Hemma igen.....

....efter en hektiskt helg i Huvudstaden. Jäkligt rolig helg som jag tänker visa i bilder så ni förstår vad det är jag gjort :) Haha. Så vi börjar med första bilden....
Så med en kaffekopp å en macka å en karta så kommer man långt. Ni som känner mig vet att jag har en vana att gå vilse lite vart stans.
Efter kaffet så begav vi oss till Skolan....
Här är det undervisning om Jag och Du. Sjukt intressant.
Efter kvällen där vid åtta så tog jag och Åsa våra väskor och begav oss till "City Hostel" där vi skulle sova fredag natt och jag själv lördag natt. Riktigt schysst faktist!
Nästa dag va det skola igen och självklart gick vi vilse när vi skulle till skolan så vi blev tio min sena. Men det gjorde inte allt för mycket. Kvällen kom och det va middag ute på stan med några av klasskompisarna och sedan lite mer vin på hotellrummet till några å sen promenad hem.
Dagen efter då jag sovit väldans gott på "City Hostel" begav jag mig själv till skolan, gick lite lite lite vilse, men kom fram tio minuter tidigare. Skönt å vara i tid.
En gubbe i Vasaparken som jag gick förbi!
Men efter den dagen så va det slut på skola för denna helg och med huvudet fullproppat så tar jag mig ut till flygplatsen och sitter där och ugglar i fyra/fem timmar och löser korsord och lyssnar på musik.
Sådär då är vi på dagen och idag skulle ja åka buss fem i sju imorse, men på något vänster så ville inte bussen gå från sjukan så jag missade den och fick ta den som gick tio över tio. Det roliga idag va att jag va sjukt sugen på lakrits tyckte jag så köpte mig en påse.....hmm....det dumma är ju att jag inte alls tycker om det. Så förstår egentligen inte varför jag köpte den, men gjort är gjort så fick ju smaka lite. :)
Så nu ska jag ut å gå med hunden som jag saknat iaf. Tjing å flöjt!

Jag & Du

Jag har överlevt helgen på ett Hostel. Jag har äntligen bott på Hostel även i Sverige, blev över förväntan riktigt nöjd då det va super fräscht. :) Helgen har vart lärorik, som alla de andra helgerna brukar vara då man är i skolar tagen. Denna helg ha handlat om stresshantering, jag och du, självkänsla, coaching m.m.....Har lärt mig så otroligt mycket och ändrat mitt sett å se på saker å ting tror jag. Fasen vilken helg. Sjukt skoj. Jag & Du termerna va nog det intressantaste för mig denna helg. Man ska verkligen tänka på vad jag själv vill....och enbart vad jag själv vill. Endast jag kan ändra mina vanor, endast jag kan veta vad jag vill, kan ALDRIG skylla på någon annan. Alltså jag bli bara så fruktansvärt glad då ja tänker på helgen. Men nu sitter jag på arlanda och väntar på flyget som går om si sådär fyra timmar, tur man är i tid iaf. :) Haha. Efter att ha vart utan dator hela helgen så vette tusan vad ja ska skriva. Saknat den men jag klarar mig ju utan har jag märkt. Haha! Mindre datorsittande i framtiden tror ja, mer tänka på sig själv m.m.... Nu drar jag å gör nå annat, även fast jag har 1 timme och 17 min kvar....hmm, väldigt mycket tid för det jag tänkte ja skulle göra via datorn. Haha, så kan det gå.....Men godnatt på er å hoppas ni haft en bra dag!

Mot Umeå....

...bär det iväg snart. Sådär vid fem i elva går bussen mot Umeå. Där kommer jag att befinna mig hos miss mary ikväll och sen imorrn bär det av mot Sthlm imorrn bitti och hela helgen. Ska bli intressant att va där så man får inspiration igen. :) 
Morgonpasset är förbaskat bra!

pappsen som fiskar
foto: Anders G

Love and other drugs...

...såg jag igår. Den va riktigt bra, precis som jag trodde den skulle vara, så jag är riktigt nöjd att ja fick se den. Bra musik va det till och med i den. Mycket sex med...haha....tokigt. Men bra va den. Jag rekomenderar den starkt, ha ni nån film ni rekomenderar mig? Ge mig förslag.....

....

"Sinnet är ditt allt. Vad du tänker skall du bli"
- Buddha


En himmel kan vara...

...så fantastiskt fin ibland. Så ro fylld. Att bara ligga på gräsmattan på sommaren och kolla upp när molnen susar förbi och se olika mönster. Helt fantastiskt!
Jag älskar naturen!

Töväder....

..ute och då rasar det från taken. Från vårt uthustak har det rasat och ner på marken och parkeringen där bilen bruka stå. Så där ligger det nu cirka 50cm hög snö och packat. Det ska skottas bort och har redan börjat lite. Jag tycker ju att det är skoj att skotta snö, men alltså denna snö är inte skoj...Tok för mycket.
Så nu har ja lite vila efter att ha vart ut med hundarna på dagens första promenad och sen skottat lite snö efter det. Snart lunch och efter det blir det nog lite mer snö skottning. Usch va drygt det är! Men ska göras! :)

Göralös....

...är det värsta jag vet när man är. Man bara går runt å stirrar och vet inte alls vad man ska göra. Så va de från två tiden idag tills nu då eftersom det snart är mat och ja kan duscha m.m.....å ikväll är det ju massa på tv:n. Men alltså ibland kan ja bli tokig när ja int ha nå att göra.
Men imorrn ska det tränas om ja blir göralös. Ut på skidorna igen ska ja. Prova iaf! :)

6km på skoterleden...

...var rätt tungt, när man sjönk ner lite granna varje steg man gick. Men jag tänkte ju såklart att det är bra träning! :) haha! Skönt va det å gå, svetten rann såklart ut efter ryggen då jag tog på mig för mycket kläder som vanligt.
Fick träna "Hit" med Roxi iaf och det funkade rätt bra tills hon såg en skidåkare på andra sidan sjön, då ville hon hellre dit än lyssna, men hon stod å kikade ett tag men sen kom hon. Duktigt! Mer träning kommer det bli! :)

Satsningarna i Borgafjäll..

...verkar inte uppskattas av rätt många dorotea bor. Varför inte? Vill dom att byn ska dö ut?
Personligen tycker jag det är bra att någon har framtidsplaner för Borgafjäll. Det betyder att
kommunen kanske kommer få mer invånare och flera jobbtillfällen.
Jag är då bara positiv till att dom bygger ut, å inte tror ja det kommer bli nå Åre av det där,
lite för litet och för långt upp! Haha......
Sluta klaga å ge dom lite positivitet istället!

Pain of salvation....

....har jag fått lite smak för såhär ikväll då jag sitter å lyssnar på lite musik och spelar betapet och andra spel innan filmerna börjar......
.

Tv tablån...

....visar en massa bra ikväll om man vill ligga hemma å se film. Å självklart väljer jag det när det visas så mycket bra! :) Haha! Först 19:50 är det "Störtkär", vet dock inte vad det är för film men en romantisk komedi och dom brukar vara bra! Sen 21:30 är det "Americas Sweethearts", vilket jag har sett och vet att den är bra. Så det blir bara romantiska komedier ikväll....AND I LOVE IT!
Imorrn hoppas jag på bra väder så man kanske kan ta sig en tur med hunden på skidorna? Vore något det, hon kommer då hoppa som en toka, eller om ja ska vänta med det tills nästa år och ta en lång promenad istället! Kanske till Långtjärn å tillbaka som jag åkte längd på, fast ja går på skoterspåret....hmm...värt att tänka på. :)
Men nu snart middag och ett glas citronvatten!

Till Tåsjön....

...begav vi oss idag för att skotta av taket på stugan och utedasset. Vi gjorde en deal att den som ramla av först fick bjuda på lunch, vilket var min far, han va den ende som ramla av med. Så 80kr fick han spendera på My Way i Hoting. :)
Nu dricks det te och värmer kroppen och sen blir det till att ta sig en tur med skorna och traska runt 5km....så hunden får springa av sig lite med. :)

Premiär skidturen...

...blev av idag. Klockan ett hade jag samlat ihop alla sakerna och klätt på mig kläderna som passade för en längdtur. Väl framme började jag ta på mig skidorna å stavarna och sen bar det iväg. Oj vad det gick...bakhalt va det. Men lyckades köra till mörttjärn och där vände jag å så körde jag tillbaka (tog en timme ungefär). När ja kom ut på sjön igen så tänkte ja att ja tar skoterspåret tillbaka till bilen så får jag prova "skata" lite, vilket leder till att jag ramlar och ligger där trött och skrattandes på sjön alldeles ensam!

Så nu när man vart en hurtbulle redan ska jag vila lite nu innan det är dags att ta en promenad med hunden! :) Tur man får äta Tacos ikväll så man får tillbaka energin!

Arbetsförmedlingen....

...here I Come!
Idag ska jag ta mig i kragen å besöka den där förmedlingen. Må det gå bra och att dom har något att erbjuda jag. -Håller mina tummar och tår- Ska byta om å ta sparken och sparka dit. Sen i eftermiddag blir det premiär tur på skidorna, längd alltså. Får se hur det går! Kanske borde ha stereon i öronen så jag tänker på annat än att åka skidor. Får nog bli så, men nu en sak i taget!

Var tvungen att...

...ut å rasta mössan. Sjukt varm va den då iaf, frös inte alls om huvudet. Dock dessa två hundar va jobbiga, så det blev bara 2km i kylan idag.
Dimmigt nere på sågen med....

It´s done!

Äntligen är min Stenmarksmössa klar, har legat mellan två fuktiga handdukar över natten och nu på morgonen så provade jag den. Sjukt skön, må den vara varm och inbringa tur! :)
Ska ha den HELA dagen idag, eller iaf när jag är ute å promenerar i det kalla vädret.
Skulle man vilja ha en så får man betala för en så fixar ja en! :)
Funderar på om man ska göra en annan färg och mönster, något man själv skapar (mönstret alltså). Får börja klura på det! :) Nu ska det ringas ett samtal!

John...

..Lindberg Trio fick jag höra på hos Ida. Fastnade för dom.
Här kommer det ett smakprov!

5km med två tokhundar....

..är inte å leka med. Ena drar och den andra vill bara leka och göra precis som den andre gör. Hmm, blir som ett träningspass. Annars brukar promenader för mig innebära att rensa huvudet på tankar. Men inte denna gång då man har fullt upp med annat. Men nu är den gjord och dom sover gott i sina korgar! :)

Fisk till lunch och potatismos (vilket jag inte gillar men hädde i lite smör så funka det bättre)
Nu ska jag värmas under en filt och sticka lite på min mössa som jag hoppas blir klar idag!

Här har ni två tjejer...

....som alltid kommer att hitta på konstigheter och fruktansvärt roliga saker. Det spelar ingen roll om det bara är vi två eller om det är flera, vi har skoj ändå. Om man tänkte tillbaka på allt tokigt vi gjort så kommer listan bli lång och inte ångrar man något. Som när vi for upp till bror i Luleå och "lånade" den där blomman, eller våra 3 månaders trippar, allt tokigt som hände på dom. Allt vi gör blir roligt (Tycker vi)
Vi kommer nog sitta på hemmet när vi är 85 år gammal och smuggla in vin och dricka å gå ner på affären å köpa trisslotter (eftersom vi ännu inte blivit miljonärer). Men inte kommer vi då ångra något i våra liv. Haha!
Med andra ord så kommer vi alltid ha skoj! Vad vi än gör...:)

RSS 2.0