som den kommer kanske.

Vedklyvning, vedstapling....

....var väl gårdagens jobb! :)
Först klöv Mattias och jag staplade, sen fick jag ta över mansgörat och klyva ved och han köra iväg veden.
Jag måste få erkänna att det var riktigt skoj att klyva! Leka lite med maskiner är väl aldrig fel! :)
Sen körde vi över lite ved till Mattias föräldrar och där blev det middag. (mumms)


Idag var det vanligt jobb och imorrn får vi se om det blir jobb eller jobb på gården! :)

En liten rackars förkylning börjar närma sig hos mig, vill inte ha den, men ska ändå jobba hela helgen så den får väl hälsa på, bara jag kan jobba så! :)

Nu blir de snart hem och en kvällspromme i solen :)

London 3 days!

För att sammanfatta London så var det en stor stad, lite grönt och väldigt mycket folk.
Sen att vi va där samtidigt som man skulle fira Drottningen va väl inte allt för smart! :)
Efter en härlig helg med massa intryck är det skönt att komma hem till lugnet igen och jobbet på gården!
Ett måste är ju att se Musikalen Thriller, shit va bra den va, är inte själv ett stort fan av Michael Jackson men den musikalen va grymt bra.
Har man inte druckit "Afternoon Tea", har man inte varit i London. Så det fick vi in i söndags runt 18 tiden. Haha, vi har hunnit med mycket på kort tid.
Här kommer litet smakprov från London. Mycket litet!

RSS 2.0