100%

Då äntligen fick jag skriva på papper om 100% tills vidare anställning. Riktigt skönt att verkligen veta att jag gör ett bra jobb och att dom gärna vill behålla en. :)
Nu är de bara att jobba på och längta till de soliga lediga dagarna och påsk.



Slask, tö och plus

Detta är något som inte gillas. Inte ens en promme med hunden är trevligt, man går omkring och halkar och blir blöt och hoppas på att bilisterna ser en så man inte blir dyngsur. Jag hittade dock ett positivt i det hela, man behöver inga långkallingar!
Nä nu ska jag ta mig ett glas rött och njuta av kvällen och bajs vädret!

Tisdag

Promenad + rodd så är man redo för tv tittning! :) Man kan säga att vädret är plus....men jag hoppas på minus och högtryck!



Ledig dag!

Haft ledigt idag och gjort detta:
-handlat
-betalat räkningar
-promme med hund
-uppdaterat Android telefon
-planerat mat för veckan

Tog en evighet att uppdatera Telenor, men nu är de gjort och de känns som man ha en helt ny mobil. ;)





Fint väder ute?

Inget jag ha märkt. Är inte alls avis på dom som är lediga idag, inte det minsta. Inte alls kul att va ute i detta väder en hel dag och grilla korv och kläm-ihop-mackor. Nä fy vilken tråkväder! :) haha egentligen är ja TOK avis....både jag och hunden får en inne dag då jag jobbar. Men fick jobba dag idag så ikväll får vi mysa. Jag hoppas på tipp topp väder imorrn istället.
Jag hoppas samtliga ha vart ute och fyllt på med D-vitamin. Själv får ja klara mig på tabletten jag åt imorse. ;) Trevlig söndag!

Vallade skidorna...

....och drog upp till måntorp för en tur. Solen sken i sin vanliga ordning och jag är glad att jag for ut i tid, för på tillbaka vägen började jag känna av att det fastnade snö under skidorna. :) Även när ja tittar ut nu så är de moln och då känns de ännu bättre att ja gjorde bort det i morse och kan nu ladda för jobb. :)


Igår blev jag löpar sugen...är inte ofta jag känner så men imorse blev det skidorna och en rodd tur. Kände mig tung och då gå de inte att jogga. ;) Får se hur morgondagen känns!
Men nu om nån timme blir de jobb två kvällar och sen ledig Måndag. Så håller jag tummarna för strålande sol nästa helg så kanske man kan få en klämihopmacka. :)

Fri dag är över....

...och det börjar bli kväller. Idag va vi iväg till ström. Skotern fixad, kö utanför dollar (nästan som på Ullared), en titt in på ivars bil, sparktur med vovven, diskat och tvättat. Hann med en del idag iaf! :)
Skönt för då kan man endast fokusera på motion för både jag och hunden innan jobb. :)


Må de bli vackert väder under helgen så samtliga som är lediga kan fylla på med D-vitamin! :)

DOLLARSTORE!

Imorrn händer det som jag väntat på hur länge som helst. haha. Ja åker man inte och shoppar så ofta så är dollar en dröm. ;) Så jag är ju lite glad att skotern gick sönder, men bara för att jag ska på dollar, inte glad för att Mattias va tvungen att åka skidor i söndags. Men till helgen får han ut och köra! :)

Nu när de börjar bli lite varmare om dagarna tycker inte roxi om att gå i snön. Ibland kan hon stanna sjukt många gånger under en promme.....ikväll blev det bara tre! :)



Onsdag!

Vips så va de onsdag och en dag till jobb innan en hel dag ledigt! ;) Sen blir de jobb till helgen igen.
Imorse va de riktigt fint väder och man kan inte mer än njuta.


Igår blev det till att boka årets weekend. Min mamma vill så gärna fara ut på weekends, så det är bara att ställa upp. Förra året blev det London, i år bär de av till Barcelona. :) -lovely-

Älgskavsgryta!

Måste få skryta lite....men fy rackarns vad älgskavsgryran blev god. Första gången, men inte den sista.



En tur på...

...skidorna blev det idag. Skönt ute, saknade dock solen uppe i måntorp idag. :) Hann även med en kopp kaffe hos mor och far. Där skvallrades det som aldrig förr. Shit va jag inte lyssnar på sånt hör jag. Jag hör men lyssnar inte. Haha


Ny vecka imorrn som även ska innehålla lite träning om inget går snett. ;)

Knappa milen...

...blev det idag som motion.
Var med om både sol,moln,snö och sol igen. Tur det endast va minus fem. Sen svängde jag förbi Måntorp och där bjöds det på kaffe och film. Nu väl hemma så ska det lagas tacos och till det blir det ett glas rött, sen blir det melodifestivalen. En helt tipp topp lördag med andra ord.


Imorrn hoppas vi på lika bra väder eller snäppet bättre, då kanske det blir skidorna. :)

Anja Pärson!

Vilken underbar och jordnära människa.



Alla hjärtans dag....

...va är de för dag? Kändes som en vanlig torsdag förutom att Mattias va uppe före mig och han bjöd på kaffe! :) Sånt gillas...mer kaffe på säng. ;)
Så mina "valentines" är dessa:


Ja man få väl hoppas att samtliga har haft en bra dag! ;)
Imorrn fredag och sen är det en ledig helg. JIPPI! ;)

Tog mig en...

...sparktur med hunden ikväll. Det kändes riktigt skönt eftersom energin va tillbaka. :) Å sen en helkväll framför tv:n och mitt favorit program för kvällen är nu kl 21 på fyran. Imorrn ny dag och nya möjligheter och en dag närmare helg och en frisk helg måste jag få säga......som jag ska njuta! ;)

Äntligen....

...är snart denna dag över. En semla blev det och en kopp varm mjölk.



Natten som va blev det inte mycket sömn då jag fick en hemsk hosta. Till slut gick ja å la mig på soffan så grabben fick sova. Men ja tror att både han och jag inte fick så mycket sömn. Det blir ett nytt försök ikväll!
Har då inte tagit nån nässpray idag så framåt går det, men blir ingen träning förrän söndag. Som jag längtar! ;)


Hyponotisören

En film jag kan rekommendera. Riktigt bra! Önskar lite halvt att jag läst boken innan, men läser ju Pagninikontraktet på ljudbok så när den blir film är jag först med att se den. Tror den blir grym!
Idag ha de vart jobb, mycket fakturering, skönt att slippa använda rösten......hoppas få göra samma imorrn så rösten får vila och hoppas även att förkylningen lägger sig helt till helgen.
Nu få de bli en värmande te kopp och en chokladbit. Kom ihåg att det är semledagen imorrn......man få alltså äta semlor!

Söndag!

Då va den här och snart över.
Idag har det tvättas en massa. Tog även en promme uppe vid fjällåvägen. Tänkte att det är bättre för hunden att få springa lös den 50 minuters promme som det blev. Nästa helg har jag lovat henne mycket mer motion. Skotern får då betydligt mer motion idag, jag sa minst 20 mil, men tror inte Mattias va lika sugen....så då fick han ut och köra och inte komma hem innan fem. ;) Haha.
Nu fryser jag så pass mycket att det blir en dusch, super varm dusch!
Byte i sängen blir det med, bort med alla sjukbaciller....nu är det en ny vecka och endast friska baciller är välkomna. :)



Kallt och fint väder...

...ute plus en förkyld Tina resulterar i att ugnen blev rengjord, micron blev rengjord, byte av gardiner i köket och en mini promme till returstationen för att vara lite miljövänlig. Tur jag orkar göra saker även fast näsa och röst inte är som dom ska. ;)


Klockan är ju iofs inte mycket ännu så blir nog nån film och stickning nu. Måste ju bli klar med tröjan så ett nytt projekt kan på startas! :)

Bra saker gör....

...förkylningen lite lättare! :)


Hade nässpray inte funnits hade jag inte klarat mig en dag i förkylningen.

En dag försent....

...eller kom den lägligt?
Idag är jag halvliggandes, rösten är skrovlig, näsan är täppt och klumpar hostas upp. Är man inte sjuk nu? :)
Dock kan jag inte jobba ikväll om jag inte måste vill säga....ha ringt och sagt till i alla fall, men hittade han ingen så är de bara att stoppa i sig alvedon och halstabletter. :)
Min första sjukdag blir det då på detta jobb....inte illa!
Nu blir de soffläge, tekoppar och vila. Eftersom Mattias mår bättre och jobbar får han även gå en liten promme med hunden......

Grattis på mig!

Idag blir det ett ego inlägg! Fyller hela 29 år idag men känner mig annars som 25 :)
Just nu ha man ju gått och blitt förkyld, men alvedon, nässpray och halstabletter så klarar jag dessa två dagars jobb! ;)


Blev ingen tårta så for ner och handlade och köpte en liten kaka!
Påhittig är man! :)
Fick även två kort igår....lite tidigt men skrapade inte lotten förrän idag och HELA 30:- blev det. Ett steg närmare miljonen! :)


Nu ska jag kurera mig och laga middagen innan jobbet! Må väl mina vänner! ;)

Hur går det egentligen....

...med dessa känningar jag haft. Jo de ska jag meddela att det går sakta men säkert framåt eller mot insjukning. Har haft lite känningar i halsen på kvällarna men sen vart endast tjockt på morgonen, sådär så de är lite svårt att svälja. Imorrn blir de kvälls jobb och även på fredag. Ha ja int blitt sjuk innan lördag ska jag ta mig ett varmt bad för att få förkylningen att bryta ut! ;) Nu få han fasen komma!
Bjuder på en bild från i fjol när Roxi och Cheeva sprang fritt och glatt på fjället!



Känningar av......

.....nått konstigt i kroppen. Jag tror det kallas förkylning, men är inte helt säkert. Igår morse kände jag lite onda i halsen, idag känns det lite lite mer, men inte nog för att jag ska va hemma från jobbet. Förhoppningsvis är han bara å hälsar på lite snabbt och springer bort igen, typ i eftermiddag. Så det blev ingen rodd igår efter sparkturen med hunden, lite synd nu när man kommit igång, men det är ju bara påt igen när han försvunnit. Oddsen att jag inte ska bli sjuk är dock inte hög, då Mattias har lega nu i sex dagar och min mor va sjuk uppe i borga. Så egentligen står jag med öppna armar för att välkomna den. ;) Få det bortgjort liksom!

Åter hemma...

...efter en helg uppe i Borga för att fira Gunno som fyllde 60 år. För att sammanfatta helgen så säger vi detta: Skratt, Högljutt, God mat, Fin väder, Skidmotion.


Det är skönt att va hemma kan jag erkänna, men trött så inatt kommer det sovas djupt så man är laddad för en ny arbetsvecka. Blir både dagspass och kvällspass. Hoppas ni haft en trevlig helg!

Top model dricka?

Ja en sådan fanns på jobbet idag att prova. Tänkte att dricker man den bli man smal och fin. Måste ju prova om det va gott eller inte.


Kan meddela nu efter in taget att den fungerade, va hyffsat god, men inte blev ja nån modell inte.
Nu back to work!

RSS 2.0