En produktiv dag?

Det kan man ju tro. Eller stämmer det. Har börjat klyva ved åt min far, har pause nu och kände att ja däcka ihop lite, fasen det tar på krafterna att hugga ved med yxa. Men tycker det är kul, man får ut lite agg man har inom sig, inte för att jag har så mycket, men har säkert något som ligger å gömmer sig. Snart ut igen, bilder kommer senare på det. Sen ska ja väl ta och stryka lite gardiner med så dom är klara å hänga upp så småningom.
Promme med hunden runt sjön ska med hinnas med innan dagen är slut. Mycket att göra när man är ledig, men man tar det i sin egna takt, ingen stress här inte......:)
Men nu ska ja spotta ut tuggummit och gå å hugga lite till.

Lång dag...

...då är det skönt att komma hem och sätta sig i soffan! :)
Idag har det masserats på Kommun och sen 3 timmar jobb. Men ja tycker om det!
Igår va ja tydligen helt slut, somnade sjukt snabbt å fatta inte vart ja va när ja vaknade imorse, kände mig näst intill full....haha! :)
Idag såg ja världens sötaste katt kika ut ur höet! Haha, bara en sån sak kan göra mig super glad. haha! :)

3 km löptur....

...med hunden. Blev väl inte löpning hela tiden, men hon drog inte allt för mycket så ja är riktigt stolt. :)
Annars att börja jobba igen efter några dagars ledigt va faktist super skönt, tro det eller ej.
Men nu är det bara 3 dagar till helg, inte helt fel.
Vill avsluta detta inlägg med att Big Brother måste vara det mest meningslösa program man kan se på! :) Haha, å jäklar va arg dom är som kikar på det.

Då va Påsken över....

....och för första gången känns det som att jag har ätit för mycket, har inte varit hungrig på hela helgen, helst sjukt galet jobbigt faktist. Så idag när ja kommer hem ska det då ut å promeneras! :) Men annars har det vart en helt fantastisk påsk med solning, ätningt och slappning hela helgen!  :)
Hade vart ännu bättre om det hade varit mer snö och man hade haft en skoter! Haha, nästa år kanske.
Nu blir det frukost, slapp och sen hemåt!

Äggmålning och press i solen.

Idag har det målats ägg och pressats i solen. UNDERBART!

Påskaftons morgon!

Å här sitter jag bredvid en eld och kollar upp stickbeskrivningar så jag kan sticka lite, ska prova sticka ett par nya sockpar idag. :) Får se om det blir till att ge bort dom eller behålla dom själv!
Men nu blir det frukost å sen vid tio melodikrysset!

Långfredags morgon promenad.....

...i fjällluften blev det idag. Helt underbart att vakna och se Borgahällan och sen ta sig en skön promme på det, blev ju en korits så det va visst en massa folk ute med hundarna såhär sjukt tidigt :)
Igår skruvade vi ihop min säng så jag har nått att sova på, blev ju sjukt bra det där....haha, snart är mitt rum klart med. Jippi!
Mina två små älsklingar! :) Dom är ju för goa. Just nu är dock Roxi i löpen och hon kan inte lägga sig ner när hon har "blöjan" på sig. Haha ser så roligt ut, men det är bra om hon har den så man slipper få blodfläckar på mattan m.m. Idag blir det nog en lugn dag med lite stickning och promenader! :) Men först och främst lite frukost borde vara gott. Haha! Mycket sill kommer det då bli i helgen....OMEGA 3!

3 timmar kvar tills fjället

Nu är det bara 2 1/2 timmer kvar av jobbet och sen brummar jag hem och packar å sen blir upphämtad av mina föräldrar. Ska bli skönt å inte göra något alls. Men som vanligt så blir man nog lite göralös där uppe. Men tur vi har tv, stickningen, korsord och förhoppningsvis en massa sol! :)
Bjuder på en låt såhär då det är rätt trögt på jobbet idag.

Påsken...

...är snart kommen och det är bara glädje med det. Drar upp till fjället imorrn med familjen och hundarna. Ska bli gött, dock är det väl inte allt för mycket snö, men sola å sticka kan man göra så det är vad som står på schemat. Plus att gå ut med hunden såklart, kanske ska ta med sig spring skorna, tror ni verkligen ja kommer kuta något? Hmm, bra fråga. Äsch får se.
Ikväll ska jag montera ihop soffan och städa. Å det kommer bli fantastiskt, hoppas den är super skön.
My favorite song!

R.I.P Chefen

Idag kom det där som man inte vill höra. Just när jag satt mig på tåget å startat datorn kom det upp. Är lite i chock eftersom jag aldrig hann förbi Umeå innan det hände. Men han gick bort på en solig dag å det är precis så man minns han, som en glad skit. Hoppas du har det fantastiskt bra där uppe.
När vi ändå är i fullgång att prata om dom där uppe så passar ja på att gratta Matte med. Idag blir du 27. Ha en stor fest där uppe med alla andra. MASSA KRAMAR till er båda.

Om man ska....

....sitta en hel dag i ett klassrum så behövs det påfyllning av nötter! :)
Nu sitter jag hos Åsa och är slut i huvudet å nästan önskade att ja hade fått åkt hem inatt. Men det får ja inte utan ska stanna tills imorrn. Imorrn ska jag shoppa konjak glas och så får man se vad man finner. Sen klockan ett ska det iväg å masseras å sen klockan sju sätter ja mig på tåget och sover! :)
Längtar lite till mig vovve faktist.

Världens minsta lotion....

....fann jag igår. :) Haha.
Alltså den är ju perfekt när man ska ut på resande fot och inte orkar packa ner den där liter flaskan man har hemma. Idag är hjärnan full igen, å imorrn blir den ännu mer full....undra hur mycket jag kan få plats där uppe med på samma gång?

Lämnad och övergiven!

Inte varje dag man måste ställa bilen på osäker mark.
Tur den blir hämtad ikväll av mor som skulle gå ut med hunden och hämta upp lill pärlan :) haha!

2 1/2 timme kvar...

...tills man sätter sig på bussen mot Östersund där jag ska byta till tåg ner mot Götet. Jag kan allvarligt helt ärligt säga att jag börjar bli lite less på att resa så mycket, men det är bara 4 gånger kvar nu.....så det får man fasen stå ut med! :)
Jag hoppas jag har packat allt med. Ska ju stanna en extra dag för att göra klart praktiken som ja inte kunde göra innan jul då jag va sjuk. Så på Måndag måste jag göra den.
Tror nästan ja måste bege mig på affären å shoppa nå gott till resan, för godis måste man ha eller? :)

Int kan man då klaga....

....när solen lyser då man kommer hem vid sex tiden. På baksidan så lyser solen tills kvällskvisten, det är inte fel det inte. Tänk så underbart på sommaren! :)
Jag längtar lite tills det blir lite varmare ute så man kan sitta ute på "altan" och ta ett kvällsvinglas i sin snygga solstol och bara njuta av livet. För jag är verkligen en livsnjutare. Gör bara saker ja tycker är skoj! :)

På Fredag, det är då det smäller....

.....fast jag är inte hemma. Min soffa kommer på Fredag. Så typiskt. Här har jag gått å väntat hela veckan å så ringer jag dit å frågar idag å då säger dom att leveranserna alltid kommer på Torsdagar och turen till Dorotea är inlagd på Fredag. Jahap, får väl hoppas att min mamma kan hjälpa mig lite. Kanske öppna dörren och hjälpa till att lyfta in soffan. Med min tur, kommer väl gardinstängerna med då eftersom dom inte heller kom idag. Hmm....rackarns!
Men ikväll blire go maten iaf, bjuds på torsk och äggsås hos mor å far så självklart stannar man här då och käkar lite. Haha.
Solen lyser och inne i mig mår jag tipp topp.
Längtar till påsk med kände jag idag. Men bara en helg i Götet och sen är det ju påsk. 3 jobb dagar nästa vecka.....måste komma ihåg att säga till om mina lediga dagar imorrn så jag kanske får ledigt när jag behöver det inför skolan och 3 gånger till massera kommunfolket!
Näe här kan ja ju inte sitta, ska hjälpa far med maten! Sjukt hungrig

Massage skulle jag behöva.....

....men icket, istället ska jag iväg å massera idag igen. 3:e gången och sen har ja bara 3 gånger kvar, ska försöka göra bort det så snabbt som möjligt nu efter påsk så jag har det gjort och kan skriva mitt projekt arbete.
Slipper även då vara borta från jobbet så mycket, tycker det är jobbigt å vara borta.
Annars va kvällen bra igår, såg på "Gränsen", ny svenska film tydligen som handlade om andra värdslriget tror ja, eller första...hmmm i alla fall när dom va i Norge och skulle kanske in i Sverige dom där tyskarna. Helt ok faktist även fast kvaliten va lite halvsådär. Men fick ju dricka påskmust. De va snällt! :)
Jag ÄLSKAR påskmust. Tur det snart är påsk så man får dricka massor av det.
Så mycket snack om nån Justin Bieber, så ja va ju tvungen att kika upp vem det var och här får ni en låt av han, tyck då int han va nå bra, men måste ju följa trenden! Hahah

Blött...

...överallt!
Idag regnar det. Jag tycker om när det regnar på sommaren men nu är det som bara kallt ute. Men i alla fall så har man hund måste man ut och motionera, så jag tog på mig regnkläderna efter jobbet och tog mig en promme på 4 km. Är riktigt nöjd eftersom det är lite kallt.
Jag som städade i Söndags kan ju fet glömma att det är snyggt nu efter detta väder. Kan då meddela att det är lite lerspår här hemma. Får lov å städa imorrn igen.
Ikväll blir det väder depp framför tv:n.

Att sluta kl 13:00...

...har sina fördelar då solen lyser.
Själv hade jag hopppats på att mina gardinstänger hade kommit, men icket. Även soffade hade mer än gärna fått komma idag. Men nu gjorde det ju inte det, så direkt efter ja vart hem till far och ätit å sagt hej så tog ja med mig en solstol och for hem. Så i denna satt ja å stickade lite nån timme, sen blev det en lång promme med hunden.
Något som inte är värt att veta är då detta som jag ska berätta om nu. Igår fick hunden et "ört" ben, vet inte om det är bra eller dåligt, men fann det på granngården så va som tvungen att köpa ett. I alla fall så fick hon börja med att äta det inne, men efter ett tag så va golvet å hon alldeles grön så dom fick gå ut på baksidan både benet och hunden. Sen imorse då bajsade hon alldeles grönt. Så jäkla coolt! :) haha.

Idag blir det i alla fall till att städa....

....in våren? Eller städa in soffan? Eller städa ut vintern?
Jaja, jag ska iaf städa har jag bestämt, till och med tvätta fönsterna så dom blir rena så ja kan hänga upp gardinerna när stängerna kommer imorrn hoppas jag ju på :) haha!
Men först måste man äta frukost å se en film då det inte är nå vettigt på tv:n.

20 min till helg...

...och det känns fantastiskt! :)
Idag blir det en lång promme med hunden, sticka, handla med mor, simma och sen middag framför tv:n och dricka lite vin. Jag å min mor ha bestämt det så det blir det! :)
Imorrn drar vi till Lycksele på en liten shopping tur jag å mor å hundarna så lämnar vi pappa hemma så han får vila och slippa ha hand om dom små liven.
Skulle solen lysa istället för att det skulle snöa så skulle jag må som en kung idag. Våren är äntligen här och det betyder att snart får man börja grilla och ha det gött!
Men nu jobba i 20 min till.

Är det nått jag verkligen inte gillar....

.....så är det SPINDLAR!
På nått vänster så lyckas dom dyka upp här i lägenheten. Beror det på att ja börjar få för rent nu. Haha! Men så fort jag sett en och dödat den så kryper det i hela kroppen. I förr går upptäckte jag en i badrummet så hade tagit självmord i en hink och drunknat. Igår dödade jag en i köket som sprang sakta över golvet. Å idag....hör å häpna nu.....sitter ni ner? Den va i BILEN! När man kör bil och upptäcker en spindel på ratten som slingrar sig ner på sitt nät ner i knäet på en så är man inte så kaxig längre....att hålla koll på vägen och en spindel samtidigt är inte att leka med. Undrar vart jag ska se morgondagens spindel? Hmm....fasen kan dom inte bara låta mig vara?

Massage dag 2....

....va det igår. Gick riktigt bra och jag hoppas alla är nöjda å glada! :)
Idag har det vart en seg dag på jobbet, men det bästa med det är att man kan kika lite på "mannen som talar med hundar". Han är förbaskat bra och jag har redan lärt mig vad jag ska göra åt Roxi när vi ska börja springa ihop. :) haha! Kommer bli kalas bra! Kan min soffa komma nu? Typ på Måndag helst!
Men nu blir det middag med mor och sen hem till å vandra.

Hunden fjärtar...

....så otroligt sura fjärtar. Men ska hon fisa då ska ja med fisa, så man kan säga att vi sitter hemma å fiser ikapp, bara att hennes luktar sjukt äckligt. :) haha! 
Imorrn blir det en ledig dag men för det är man inte ledig utan ska göra sitt projekt 2 som är att massera på kommun. Å sen på kvällen blir det till att hälsa på en kär vän å surra massa strunt! :) Skoj SKOJ!

Solen...

...lyser och då blir man extra glad, även om man sitter inne hela dagarna. Det gör inte så mycket tycker jag.
Idag skärs det i min far, känns lite jobbigt men sånt som ska göras det med. Så förhoppningsvis är han bra till påsk då det kanske blir borga och lite mys med släkten.
Annars ska jag bjuda min mor på middag idag å sen blir det till att brumma hem för att fixa in sängen i sovrummet så jag bara kan sitta å vänta på min soffa som ska komma nästa vecka :) haha!
Bjuder väl på en gammal låt som jag tyckte va bra då ja va yngre.....

Tandborstlös!

Att vara tandborstlös är en hemsk känsla, helst om man råkat äta popcorn på kvällen och inte kan borsta tänderna. Så va det igår och det va dumt. Men idag ska ja få borsta tänderna. Känns underbart! :)
Ny vecka, nya möjligheter. Tråkiga är att det ska regna idag å vara varmt hela veckan, den här vår/vintern har som jag missat verkar det som. Dom fina dagarna som man kan sitta ute å sola....hmmm.....Måste passa på medans solen lyser, då ska ja ut å sätta mig å sola, så fort jag får chansen! :)
Nu ska det jobbas!

En heldag ute för hunden....

....har det nog vart idag.
Började med att bestiga "berg avaträsk" och när jag väl kom upp (tog skoterspåret upp) så ser ja en massa stora spår som leder in i skogen, men fortsätter gå en bit till men spåren bara fortsätter, så jag väljer att vandra tillbaka, man vet ju aldrig vad som befinner sig där.
Väl hemma så släpper ja ut hunden på baksidan så får hon sitta där ett tag. Sen va det dags för lunch och kissning. Efter det springer hon å vill ut på baksidan igen, så hon får sitta där medans jag gör skolarbeten på datorn.
Vid tre tiden får hon komma in igen å somnar gott i korgen. Vid halv fem tar vi oss en promme och när vi kommer in så springer hon till altandörren å vill ut igen, så släpper ut na medans jag duschar. Sen blir det middag och nu får hon lov å vara inne. Men tror att skulle hon få bestämma skulle hon vilja va ute hela dagarna! :) haha! Å helst nu när det är fin väder ute. Haha! Hur ska det bli till sommaren då? Hmm....
Nu blir det lite Söndagsvin från en flaska som stått i två veckor och sen är det tv hela kvällen som gäller, å så lite stickning, har kanske ett nytt projekt på G :)

Ägare av en ny....

...dammsugare. Riktigt stolt att jag for å köpte en dammsugare idag. Köpte även hundfoder och lite annat. Typ dom här två blommorna och krukorna. Bara gardiner blir uppsatta så kommer köket bli lite mysigare :)
Nästa helg blire Dollar med mor. Som jag längtar, bara en veckas jobb innan! Jippi!

Alltså det här slår allt...

....ska ni veta. Här sitter jag å tittar på mitt nyinköpta vin som säkert är super duper gott med får inte smaka på det förrän ja kommit hem. Så ja sitter bara å suktar efter det medans jag tvättar och inväntar att katten vill komma in. Jag är då katt ansvarig då mina föräldrar drar till Borga.
Jobbiga är att ja inte får dricka samtidigt, eller iofs det kan ja ju göra å sova här...hmm....tål att tänkas på lite tror ja!  Haha! Hmm....what to do?!

Ensamhet....

...är ingen bra känsla att få. Fick en precis nyligen att ja kände mig ensammen. Kan inte ens åka hem till mina föräldrar å surra för dom är i Borga. Hmm.....vin är bra har jag hört. Vin och choklad. Har ju min vovve iofs. Hon får duga som sällskap ikväll!

RSS 2.0