Hundpyjamaspartyt...

...har börjat.
Vi började med att ta en lång promenad genom skogen. Även Cheeva fick vara lös lite och sprang såklart som en dåre.
Efter den turen vilar dom lite och sen får man se om det blir lite lek :) Haha. Imorrn börjar mina 6 jobb dagar. Skönt å få jobba lite när man vart långledig. Haha, blir lätt göralös. Tänk den dagen ja blir miljonär, jag måste då skaffa mig en hobby känner jag, annars får jag det tråkigt som miljonär.

Regn i November?

Vet inte om jag varit med om att det regnat såhär i November.
Imorrn är det december och ska det fortsätta såhär blir det aldrig vinter. Nej inte det, fy va tråkigt. Må detta sluta så man kan få vinter och så man kan ut å åka skidor och skoter. Fuck this!
MINUS är vad jag vill ha!

Ännu en kväll......

....med en sparktur.
Man kan säga att sparkarna är väl inköpta. Dom kommer att användas många gånger. :)
Idag har ja vart i v-mina och kikat. Det enda jag kom hem med var garn och en hundpläd.
Imorrn ska cheeva sova över hos Roxi. Haha dom ska ha pyjamas party. 
Jag ska alltså vara hundvakt.

Är ingen höjdare....

...på att göra FINA lussebullar :)
Men nog lär dom smaka sjukt bra, men dom är inte vackra så man kan sälja dom. Nångång i mitt liv ska jag göra dom perfekta lussebullarna som man kan sälja. Men tills dess gör jag dom stor, ful och super goda istället.
Medans brödet ska stå i en timme ska jag se om jag kan montera ihop sparken jag köpte idag. Tycker det är på tiden jag köper mig en egen spark, så idag blev det av. Nu ska jag montera ihop den och i så fall ut å sparka ikväll om det går som det ska. :) Haha.

1:a advent....

...var det igår.
Blev dock ingen första ljus tändning så jag kör det nu på morgon kvisten istället :)
Idag har jag planer på att baka, både lussekatter och bröd, men först ska jag vila lite å spela betapet och sen ska jag fara å handla. Efter det då ska jag ta tag i mina bullar bak. Haha.
Ha en super bra MÅNDAG!

Blev en tur till Åsele...

....imorse för att träna lite fotboll.
Shit, det kommer kännas imorrn, då det är träning igen men i Dorotea. Haha.
Kul vare å se att man är nog inte så kass, vi från dorro höll ju jämt tempo med dom brudarna! :)
Igår tog vi och beställde ett xbox som julklapp med kinnect. Jäklar va skoj det ska bli när det kommer. Haha för man får väl börja spela innan jul även om det är en julklapp?

Tror det blåser lite....

....ute idag.
Andra promenaden för dagen blev ner mot mörttjäsrnsvägen. Så halt och isigt, kan inte ens vara kul för hunden att gå. Hmmm....men nu är den avklarad. Å självklart var broddarna på!
Nu ska jag ta å färga håret och sen bara mysa ner mig i soffan å känna lugnet av denna lördag. Hoppas på att hunden håller sig lugn med nu när hon ändå få vart ute två gånger idag, lite lyx! :)

När dom här hänger....

......uppe, då börjar det närma sig jul.
Det är verkligen mysigt när det börjar lida mot jul, men i år saknar jag snön. Vart är den?
Det blåser ute och är snor halt ute, men min bästa vän är idag "Broddar" :)

Nu är det slut på veckan...

....det är dags för fredagsmys! :)

Ikväll ska det ätas hemmagjord pizza, ska handla lite påvägen hem. Det roliga är att ja har minne som en kråka, glömde ta upp köttfärsen och räkorna. Haha, men det man inte har i huvudet får man ha i bena. :)

Vet dock inte vad jag ska göra imorrn, blir nog en promme med hunden på morgonen iaf, men sen då? Julpynta? Julbaka? JulPromenad? Äsch får ta det imorrn.

Glad Fredag Allesammans

Man kanske ska bli en såndär....

....som bakar tårtor. 
Haha tror ni inte jag skulle passa som en sån?
Är jag mästerbakare eller vad?! :)

Visste ni att jag...

...är 10152 dagar gammal :)
Intressant och veta va?

Idag säger jag GRATTIS till Mattias. Så ikväll ska man få tårta....mumms! :)

Som en käftsmäll....

......kom träningsverken.
Idag kan jag gå med smärtor, hosta med smärtor........men är det inte en härlig känsla ändå? :)
Ikväll blir det tårtbak och Onsdagsmys!

Inte illa då man....

....får skjuts ner till jobbet efter en super god lunchlåda :)
Ikväll direkt efter jobbet blir det te mys med Eva.
Å vips så är det en ny dag!

Stackars....

....Gävle Bock.



Varsågod och läs: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13968457.ab
Tycker det är bra att han ska få en dräkt och ska få stå HELA vintern.


Det va inte igår....

.....man sprang runt som en yr höna på fotbollsplanen.
Men riktigt skoj var det. Så nu är första fotbollsträningen gjord och fler kommer det bli. På söndag ska vi tydligen till grannkommunen och visa upp oss och träna lite. Vi är som sagt för få i Dorotea så vi får i så fall spela med Åsele. Men inget är bestämt ännu, först och främst ska jag träna.
Lite dumt att ja inte har så mycket träningsverk idag, känner mest av i ryggen (dåliga ryggmuskler) Men antar att det värsta kommer i så fall imorrn. Oj oj, vill inte ens tänka på det. :)
Tror jag avslutar med att ta mig en kopp te till och en appelsin och ett parti betapet.

Fotboll....

....står på schemat ikväll.
Är inte riktigt hundra frisk men ska ändå dit å lira lite, känna lite på bollen m.m.
Får ju helt enkelt ta det lite lugnt.
Annars är det promme till jobbet som gäller. Måste erkänna att det känns tungt idag, men som jag skrev tidigare, ska det bli en vana måste man göra det en massa gånger. Hmmm.....får se hur det känns sen när det blir snor kallt. Haha. Men denna vecka ska jag nog fasen klara i alla fall.

Det har snöat.....

....hela dagen.
Så det är vitt på backen och det gillar jag. Kommer förhoppningsvis bli en vit jul.
Även ljus-advent-staken är klar, kommer nog få byta granris några gånger innan julen är här men det är de värt. Nästa helg ska det julpyntas lite i alla fall, för lite pynt måste man ha :) Haha!

11-11-20

Igår gjorde jag premiär ute i skogen. Följde med på fågeljakt, fast egentligen så ville jag bara motionera mig själv och hunden. Ingen fågel blev skjuten men vi såg en hel del. Hunden fick ju springa av sig och det va det viktigaste.
Inatt har det snöat så det ligger lite på marken. Underbart! Så idag ska jag ta mig en promme till mor och far och hämta upp lite saker som dom skulle köpa när dom var på Dollar. Så ha en super bra Söndag!

......


Upp tidigt...

...även en lördag.
Varför kan man undra!
Vaknade sju och tänkte ja kliver upp och tittar vad tv:n erbjuder. Alltid mysigt att se en film medan det ljusnar ute med en tekopp. Så här sitter jag, fast det är rätt ljust ute nu. :)
Köpte doftljus av Martina som blev levererade i veckan, har redan eldat upp ett så det luktar lite pepparkaka i huset. Mumms, slipper man baka så det luktar, smart va? Haha.
Nu blir det ett parti betapet

Fredag!

I två dagar har jag gått till jobbet, gått hem på lunchen, gått tillbaka till jobbet och sen gått hem på kvällen. Har ju kommit på att det lönar sig att gå till jobbet än att ta bilen. Bilen kostar så mycket pengar. Dessutom får man motion och friskluft med. För att jag då ska kunna göra detta varje dag så måste man göra det till en vana. Det kan ta tid, bara så ni vet. Så det är bara att tvinga sig att gå.....hela nästa vecka ska jag med gå.
Enda gången jag hittills får dispans från att gå är när jag börjar 14:30 och slutar 23:30. Men ENDAST då!

Så nu får vi se hur länge jag kommer hålla på, förhoppningsvis lyckas jag göra det till en vana :) Haha

Ikväll är det IDOL som gäller på tv:n. Hoppas det är bra låtar dom sjunger. Ska gå på My Way och hämta ut ett paket och kanske köpa något gott innan jag går hem. Mumms. Imorrn har jag helg, undra vad som händer då.
Spännande, för det får jag nog reda på imorrn!

Crazy, Stupid Love...

...var en mycket bra film.
Såg den igår och det kom en del skratt. Jag rekomenderar den starkt.
Men frågan är ju, kan en film bli dålig om Steve Carell är med? NOPE!


Åter igen....

....fick jag en lös hund efter mig.
Så fort jag ser en lös hund, ska den alltid komma fram och leka med min lill vovve. Å sen följer dom efter. Idag hade jag turen att precis nästan vara på Mattias jobb, så han fick hålla fast den lösa hunden medans jag gick hem. :)
Tydligen hade hunden sprungit efter oss men inte hunne ikapp sån tur va.
Tycker inte om när hundarna springer lösa i trafiken, rädd att dom ska bli påkörda.

Men nu är det frulle å betapet som gäller! :)

Att gå till gynekologen......

....tycker jag inte är speciellt kul.
De senaste två åren har jag i alla fall sluppit en undersökning. Men varje gång jag ska dit duschar jag av mig noggrant för att vara ren och fräsh. :)
Skönt att slippa slänga upp bena och känna sig naken.
Så då har man p-piller i ett år till, tills nästa gång jag ska dit och svettas och undra över om man ska få klä av sig och lägga upp bena eller ej.

Förkylningstadiet....

...går som det ska.
Idag är min 3:e dag av att vara som mest förkyld. Sen imorrn ska det bli bättre på 3 dar. Känner mig redan bättre än va jag gjort de senaste två dagarna.

Idag fick ja ny dator på jobbet, då min gamla dog i lördagsmorse och ville inte starta. En fin svart dator. Kul Kul.

Imorrn eller Onsdag ska jag laga torskgratängen som Marie tyckte va så god som Annso lagade. Har fått receptet så tror det blir imorrn faktist, då får man passa på att handla med. Jag tror inte ens att den kan vara dålig då Annso är en sjuhelsike bra matlagerska. Tror hon aldrig misslyckas med något :)

Nu back to work

Nässpray 3 gånger om dagen?

Varför får man inte det mer då det bara håller i sig i 4 timmar per gång.
Sitter här och håller igen med nässprayen för jag redan har använt den två gånger och måste ha innan jag gå å sover. För annars kommer jag inte kunna sova, det vet jag. Så nu sitter jag här på jobbet med en täppt näsa och bihålerna som gör lite halv ont. Men vad gör det när man har sovmorgon och börjar inte förrän halv tre imorrn igen. Tur förkylningarna brukar vara värst på morgonkvisten.

Idag har jag lyssnat på en massa gammal musik på youtube under tiden som ja jobbar. Skönt att lyssna på sånt som man som glömt bort att det va bra. Haha. Ibland eller oftast förvånas jag över saker och ting och även mig själv.

Undrar även om man sväller upp om magen då man är sjuk? Känner mig SJUKT uppsvälld. Hoppas det går över när jag är frisk. Eller så har jag blivit tjock. Haha då får man väl börja träna mer då. Rackarns hoppas det bara är en uppsvälld mage.

Sängen nästa!

Moa Lignell

Hon är en rackare på skriva egna låtar. Och hennes röst passar förbaskat bra!
Tänk va bra att en del har sjukt bra talang



Hunden har sprungit av sig idag, över 2 mil men ingen fågel blev det. Nästa gång då ska då jag hänga på å se hur kul det är att jaga. :) Hoppas även då när jag är med att man får skjuta något. Frisk luft är bra!


Söndag

Tänk att det är söndag igen. Sjuk som jag är får jag ligga i soffan hela dagen tills jag börjar jobba, för hunden hon är visst ute och prov jagar. :) Ska bara ligga här och dricka massa te och bara vara tills jag börjar, så kanske man blir frisk som planerat helt på fredag :) Haha.

Imorrn är sista kvällen på jobbet och sen får man va ledig i två dagar. Vilket känns bra så man får vila ännu mera. Men nu ska ja se på filmen som inte verka nå bra, men har ja väl satt igång den får ja väl se den :)

Laleh

Det är bra tokigt att jag aldrig tänkt på denna artist förut, men vips så ser man som sagt på "så mycket bättre" så tycker jag hon tolkar låtarna väldigt bra. Kan va en favorit i programmet, men Jason ligger ju självklart bra till han med :) Haha!

Det är mycket fint.....

...ute nu för tiden.
Här kommer dagens bilder från promme med hunden. Alldeles vitt även fast det inte har snöat ännu.





Nu inväntas bara snön så man får börja skotta snö och göra snö änglar och åka skidor :)

Då kör vi!

Nu ska det lösas i en timme.......

2011-11-12

Självklart är man uppe med tuppen som vanligt.
Det blir lätt så när lill vovven ska ta och kissa runt sju eftersom hon hör att nån rör på sig. Så då ställer man upp, sen är ja ju som pigg så då blir de lite tv och frukost.



Det va min frukost och en te kopp såklart! :)
Men nu blire till att invänta melodikrysset och sen ska det ut och promeneras med hunden så hon får lite motion med och även jag då såklart. Idag är det mer sno i näsan än tidigare, bara så ni vet! :) Hahha

Tråkigt, men.....

...sant!
Sverige vann visst inte ikväll.
Det roliga som hände ikväll vid fem tiden var att strömmen gick. Då började man känna paniken att nu jäklar kommer något gå fel. Men icket. Har varit en lugn kväll här på jobbet.
Nu har det inte ringt nån på ett tag, vilket är bra, då gör folk annat än att ringa in. :)
Å så undrar jag även vem som kommer åka på Idol. Får jag hoppas på nån så är det Andre.

Det har varit...

...minus grader här nu i två dagar, både kväll och dag.
Det är skönt, dock lite jobbigt för min bil, men det är nog mest skönt. Hade till och med blivit lite lite lite is på sjön. Snart så är Vintern här.
Ikväll går jag på kvällspasset i fyra dagar. Det är rätt skönt att jobba det passet på helgerna om det är lugnt, vilket jag tror det är eftersom det inte spelas några matcher. Skönt skönt. Dock har ja som sagt hosta och förkylning i kroppen, men det ska nog gå ändå, en massa te och halstabletter sen är det lugnt! :)

2011-11-11

Idag är det en sån där jämn dag. 11-11-11. Tänk om man va född då, då är det lätt att komma ihåg sitt person nummer :)
Förkylningen börjar tränga sig på hos mig. Har känt av den i två dagar nu. Men om det är som det ska så kommer den bryta ut helt imorrn kväll, sen kommer jag vara sjuk i tre dagar och sen kommer de bli bättre i 3 dagar. Alltså snabbt räknat så kommer jag va frisk igen nästa fredag! :)
Bjuder på en låt såhär på morgon kvisten. Skönt att börja sent idag.

Ledig?

Näe, det blev lite jobb idag.
Sitter på jobbet nu, men det är lugnt.
Börjar bli torr i halsen så jag tror en förkylning är på G, men den ska stoppas i tid!

Nu rackarns.....

....ska jag spela ett parti betapet innan bonde och mys och ost.
Imorrn har ja ännu en ledig dag. Super skönt!

Onsdag

Ledig dag och då blir det tvätt och städ. Har redan tagit morgon promme med hunden å nu ha ja sett en film å fika frulle, så nu ska det väl börjas med städning! :)
Här kommer lite bilder från helgen.
I väntan på tåget hem!

Hissen på hotellet hade så fint lila ljus så va som tvungen att ta ett kort.
Vi var även på bio. "Apflickorna"

Att få popcorn innan maten på resturang är super bra!
Så tack Olearys!

Akutplatser läggs ner!

Efter man hört att landstinget drar in ambulanser och lägger ner akutplatserna blir man lite bestört. Vart ska man vända sig efter kl 17:00 när det är stängt här nere på sjukstugan? Måste alla åka ytterligare 5 mil för att få snabb vård? Om detta är det giltiga bestlutet vill jag betala mindre skatt. För då tycker jag att vi i Sverige inte har rätt till samma vård. Näe detta är fel. Sparka några betydelselösa politiker och ge pengar till landstinget så vi kan ha kvar både ambulans och akutvårdsplatserna i Västerbotten.
Kan läsa på denna artikel lite:
http://vk.se/Article.jsp?article=491822&category=389
Det blir kul för Hilda 70 år som är ute och åker lite längd i snö vädret 10 mil bort från Dorotea och skadar sig, samtidigt som en liten pojke i Dorotea behöver snabbt till v-mina för han har fått en allergisk chock. Man kan då inte skicka ambulans helikoptern för det snöar och yr uppe i Borga. Hur länge ska då Hilda 70 år få vänta på ambulansen?
Näe jag tycker verkligen att detta är USELT.

Måndag!

Helgen har varit helt underbar, mycket onda fötter och vader då vi valde att gå in till stan och tillbaka.
Bastu och Bubbel både fredag och lördag. Shopping på lördag och söndag. Massage på söndag. Bio på lördagen.
Vi hann med mycket så det känns som att vi var där en lång lång stund.
Som vi bruka säga, man träffar alltid nån man känner. Nog fasen gjorde vi det nu med. I bistron på tåget på väg hem. :) Haha kul kul! Men mer blogg blir det en annan dag. Nu ska jag jobba klart!

Brie....

...ost och mys blir det ikväll!
Efter att snart ha jobbat klart, ska jag cykla upp och simma och sen cykla hem. 
Då blir det mys med ost och vin och kex och vindruvor. MYS-ONSDAG

Usch....

....här satt man å väntade på hemmafruarna å så visades inte dom igår. Hmm.
Men då blev det Erik och Mackan istället, inte helt fel.
Igår bokade jag en helkroppsmassage i göteborg för jag och min mor. Ska det va weekend då ska det va WEEKEND! :) Avslutar helgen på söndagen med massage. Underbart!

Glöggen....

...är gjord.
Nu ska den stå några veckor och sen ska vi ta och tappa upp i flaskor och sen får man dricka.
Härligt å göra något själv :)
Men nu blire lite fika och så snart fruarna.

Ny månad....

....är det idag.
En månad kvar sen är det dags att julpynta och mysa med glögg :)
Jag har ju letat efter svagdricka på både Ica och Konsum, men hör å häpna. Wiks hade det. Dom har fasen allt!
Godmorgon Sverige!

RSS 2.0